زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

چگونه بعد از طلاق، ازدواج موفق داشته باشیم؟

  • کد خبر: ۶۸۵۱۶
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
چگونه بعد از طلاق،  ازدواج موفق داشته باشیم؟
یکی از مشکلات رایج بعد از طلاق یا بهم خوردن نامزدی، مشکل در تصمیم‌گیری برای ازدواج دوم و نداشتن اعتماد به نفس برای انتخاب درست همسر و ترس از شکست دوباره در ازدواج دوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، اغلب هر دختر و پسری در زمان آشنایی و ازدواج، در ذهن خود شریک اول و آخر زندگی‌شان را انتخاب و با این تصور زندگی مشترک را آغاز می کنند که با لباس سفید وارد شده و با کفن سفید از آن خارج شوند اما گاه در زندگی مسائلی پیش می آید که ادامه زندگی با فرد مقابل را غیر ممکن می سازد و در این صورت زوجین یا اقدام به جدایی نموده و قدم در راه ازدواج مجدد می گذارند.

 

یکی از مشکلات رایج بعد از طلاق یا بهم خوردن نامزدی، مشکل در تصمیم‌گیری برای ازدواج دوم و نداشتن اعتماد به نفس برای انتخاب درست همسر و ترس از شکست دوباره در ازدواج دوم است.

بسیاری از افراد بعد از شکست در انتخاب اولشان بیشتر به دنبال بیان عیب و ایرادهای نامزد یا همسر سابق‌شان هستند و به نقش و سهم خود و کم و کاستی‌هایی که در انتخاب همسر و زندگی مشترک داشته‌اند توجه چندانی نمی‌کنند یعنی بیشتر نقش قربانی و کسی که مظلوم واقع شده را ایفا می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود، دوباره در انتخاب همسر دچار اشتباه شوند.

 

داشتن ازدواج موفق بعد از طلاق، کاملاً امکان پذیر است به شرطی که خود را آماده تغییرات جدید کنید به گونه ای که؛
_صبر کنید.
_از بحران خارج شوید.
_بدانید چرا ازدواج قبلی‌تان به طلاق کشید.
_برای رفع ضعف‌ها اقدام کنید.
_از خودتان بپرسید که چرا می خواهید دوباره ازدواج کنید؟
_فقط با این نیت ازدواج قبلی‌تان را مرور کنید که از آن درس بگیرید.
_خودتان را همینطور که هستید، بپذیرید.
-کسی را برای ازدواج انتخاب کنید که شرایط شما را بپذیرد و ارزش‌ها، اهداف و خصوصیاتش به شما نزدیک باشد.
_مقایسه گزینه‌های ازدواج مجدد با همسر قبلی اشتباه است.

 

مستوره صداقت روانشناس بالینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ازدواج مجدد افرادی که طلاق گرفته‌اند، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم زوجین عدم مسالمت آنان است که در نهایت منجر به جدایی شده و خاطره تلخ همراه با ترس از ازدواج دوباره در ذهن فرد نقش می‌بندد.

 

وی افزود: این افراد در ازدواج مجدد نیز با مسائل تازه‌ای روبرو هستند مانند:( نکند اشتباه اولم را دوباره تکرار کنم، شاید این آدم مثل همان قبلی باشد، اگر ایده‌آل‌های من را نداشت دوباره به وضعیت سابقم برمی‌گردم و...) اشاره کرد که با شکل گیری این افکار در فرد و با گذشت زمان ترس‌ها بیشتر می‌شود.

 

این روانشناس بالینی ادامه داد: برخی با فرض اینکه می‌توانند زخم‌های ناشی از ازدواج سابق خود را با ازدواج مجدد التیام دهند به سراغ آن می‌روند، اما این امر مهم است که بین دو ازدواج حداقل یک‌سال فاصله باشد و دو نفری که از هم جدا شده‌اند با مشاوره و یا مطالعه کتاب‌های مرتبط از دلیل جدا شدن خود آگاه شوند.

 

صداقت تصریح کرد: اگر دلیل جدایی زوجین مربوط به مسائل شخصیتی بوده باید آن‌ها را شناسایی و درمان کند و یا اینکه مربوط به مهارت‌های ارتباطی باشد باید آن‌ها را آموزش ببیند چرا که این مسائل در ازدواج بعدی نیز در صورت عدم توجه خود را نمایان کرده و سبب بروز اختلاف می‌شود.

 

این روانشناس بالینی ازدواج مجدد را برای افرادی که جداشده‌اند، مهم‌تر دانست و افزود: در ازدواج دوم نباید ترسید بلکه باید احتیاط بیشتر کرد چرا که این افراد با کوله‌باری از تجربه، سختی و... وارد رابطه تازه می‌شوند و قبل از ازدواج لازم است که فرد در بهبود ارتقای شخصیت خود تلاش کرده و بداند چه عواملی دلیل جدایی آن از همسر قبلی شده است.

 


وی با اشاره به امکان وجود فرزند در شروع رابطه جدید بیان کرد: یکی از مسائلی که در ازدواج دوم وجود دارد حضور فرزند است و اینکه از رابطه قبلی یک یا دو فرزند ممکن وجود داشته باشد که در این میان اگر به آن‌ها توجه لازم نشود آسیب‌های جدی برای فرزند در پی خواهد داشت.

صداقت گفت: میزان روحیه و ارتباط فرزند با پدر یا مادر جدید خود باید سنجیده و آگاه از ازدواج مجدد والد خود باشد چرا که رضایت فرزند مهم است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر توافقاتی با همسر سابق در خصوص فرزندان و... صورت گرفت همسر فعلی باید از آن آگاه باشد چرا که از بروز اختلافات در آینده جلوگیری می‌شود و کسی که فرزند دارد با شخصی که حتی تجربه زندگی مشترک و فرزند را ندارد در صورت شروع این رابطه باید تحت نظارت مشاور و روانشناس انجام گیرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->