پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

سوپرلیگ اروپا در آستانه نابودی!| سیتی، بارسا و چلسی پشت پرز را خالی کردند؟

  • کد خبر: ۶۴۷۳۵
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹
سوپرلیگ اروپا در آستانه نابودی!| سیتی، بارسا و چلسی پشت پرز را خالی کردند؟
شنیده می‌شود برخی از تیم‌هایی که قرار بود جزو حاضرین در سوپرلیگ اروپا باشند، در حال بررسی شرایط و اعلام خروج از این جام هستند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سوپرلیگ اروپا و نحوه برگزاری آن و برخورد نهاد‌هایی مثل یوفا و فیفا همچنان سرخط خبر‌های مهم ورزشی در سراسر دنیاست. حالا، اما شنیده می‌شود برخلاف صحبت‌های قاطع پرز در خصوص برگزاری این رقابت‌ها، از سراسر اروپا اخبار ناامیدکننده‌ای در خصوص برگزاری این رقابت‌ها شنیده می‌شود.



هواداران چلسی با حضور در سر راه اتوبوس این تیم که برای مصاف با برایتون راهی استمفوردبریج بود، اعتراض خود را به حضور این تیم در سوپرلیگ اروپا نشان دادند. هواداران عصبانی چلسی آنقدر پای اعتراض خود ایستادند که حالا از لندن خبر می‌رسد مسئولان این باشگاه تصمیم گرفته‌اند به زودی اعلام کنند در سوپرلیگ شرکت نخواهندکرد.


پیتر چک دروازه بان سابق چلسی برای باز کردن راه با هواداران چلسی وارد گفتگو شد، ولی هواداران او را متهم به خیانت کردند.

همچنین شنیده می‌شود منچسترسیتی، بارسلونا و اتلتیکومادرید هم با توجه به شایعاتی که در خصوص جریمه تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها مطرح است، از حضور دراین تورنمنت پرسود منصرف شده‌اند و به زودی انصراف خود را طی بیانیه‌ای اعلام خواهندکرد.

به جز پرز شنیده می‌شد، خانواده گلیزر‌ها که مالک باشگاه منچستریونایتد هستند، اصرار زیادی به برگزاری این تورنمنت و به دست آوردن سود هنگفت آن دارند، حالا از منچستر هم خبر می‌رسد وودوارد، مدیر ورزشی این تیم نیز استعفا کرده و عطای حضور در این تیم را به لقایش بخشیده است.

 

باید منتظر ماند و دید پرز و آنیلی، مدیر یوونتوس چه تصمیمی برای سوپرلیگ بدون چلسی، بارسا و اتلتیکومادرید و منچسترسیتی خواهندگرفت؟ آیا این پروژه در همین آغاز راه، به بن بست می رسد و منتفی می ‌شود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->