امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یادمان دائم ملاصدرا در مشهد رونمایی شد

  • کد خبر: ۶۸۰۱۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷
یادمان دائم ملاصدرا در مشهد رونمایی شد
از یادمان دائم صدرالدین محمد ابراهیم قوامی شیرازی ملقب به ملاصدرا ظهر امروز با حضور سید مجتبی منتظری معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد و جمعی از مسوولان رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی منتظری، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در مراسم رونمایی از یادمان دائمی ملاصدرا، گفت: یادمان حکیم و فیلسوف شهیر ایران و بنیانگذار حکمت متعالیه توسط هنرمند ملک دادیار گروسیان از اساتید بزرگ و نامی دانشگاه‌های ایران در ارتفاع ۳ متر در مدت زمان ۵ ماه از جنس فایبر گلاس ساخته شده است.

وی ادامه داد: در راستای تکریم و تقدیر از نام آوران بزرگ کشور خراسان و برنامه ریزی جهت معرفی شخصیت‌های تاثیرگذار در تاریخ کشور، سردیس و پیکره این افراد را در سطح شهر جانمایی می‌کنیم. امروز به مناسبت روز بزرگداشت ملاصدرا که تاثیر بسیاری در علم فسلفه داشته است، یادمان آن در تقاطع ملاصدرا جانمایی شد.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: هدف ما این است که مردم با دیدن این یادمان از مفاخر خود یاد کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->