پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
توضیح رئیس سازمان سنجش درباره انهدام باند فروش سؤالات کنکور؛

نه سئوالی لو رفته و نه فروش سئوالی رخ داده است

  • کد خبر: ۶۹۱۱
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۷
نه سئوالی لو رفته و نه فروش سئوالی رخ داده است

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره مطلبی که فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در زمینه انهدام یک باند بزرگ که قصد فروش سؤالات کنکور را داشته اند، توضیحاتی ارائه کرد.

ابراهیم خدایی درباره مطلبی که سردار حسین رحیمی در جلسه علنی امروز یکشنبه ۲۱ مهرماه در صحن شورای شهر تهران در زمینه کنکور مطرح کرده است، گفت: سازمان سنجش از مسئولان نیروی انتظامی به دلیل زحمات زیادی که در تامین امنیت کنکور می کشند، تشکر می کند.

وی افزود: اما انتظار این است که در مصاحبه ها و جلسات طوری اطلاع رسانی شود که باعث ایجاد شبهه و بدبینی مردم نسبت به یک پروسه ملی همچون کنکور نشود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: مطلب سردار رحیمی درباره انهدام یک باند بزرگ که قصد فروش سؤالات کنکور را داشته اند، مربوط به شهرستان روانسر بوده که با همکاری وزارت اطلاعات رئیس اداره آموزش پرورش آن شهرستان قبل از هر گونه اقدامی شناسایی و توسط زحمتکشان پلیس امنیت دستگیر شد. پرونده قضایی این فرد در تهران تشکیل شده است که به نظر می رسد به همین دلیل اطلاع رسانی از سوی فرمانده انتظامی تهران صورت گرفته است.

خدایی تاکید کرد: اصولا تحت هیچ عنوانی نه سئوالی لو رفته و نه فروش سئوالی رخ داده و نه مسئول به آن ترتیبی که گفته شده است در این زمینه دستگیر شده است.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->