مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

فرنی را چگونه بپزیم؟

  • کد خبر: ۶۷۱۵۷
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
فرنی را چگونه بپزیم؟
فرنی از جمله دسر‌هایی است که خیلی سریع آماده می‌شود و در هرزمانی چه تابستان و زمستان می‌توان سرو کرد. بیشترین زمانی که فرنی را مصرف می‌کنند، زمان افطار و سحر یا هنگامی است که شخصی دچار سرفه‌های متعددی می‌شود و به منظور گرم کردن گلوی او استفاده می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرنی از دسر‌های بسیار خوشمزه و راحتی است که برای وعده صبحانه همراه با نان شیرین هم آماده می‌شود، به ویژه اگر زمان مصرف، مقداری مغزدانه روی آن بپاشید. آن وقت یک صبحانه مقوی و پرانرژی برای بچه‌ها هم خواهد بود. هضم راحت آن نیز ویژگی دیگری است که سبب شده است برای بیماران هم وعده غذایی مناسبی باشد.

تعداد: ٦ نفر
زمان تهیه: ٣٠ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه فرنی:

شیر: ٤ لیوان
شکر: یک لیوان
آرد برنج: ٤ قاشق غذاخوری
گلاب: نصف لیوان
وانیل: کم
زعفران یا کاکائو: کم
کره: یک قاشق غذاخوری

-درون ظرفی شیر سرد را به آرامی با آرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
 
فرنی
 
-شکر، کره، گلاب و وانیل را به ترکیب شیر و آرد اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید.
فرنی
-مخلوط کمی که داغ شد، بنا به ذائقه و سلیقه تان، مقداری زعفران یا کاکائو به آن اضافه کنید. غلظت فرنی که به حد مطلوب رسید، آن را از روی شعله بردارید.
 
فرنی

نکته: استفاده از کره، زعفران و کاکائو در پخت فرنی اختیاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->