هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی
سرخط خبرها

قلب جهان در مشهد می‌تپد

  • کد خبر: ۶۶۷۸
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۱
  • ۱
قلب جهان در مشهد می‌تپد
آغاز به کار سومین کنگره بین‌المللی قلب رضوی با حضور ۷۰۰ متخصص قلب و عروق از ۱۹ کشور در مشهد

ملیحه فلاح  - سومین کنگره بین‌المللی قلب رضوی با حضور 700متخصص در حوزه قلب و عروق از 19کشور جهان در بیمارستان فوق‌تخصصی رضوی در مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش آستان‌نیوز، تولیت آستان قدس رضوی در مراسم آغاز به کار این کنگره، یکی از مهم‌ترین و برجسته‌ترین راهبردهای این مجموعه را راهبرد توسعه و پیشرفت علمی دانست و گفت: این کنگره بین‌المللی فرصتی مغتنم برای تبادل آخرین دستاوردهای علمی است.
حجت‌الاسلام احمد مروی با تأکید بر اینکه علم‌آموزی در منظومه معرفتی ائمه اطهار(ع) و مکتب تشیع از جایگاهی رفیع و بی‌بدلیل برخوردار است، افزود: علاوه بر آموزه‌های قرآنی، سیره علمی و عملی اهل‌بیت(ع) نیز رویکرد توجه به فراگیری علم را تأیید می‌کند و هر کدام از آن بزرگواران در راستای اعتلای علم اقدامات تابنده و ارزشمندی را داشته‌اند؛ به‌گونه‌ای که بشریت در تاریخ اسلام از زلال اقدامات علمی آن بزرگواران سیراب شده است.
وی ادامه داد: آستان قدس رضوی با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم علمی کشور، جهان اسلام و نیز استفاده بهینه از امکانات و تشکیلات موجود و همچنین ایجاد ساختارهای جدید در دستیابی به توسعه و پیشرفت علم، شتاب مضاعفی خواهد داشت.
رئیس بنیاد سلامت آستان قدس رضوی نیز در این مراسم گفت: جمعی از متخصصان و جراحان داخلی و خارجی از 19کشور جهان در این کنگره سه‌روزه از 17 تا 19 مهر 1398 حضور خواهند داشت.
محمود محمدزاده‌شبستری با اشاره به برگزاری باشکوه 2دوره گذشته کنگره بین‌المللی قلب در بیمارستان رضوی ادامه داد: بسیار خرسندیم که سومین دوره این کنگره باشکوه و رونق بیشتری برگزار می‌شود و امسال حداقل 15میهمان بیشتر از سال گذشته در این کنگره حضور دارند.
وی گفت: این کنگره میزبان بیش از 40متخصص و جراح خارجی است که از رؤسای انجمن‌های علمی قلب و عروق و پزشکان برجسته و درجه یک جهان هستند.
شبستری به ثبت‌نام حدود 700نفر در سومین کنگره جهانی قلب رضوی اشاره و اضافه کرد: 20دانشگاه و انجمن علوم‌پزشکی کشور و 4انجمن بزرگ قلب و عروق دنیا در این رویداد علمی‌پزشکی به مدت 3روز به گفت‌وگو و تبادل علمی جدیدترین یافته‌ها در حوزه قلب و عروق می‌پردازند.
رئیس بنیاد سلامت آستان قدس رضوی با اشاره به انجام 200سخنرانی در این کنگره تصریح کرد: 22عمل زنده قلب و عروق در بیمارستان رضوی و بیمارستان قلب شهید رجایی تهران در طول سومین کنگره بین‌المللی قلب رضوی انجام خواهد شد که به‌صورت هم‌زمان در کانال‌های ویدئویی در سطح جهان مشاهده می‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Golnaz
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
0
0
سلام.این پزشکان تا روز۲۶ دربیمارستان قایم مریضهارو ویزیت میکنن؟
مدیر پایگاه مخاطب گرامی . در این خصوص اطلاع رسانی انجام نشده است . میتونید با خود بیمارستان تماس گرفته و سوال کنید . روز خوش
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->