۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

داستان خشونت علیه مردانی که کارشان خدمت به مردم است

  • کد خبر: ۶۸۴۷۰
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
داستان خشونت علیه مردانی که کارشان خدمت به مردم است
آسیب‌شناسان اجتماعی براین باورند پایین آمدن آستانه صبر افراد، یکی از عناصر تشکیل‌دهنده بروز و ظهور خشونت در یک جامعه است. خشونتی که گاهی به قمیت هتک‌حرمت و ضرب و جرح افراد بی‌دفاعی تمام می‌شود.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ آسیب‌شناسان اجتماعی براین باورند پایین آمدن آستانه صبر افراد، یکی از عناصر تشکیل‌دهنده بروز و ظهور خشونت در یک جامعه است. خشونتی که گاهی به قمیت هتک‌حرمت و ضرب و جرح افراد بی‌دفاعی تمام می‌شود که لباس خدمت به تن دارند و روزانه شاهد جان‌فشانی‌های آن‌ها در بستر جامعه هستیم.


هتک‌حرمت کارمند وظیفه‌شناس گمرک از سوی یک مسئول، ضرب وشتم سرباز دادگستری شهرستان بابل، ضرب‌وشتم خبرنگار از سوی حراست یک بیمارستان در تهران و زخمی شدن مأمور پلیس راهور با ضربات چاقو در تهران نمونه‌ای از بی‌مهری‌های افرادی شد که علیه اقشار پرتلاش جامعه صورت گرفته است. اما این همه ماجرا نیست و چندی پیش در شهر مشهد نیز چهار تن از مأموران سرخ‌پوش آتش‌نشانی در زمان انجام وظایفشان هدف خشونت رفتاری چند فرد هتاک قرار گرفتند و به دلیل شدت جراحات وارده راهی بیمارستان شدند.


عملیات اطفا در حاشیه نزاع خونین

آتش به جان چند مرکز عمده فروش آجیل و خشکبار در منطقه مصلای مشهد می‌افتد و به دلیل تأخیر در اعلام خبر حریق اوج می‌گیرد. مأموران نزدیک‌ترین ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام می‌شوند. به دلیل گستردگی آتش از چند ایستگاه دیگر نیز درخواست کمک می‌شود و ده‌ها نیروی خدوم آتش‌نشان در مسیر این حادثه مهیب قرار می‌گیرند. مأموران ایستگاه نزدیک در زمانی کوتاه به محل آتش‌سوزی می‌رسند و خود را برای مهار آتش آماده می‌سازند که از سوی چند فرد که گفته می‌شود مالک چند ملک تجاری در همان منطقه بوده‌اند، مورد عتاب قرار می‌گیرند که با توجه به حجم بالای آتش، چرا تنها یک خودرو در محل مستقر شده است.

 

گرچه سرتیم این عملیات خبر رسیدن دیگر مأموران را به خسارت‌دیدگان می‌دهد، اما مرغ افراد هتاک یک پا داشته و با آتش‌نشانان درگیر می‌شوند. خشمی که با اوج‌گیری آتش، آن هم پروبال می‌گیرد و منجر به زخمی شدن ۴ مأمور بی‌دفاع آتش‌نشانی می‌شود. مصدومانی که از ناحیه سر، چشم، دست و پا دچار جراحت و شکستگی شده بودند به وسیله آمبولانس راهی بیمارستان می‌شوند، اما دیگر دوستانشان در محل می‌مانند تا مانع افزایش خسارات مالی جانی به ضرردیدگان شوند.


پارک آمبولانس مقابل پل

در تازه‌ترین اتفاق نیز باردیگر شاهد رفتار ضداجتماعی افرادی هتاک علیه مأموران اورژانس ۱۱۵ در تهران بودیم. خبری که روز گذشته از سوی مرکز اورژانس تهران رسانه‌ای شد.
به گفته دکتر پیمان صابریان، رئیس اورژانس پایتخت در این درگیری یکی از تکنیسین‌های امدادی این مرکز از سوی اراذل و اوباش هدف ضرب‌وجرح قرار گرفت.
ماجرای این حادثه غم‌بار، اما از این قرار است که مددخواهی برای یک مورد ناراحتی قلبی به مرکز فوریت‌های پزشکی ١١۵ اعلام و بلافاصله یکی تیم به خیابان آذربایجان اعزام می‌شود.


تکنیسین‌های اورژانس به دلیل نامساعد بودن شرایط مددجو و نبود جای پارک مناسب به ناچار خودرو آمبولانس را مقابل در یک منزل مسکونی پارک می‌کنند. مأموران پس از نجات جان مددجو در حال برگشت به سمت آمبولانس ناگهان با سه جوان همسایه که از اراذل و اوباش معروف این منطقه هستند به بهانه توقف آمبولانس مقابل منزلشان درگیری می‌شوند. تکنیسین اورژانس از ناحیه صورت مورد ضرب‌وشتم شدید قرار می‌گیرد و به وسیله همان آمبولانس به مرکز درمانی انتقال می‌یابد. در این درگیری به تجهیزات اورژانس نیز خسارت جدی وارد می‌شود. طبق اعلام دکتر پیمان صابریان تکنیسین مضروب هم‌اکنون تحت مراقبت پزشکی است و اداره حقوقی اورژانس نیز پیگیر شکایت از افرادی است که به این مأمور اورژانس حمله‌ور شده‌اند.


اگرچه این اولین و آخرین پرونده هتک‌حرمت علیه مأموران اورژانس، آتش‌نشانی و پلیس نیست، اما آنچه از شهروندان و خصوصا مسئولان انتظار می‌رود این است که آستانه صبر خود را بالا برده و یا حداقل خشم خود را کنترل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->