دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا در سواحل دریای خزر | تداوم بارش‌ها تا پایان هفته

  • کد خبر: ۶۶۶۳۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴
کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا در سواحل دریای خزر | تداوم بارش‌ها تا پایان هفته
کارشناس هواشناسی گفت: روز دوشنبه کاهش دما به میزان ۸ تا ۱۲ درجه در استان‌های ساحلی خزر و ۱۰ تا ۱۸ درجه در استان اردبیل پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب در خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، ارتفاعات رشته کوه البرز، رگبار باران و رعد و برق خواهیم داشت، گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

او بیان کرد: در استان‌های یزد و کرمان نیز تا ۲۴ ساعت آینده گرد و خاک موجود تداوم خواهد داشت.

گودرزی اظهار کرد: روز دوشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل و در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، یزد، اصفهان، کرمان، سیستان و بلوچستان، همدان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال سمنان و آذربایجان شرقی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی اظهار کرد: فردا کاهش دما به میزان ۸ تا ۱۲ درجه در استان‌های ساحلی خزر و ۱۰ تا ۱۸ درجه در استان اردبیل پیش‌بینی می‌شود.

او توضیح داد: در روز‌های سه شنبه تا جمعه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و استان‌های واقع در دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس و نواحی مرکزی کشور، رشد ابر‌های همرفتی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و گاهی گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

گودرزی با بیان اینکه از روز سه شنبه تا پنجشنبه در شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و گرد و خاک رخ خواهد داد گفت: دریای خزر، شرق خلیج فارس و تنگه هرمز از امشب تا اواخر وقت دوشنبه مواج خواهد بود.

او درباره آب و هوای استان تهران هم گفت: آسمان تهران فردا کمی ابری است و در بعدازظهر افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. بیشترین دمای هوای تهران ۲۸ و کمترین آن ۱۸ درجه خواهد بود.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->