آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت!
سرخط خبرها

کنکور ۲ بار در سال برگزار می‌شود | زمان آن به اطلاع داوطلبان می رسد

  • کد خبر: ۶۷۶۱۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۳
کنکور ۲ بار در سال برگزار می‌شود | زمان آن به اطلاع داوطلبان می رسد
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از برگزاری ۲ بار کنکور در سال خبر داد که زمان آن به اطلاع داوطلبان می رسد.
به گزارش شهرآرانیوز، منصور کبگانیان بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه برگزاری نقشه جامع علمی کشور که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، در جمع خبرنگاران به دستور جلسه اشاره و اظهار کرد: در جلسه پیش از دستور، افزایش و همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها مطرح شد. افزایش حقوق و مزایای استادان دانشگاه از مدت‌ها قبل انجام نشده بود.

وی با اشاره به نگرانی شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به این موضوع، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مقایسه حقوق استادان دانشگاه‌های داخل با کشور‌های همسایه و تلاش‌های این کشور‌ها برای جذب محققان و اعضای هیأت علمی ابراز نگرانی کرده بود.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در ادامه به مبحث کنکور که در این ستاد مورد بحث و قرار گرفت، اشاره کرد و افزود: در بحث کنکور و نظام سنجش و پذیرش، تعامل مناسبی با وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری همچنین آموزش و پرورش صورت گرفت چرا که ساماندهی کنکور با عنوان طرح سیاست ها، ضوابط سنجش و پذیرش از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، تعیین سرنوشت دانش آموز در چند ساعت برگزار کنکور، خانواده‌ها را دچار تنش می‌کند. برای رفع این اضطراب، مقرر شده است حداقل ۲ بار در سال کنکور برگزار شود و زمان اجرای آن به اطلاع داوطلبان می‌رسد.

وی اظهار داشت: همچنین ۶۰ درصد پذیرش در کنکور به سوابق تحصیلی و امتحانات نهایی پایه دوازدهم مدرسه اختصاص می‌یابد.

عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این‌که تصمیم گیری‌های اتخاذ شده برای کنکور ۱۴۰۰ نیست، تاکید کرد: اجرایی شدن این سیاست‌ها در سال ۱۴۰۱ منوط به طی کردن یک دوره گذار است. همچنین زمان بندی اجرای تغییرات در کنکور به اطلاع داوطلبان می‌رسد.

کبگانیان با بیان این‌که تصمیم گیر‌ها برای حذف کنکور نیست، خاطرنشان کرد: با توجه به این شرایط، اعتقاد به ساماندهی کنکور و نه حذف آن داریم که نخستین گام، جدا کردن سنجش از پذیرش است.

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه اعلام کرد که به احتمال زیاد تاثیر سوابق امتحانی پایه یازدهم هم در کنکور اعمال می‌شود، گفت: با این اقدام، تنش در داوطلبان و خانواده‌ها کاهش می‌یابد و افراد با نگرانی کمتری در کنکور حاضر می‌شوند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->