صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

«بند پ» قدرتمند در فدراسیون فوتبال| عزیزی‌خادم هم راه گذشتگان را می‌رود؟

  • کد خبر: ۶۷۹۶۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
«بند پ» قدرتمند در فدراسیون فوتبال| عزیزی‌خادم هم راه گذشتگان را می‌رود؟
شنیده می‌شود رییس جدید فدراسیون فوتبال، پسرعمویش را به استخدام فدراسیون درآورده است.
به گزارش شهرآرانیوز، در تازه‌ترین اتفاقی که به شهاب عزیزی خادم نقد وارد شد، استفاده از پسرعمویش احسان عزیزی خادم در بخش آی تی فدراسیون بود. درحالی که این خبر رسانه‌ای شد، اما روابط عمومی فدراسیون این موضوع را برداشتِ اشتباه خداداد افشاریان سرپرست کمیته داوران اعلام کرد و تاکید داشت که جز خود شهاب عزیزی خادم، عزیزی خادم دیگری در فدراسیون حکم ندارد.
 
اما خیلی دیری نگذشت که رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه تلویزیونی نه تنها استفاده از پسرعموی خود را رد نکرد بلکه به شدت هم از این انتخاب دفاع کرد. استدلال عزیزی خادم برای استفاده از این شخص در این منصب نخبه بودن او و بهره گیری از دانش پسرعمویش در بخش آی تی فدراسیون فوتبال بود. وی در این زمینه گفت: "ما از افراد نخبه دانشگاه شریف در حال استفاده از چند نفر هستیم. دکتر عزیزی خادم هم با من نسبت دارد و به عنوان مشاور با من کار می‌کند، اما حکمی برای او صادر نکردیم. "
 
سوالی که پیش می‌آید این است که اگر پسرعموی رئیس فدراسیون فوتبال نخبه است، چرا اجازه داده نمی‌شود در سمت‌های خودش در دانشگاه و مراکز علمی که مشغول به فعالیت است و نیاز مبرمی به او وجود دارد، باقی بماند و زمان خود را در آی تی فدراسیون تلف کند؟ مگر در بخش آی تی فدراسیون چه خبر است که باید بابت استفاده از این شخص، تناقض گویی صورت گیرد؟ سرپرست روابط عمومی فدراسیون حضور او را تکذیب می‌کند و درحالی که چند روز از تکذیب می‌گذرد، اما عزیزی خادم واکنشی نشان نمی‌دهد که حتی شاید نزدیکان خودش در فدراسیون را هم شوکه می‌کند و به دفاع از انتخاب پسر عمویش می‌پردازد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->