استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نمایندگانی از علمای ایران و افغانستان روند صلح افغانستان را بررسی کردند

  • کد خبر: ۶۳۲۲۶
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴
نمایندگانی از علمای ایران و افغانستان روند صلح افغانستان را بررسی کردند
اولین همایش هم‌اندیشی مشورتی علما، روحانیون جامعه مهاجرین و انصار مقیم مشهد مقدس پیرامون پروسه صلح افغانستان در کنسولگری این کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین همایش هم اندیشی مشورتی صلح با حضور جمعی از علما و روحانیون افغان و ایرانی مقیم مشهد، سرکنسول افغانستان در مشهد و مسئولان کنسولگری این کشور در مشهد برگزار شد.

 

عبدالجابر انصار سرکنسول جمهوری اسلامی افغانستان در مشهد در این مراسم اظهارداشت: این جلسه نقطه آغاز تلاش‌ها در زمینه مشورت‌ با علما و نمایندگان جامعه مهاجرین درباره صلح است.

 

وی در ادامه با ارائه‌ی تاریخی فشرده از اتفاقات چهل سال گذشته افغانستان و تشریح اقدامات جامعه جهانی در قبال سرنوشت سیاسی این کشور افزود: صلح همیشگی، پایدار و با عزت با محوریت خود افغان‌ها و برای افغان‌ها آرزوی ما است.

 

در ادامه این مراسم مولوی سیداحمد آخوندزاده رئیس شورای اخوت اسلامی هرات با اشاره به اهمیت حفظ همبستگی و اتحاد علما و پرهیز از هرنوع لعن و تکفیر خاطرنشان کرد: در طول تاریخ افغانستان اتحاد تسنن و تشیع مثال زدنی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین عصارزاده معاون جامعه المصطفی العالمیه نیز در این مراسم تصریح کرد: برگزاری چنین نشست‌های را برای حفظ اتحاد و همبستگی برادران مسلمان بسیار مهم است و علما نقش مهمی در ایجاد اخوت و برادری جامعه اسلامی و آوردن صلح در کشور افغانستان دارند.

 

در پایان این مراسم بیانیه مشترکی در حمایت از گفت‌وگوهای صلح و تلاش‌های جامعه جهانی برای پایان جنگ و خونریزی در افغانستان با تأکید بر حفظ دستاوردهای دو دهه اخیر در چارچوب نظام جمهوریت صادر شد.

 

نمایندگانی از علمای ایران و افغانستان روند صلح افغانستان را بررسی کردند

 

نمایندگانی از علمای ایران و افغانستان روند صلح افغانستان را بررسی کردند

 

نمایندگانی از علمای ایران و افغانستان روند صلح افغانستان را بررسی کردند

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->