دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تکذیب حذف توقف قطارهای دارای سهمیه در ایستگاه نیشابور پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری از عصر امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود ممنوعیت استفاده از گوشی در مدارس بلژیک نتایج آزمون سمپاد پایه دهم اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تهدید سلامت قلب کودکان با موبایل و تبلت سه پایگاه در مشهد داوطلبان اهدای خون در دهه پایانی صفر را پذیرش می‌کند سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد فعالیت ۱۰۴۸ داروخانه در مشهد و خراسان رضوی | تأمین کامل دارو و شیرخشک در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ واریز معوقات نیمه نخست سال ۹۹ و ۱۵ درصد بازنشستگان وزارت بهداشت اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) سهمیه داروخانه‌های مشهد افزایش یافت | جزئیات فعالیت داروخانه‌ها در ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ آیین تکریم و معارفه دادستان مشهد مقدس برگزار شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)  | رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: حفظ حقوق عامه یکی از وظایف اصلی دادستانی است انهدام باند قاچاق مواد مخدر به سرکردگی زندانی بندباز در عملیات مثلثی پلیس تهران، گلبهار و مشهد + کشف ۸۵ کیلوگرم گل آخرین وضعیت مجروحان حادثه انفجار مهمات در خرم‌آباد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یک شهید و ۷ مصدوم در پی انفجار مهمات عمل‌نکرده رژیم صهیونسیتی در لرستان + اسامی آیا ادارات استان فارس شنبه (یکم شهریورماه) تعطیل است؟ مصدومیت تبعه هندی در حادثه محور میامی به سبزوار + جزئیات آیا استان کرمانشاه در روز‌های چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) و شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات همدان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا آتش‌سوزی در فرودگاه رشت صحت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حذف ایستگاه راه‌آهن نیشابور از نقشه ریلی کشور! (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یادی از دکتر جواد حدیدی | آینه‌دار تمدن شرق اشتباه‌های رایج زنان در زندگی مشترک | این ونوسی‌های پراشتباه اعزام ۴ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی به اربعین | مشارکت خیرین، آرزوی زیارت کربلا را محقق ساخت عضو کمیسیون آموزش مجلس: می‌خواهیم متولی تمام مقاطع تربیتی، آموزش و پرورش باشد | حذف مهدکودک با کاهش سن ورود به مدارس؟ امتحانات دانشگاه‌ها در تعطیلات روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | لزوم پایان امتحانات تا ۲۳ شهریور
سرخط خبرها

ثبت نام در سامانه واکسیناسیون الزامی است

  • کد خبر: ۶۶۷۵۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳
ثبت نام در سامانه واکسیناسیون الزامی است
فرایند نوبت دهی و واکسیناسیون گروه‌های اولویت‌دار از طریق سامانه کشوری ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود بنابراین ثبت اطلاعات افراد مذکور در این سامانه برای دریافت واکسن الزامی است.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: فرایند نوبت دهی و واکسیناسیون گروه‌های اولویت‌دار از طریق سامانه کشوری ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود بنابراین ثبت اطلاعات افراد مذکور در این سامانه برای دریافت واکسن الزامی است.



دکتر ایاد بهادری منفرد روز دوشنبه گفت: سامانه مذکور به منظور تعیین زمان و نوبت تزریق واکسن کووید-۱۹ براساس سند ملی واکسیناسیون برای گروه‌های سنی اعلامی راه اندازی شده است که در حال حاضر افراد بالای ۸۰ سال و متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن  در اولویت قرار دارند.



وی به تبیین روند نوبت دهی واکسیناسیون کرونا و نحوه مراجعه گروه‌های اولویت بندی شده در حوزه این دانشگاه پرداخت و افزود: تاکنون انجام واکسیناسیون گروه‌های اولویت دار براساس اطلاعات ثبت شده در سامانه سیب و از طریق مراکز جامع خدمات سلامت انجام می‌شد که با گروه سنی مثلا بالای ۸۰ سال تماس گرفته و خواستار مراجعه آنان برای تزریق واکسن می‌شدند.
 


وی توضیح داد: سالمندان بالای ۸۰ سال (اعم از ثبت شدگان یا ثبت نشدگان در سامانه سیب) برای دریافت نوبت واکسن می‌توانند به سامانه کشوری ثبت نام واکسیناسیون  به نشانی  salamat.gov.ir  مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز را ثبت کنند.
 


به گفته بهادری پس از ثبت نام در سامانه مذکور، در طی چند روز، زمان و محل تزریق واکسن از طریق پیامک به تلفن همراه فرد ثبت نام شده ارسال خواهد شد.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه با ذکر این مطلب که در حال حاضر واکسیناسیون صرفا براساس اطلاعات مندرج در سامانه انجام می‌شود به سالمندان تهرانی بالای ۸۰ سال توصیه کرد  حتما در سامانه مذکور ثبت نام کنند تا اطلاع رسانی و نوبت دهی واکسن کرونا برای آنان انجام شود.
 


به گفته وی افرادی که در بازه زمانی مربوطه به هر دلیلی موفق به دریافت واکسن نشوند نگران نباشند و در اولین فرصت برای انجام واکسیناسیون خود مراجعه کنند.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود بیماران خاص و صعب العلاج، بیماران دیالیزی و مبتلایان به سرطان، تالاسمی،   ام اس، هموفیلی و اتوایمیون را از دیگر گروه‌هایی برشمرد که در اولویت تلقیح  واکسن کرونا قرار دارند و یادآور شد که واکسیناسیون این گروه از بیماران نیز در مراکز بهداشتی و یا درمانی مشخص شده دانشگاه انجام می‌شود.
 


دکتر بهادری با اشاره به اطلاعات ثبت شده بیماران مذکور از طریق مراکز درمانی یا انجمن‌های مربوطه گفت: طبق برنامه ریزی توامان معاونت درمان و بهداشتی دانشگاه مراکزی برای تزریق واکسن این بیماران در نظر گرفته شده است.



 

نحوه مراجعه بیماران سرطانی ثبت نشده در سامانه‌های سلامت برای دریافت واکسن

 
  
بهادری منفرد با اشاره به سردرگمی برخی از بیماران صعب العلاج  گفت: گروهی از بیماران ساکن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نظیر مبتلایان به سرطان ممکن است در مراکز خصوصی تحت درمان باشند و اطلاعات آنان در سامانه‌های سلامت دانشگاه ثبت نشده باشد.
 
 

وی  افزود: با همکاری معاونت درمان و بهداشت دانشگاه؛ این افراد می‌توانند ضمن همراه داشتن مدارک لازم شامل مدارک بالینی و محل سکونت خود به یکی از چهار مرکز دانشگاه شامل بیمارستان‌های طرفه، مهدیه، ۱۵ خرداد و اختر مراجعه کرده و پس از تایید مدارک توسط نماینده مستقر معاونت درمان در مرکز مذکور واکسن کرونا دریافت کنند.
 


بهادری منفرد مجددا با تاکید بر این که واکسیناسیون صرفا طبق فراخوان گروه‌های سنی اولویت دار انجام می‌شود از افراد خواست به هیچ عنوان خارج از نوبت خود به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند و پس از ثبت نام در سامانه منتظر اعلام نوبت و محل تزریق واکسن بمانند.



واکسیناسیون گروه‌های مختلف سنی به تدریج انجام می‌شود

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: واکسیناسیون به مرور برای گروه‌های سنی مختلف انجام می‌شود؛ بنابراین مردم دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند فقط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از خود در مقابل بیماری کووید ۱۹ حفاظت کنند و منتظر باشند تا در موعد مقرر واکسن را دریافت کنند.
 


وی با اشاره به این که همکاران مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تمامی روز‌های هفته و حتی روز‌های تعطیل در دو شیفت صبح و عصر مشغول انجام واکسیناسیون مراجعان براساس فراخوان اعلام شده هستند از زحمات و تلاش‌های  مدافعان سلامت حوزه بهداشت دانشگاه در این راستا و طی ۱۴ ماه گذشته قدردانی کرد.


راه اندازی مراکز تجمعی برای ارائه خدمات مطلوب واکسیناسیون به سالمندان



بهادری منفرد رویکرد معاونت بهداشتی دانشگاه را انتقال اجرای طرح واکسیناسیون از مراکز بهداشتی به سمت مراکز تجمعی ذکر کرد تا براساس آن امکانات رفاهی و استراحتی بیشتری برای دریافت کنندگان واکسن (سالمندان بالای ۸۰ سال) فراهم شود.
 


 وی همچنین به راه اندازی سه مرکز تجمعی در حوزه مرکز بهداشت شمال تهران و همچنین طرح واکسیناسیون سالمندان دراتومبیل در بوستان سرخه حصار توسط مرکز بهداشت شرق تهران اشاره کرد که دراین طرح سالمندان داخل ماشین معاینه شده و واکسینه می‌شوند و پس از دقایقی استراحت به منزل خویش بازمی گردند.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه سخنان خود بر لزوم هماهنگی و یکپارچگی بیشتر سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت درخصوص خدمت رسانی و اجرای طرح واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.
 
 
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->