قدردانی شهردار مشهد از پرداخت بدون تأخیر حقوق و کارانه پرسنل آغاز رسمی خدمات‌رسانی نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف از ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ویدئو | خادمان مشهدالرضا (ع) در مسیر نجف تاریخچه‌ای از مدرسه‌های تاریخی اطراف حرم امام رضا (ع) | «بهزادیه»، «باقریه» و مشتی خاطره از‌یاد‌رفته شهر امیدیه در خوزستان، گرم‌ترین نقطه زمین شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: چراغ‌های راهنمایی در چهارراه‌ها به باتری مجهز می‌شوند | رفع چالش گره‌های ترافیکی در زمان قطع برق رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: حال خوب مردم، دغدغه مدیریت شهری است | حاشیه شهر در اولویت شهرداری باشد شهردار مشهد مقدس از تکمیل پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب تا دو هفته دیگر خبر داد | مردم منتظر خبر‌های خوب از پروژه‌های بزرگ باشند منطقه ۳، سبزتر از همیشه | آیین بهره‌برداری از بوستان قدس و ۳۳ معبر آسفالت‌شده در منطقه ۳ برگزار شد + فیلم برق‌گرفتگی هر سال جان ۵۰ نفر را در خراسان رضوی می‌گیرد هوای کلان‌شهر مشهد «ناسالم» شد | هشدار به گروه‌های حساس (پنجشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۵۰ درصدی خط انتقال آب تصفیه خانه اولنگ به منطقه ۷ مشهد خدمات کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و فرهنگی ارائه می‌شود کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد عازم نجف اشرف شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) +فیلم حاجی‌بگلو: در سفر کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد به عتبات عالیات، بر عدالت‌محوری تأکید داشته‌ایم اربعین ۱۴۰۴، خادمان رضوی در مسیر شهر علوی تدوین آمارنامه ۱۴۰۳ مشهد با تاکید بر داده‌محوری و هماهنگی بین‌دستگاهی افتتاح پروژه بوستان قدس و آسفالت ۳۳ معبر منطقه سه شهرداری مشهد شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴) نام‌گذاری خیابان منتهی به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید دکتر طهرانچی | تصویب دومین بسته تسهیل و تسریع اجرای پروژه‌های شهری +فیلم
سرخط خبرها

فاز اول پروژه تقاطع غیر همسطح زندگی (مصلی) به بهره برداری رسید

  • کد خبر: ۶۷۲۸۴
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
فاز اول پروژه تقاطع غیر همسطح زندگی (مصلی) به بهره برداری رسید
عملیات اجرای این پروژه در بهمن سال ۹۸، و در راستای ساماندهی محدوده شهرک شهید رجایی و باهنر در کنار احداث دو بوستان با هدف کاهش مشکلات این منطقه کم‌برخوردار آغاز شد، بعد از ۱۵ ماه فاز یک به بهره برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، رمضانعلی فیضی رییس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد، در مراسم افتتاح تقاطع غیرهمسطح زندگی گفت: این پروژه ۱۲ سال معطل مانده بود و، اما با همت شهردار و همکارانش اجرایی شد. ما خادم حاشیه‌ایم و با کاسبان حاشیه مرزبندی داریم.
به گفته وی، در این دوره ۶۸ پارک با مساحت ۱۰۳ هکتار احداث شد که در دوره قبل ۵۴ پارک به مساحت ۵۲ هکتار ساخته شده بود.
وی ادامه داد: همچنین ۲۹پلاک در این دوره باز شد که ۱۴۱ درصد نسبت به دوره قبلی بیشتر است.
فیضی خاطرنشان کرد: در دو دوره سه و چهار یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع پیاده سازی شده بود که ۲۴ درصد مربوط به حاشیه بود، اما در این دوره به تنهایی یک میلیون مترمربع بوده و ۳۳ درصد حاشیه بوده است.

گام دوم اتصال شهرک شهید رجایی به شهر تا کمتر از دو ماه دیگر

محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، نیز در مراسم افتتاح تقاطع غیرهمسطح زندگی گفت: این پروژه نیز مانند پروژه دوربرگردان شهید برونسی دشوار بود. از پلیس راهور، اعضای شورای شهر و همکارانم تشکر می‌کنم.
وی افزود: اگر این تقاطع اجرا نمی‌شد خودرو‌ها باید ۳ تا ۴ کیلومتر بیشتر برای تغییر مسیر مسافت طی می‌کردند.
به گفته وی، برای تکمیل این پروژه باید حداکثر سرعت را به کار ببریم. از پیمانکار می‌خواهم هیچ استراحتی نباشد و ۴۵ روزه به اتمام برسد.
شهردار مشهد با بیان اینکه امیدوارم پروژه شهید هریری به کال نیز همزمان با این پروژه افتتاح شود، افزود: نام این پروژه بسیار زیباست، از شورا ممنونم که نام "زندگی" را انتخاب کردند.
به گفته وی، در فاز دوم بولوار شهید هریری را که دسترسی دوم به شهرک شهید رجایی است افتاح می‌کنیم تا بخشی از مشکل دسترسی مردم این منطقه به حمل و نقل عمومی جبران شود.

فاز اول تقاطع زندگی به بهره‌برداری رسید

خلیل‌الله کاظمی، معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک نیز در مراسم افتتاح تقاطع غیرهمسطح زندگی گفت: عملیات اجرای این پروژه در بهمن سال ۹۸، و در راستای ساماندهی محدوده شهرک شهید رجایی و باهنر در کنار احداث دو بوستان با هدف کاهش مشکلات این منطقه کم‌برخوردار آغاز شد، بعد از ۱۵ ماه فاز یک به بهره برداری رسید.
وی افزود: تا دو ماه دیگر نیز سطح دوربرگردان از شمال به جنوب و برعکس به بهره برداری می‌رسد و به شهرک شهید رجایی متصل می‌شود.
وی ادامه داد: طول این پروژه ۲.۱ کیلومتر بود، اما معارضات بسیاری داشت، ۲ کیلومتر خطوط گاز جابه‌جا شد، کال قره خان، کابل‌های قطارشهری، دکل مخابرات و کانال اصلی فاضلاب شهر خط اصلی پروژه را عوض کرد.
کاظمی ادامه داد: این مسیر برای پروژه‌های آینده، اما دیگر معارضاتی ندارد. سامانه‌ای طراحی شد تا مجوز‌هایی به شرکت‌های خدماتی بدهیم که بتوانند تاسیسات خودشان را جانمایی و اجرا کنند.در این پروژه فضای سبز ۳.۵ هکتاری و نورپردازی اجرا شد، اعتبار آن تا انتهای پروژه حدود ۱۱۵ میلیارد تومان است.

آیین افتتاح زیرگذر تقاطع غیرهمسطح زندگی (مصلی)

زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1 زندگی 1

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->