میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوافضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی‌زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است
سرخط خبرها

پوتین تا سال ۲۰۳۶ رئیس جمهور روسیه خواهد ماند؟

  • کد خبر: ۶۳۱۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۹
پوتین تا سال ۲۰۳۶ رئیس جمهور روسیه خواهد ماند؟
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور کنونی فدراسیون روسیه امروز قانونی را امضا کرد که به موجب آن می‌تواند ۲ دوره دیگر در انتخابات ریاست جمهوری این کشور کاندید شود. با این حساب او در انتهای دوره ریاست جمهوری کنونی خود یعنی سال ۲۰۲۴ امکان می‌یابد به مدت ۲ دوره ۶ ساله دیگر مسئولیت ریاست جمهوری فدارسیون روسیه را بر عهده بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه روز دوشنبه قانونی را به امضا رساند که می تواند برای دو دوره دیگر در انتخابات ریاست جمهوری این کشور کاندیدا شود.

پوتین رییس جمهوری روسیه قانونی را امضا کرد که از جمله این حق را به او می دهد که برای دو دوره دیگر انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود. این سند روز دوشنبه در پورتال رسمی اطلاعات حقوقی این کشور منتشر شد.

بر این اساس ولادیمیر پوتین رئیس جمهور کنونی فدراسیون روسیه این امکان را دارد که در انتهای دوره ریاست جمهوری خود یعنی سال ۲۰۲۴، به مدت ۲ دوره ۶ ساله دیگر مسئولیت ریاست جمهوری فدارسیون روسیه را بر عهده بگیرد.

مجلس دومای روسیه پیشتر این قانون را تصویب و شورای فدراسیون (سنا) هم آن را تایید کرد این قانون برای اجرایی شدن باید به امضای رئیس جمهوری می رسید.

تعدادی از مقررات این قانون در راستای اصلاحات قانون اساسی تدوین شد. طبق یکی از اصول قانون اساسی روسیه، محدودیت تعداد دوره هایی که طی آن همان شخص می تواند پست ریاست جمهوری فدراسیون روسیه را داشته باشد، بدون در نظر گرفتن دوره های قبلی ریاست جمهوری وی، در مورد رئیس دولت فعلی اعمال می شود. بنابراین، این هنجار به رئیس دولت فعلی اجازه می دهد تا دو دوره دیگر ریاست جمهوری را داشته باشد.

این سند نشان می دهد که یک شهروند فدراسیون روسیه با حداقل ۳۵ سال سن، که حداقل ۲۵ سال در این کشور اقامت دائم داشته است، و همچنین قبلاً تابعیت یا اجازه اقامت یک کشور دیگر را نداشته و قبلاً نیز نداشته است، می تواند به عنوان رئیس دولت انتخاب شود.  

این قانون همچنین شرایط سنی را برای رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه تعیین کرده است که بر اساس آن شهروندان روسیه برای کسب این موقعیت باید حداقل ۳۰ سال داشته باشند.

ولادیمیر ولادیمیرویچ پوتین متولد ۷ اکتبر ۱۹۵۲ و رییس‌جمهور فعلی روسیه است. او دومین و چهارمین رییس‌جمهور روسیه پس از فروپاشی شوروی است.

وی رییس حزب روسیه واحد (از ۱۵ آوریل ۲۰۰۸) است. وی از سال ۱۹۹۹ تاکنون همواره پست ریاست‌ جمهوری یا نخست‌وزیری روسیه را در اختیار داشته‌ است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->