برای مسی که رفت | غروب خورشید کوچک، طلوع افسانه جاودان چراغ‌سبز منیر الحدادی به پیشنهاد ۲.۵ میلیون دلاری استقلال عارف غلامی نیامده مصدوم شد شاهرودی یا خلیلی؟ | گزینه جانشینی افشین پیروانی کیست؟ برگزاری ادامه مسابقات جایزه بزرگ تنیس کشور در مشهد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کاندیدا‌های دریافت دومین دوره نشان کاوه در مشهد معرفی شدند تیم ملی گروگان یک مربی خسته؛ دوره‌ات تمام شده آقای قلعه نویی! نتیجه بازی ایران و تاجیکستان در تورنمنت کافا(۱۳ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| توقف زشت ویدیو| خلاصه بازی ایران و تاجیکستان در تورنمنت کافا(۱۳ شهریور ۱۴۰۴) صعود قاطع پسران بسکتبال ایران به یک چهارم نهایی کاپ آسیا | مالزی ۱۰۰‌تایی شد فهرست تیم ملی والیبال برای رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ اعلام شد + برنامه مسابقات براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان
سرخط خبرها

پایان هفته اول لیگ جهانی والیبال با صدرنشینی برزیل

  • کد خبر: ۶۹۱۳۱
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
پایان هفته اول لیگ جهانی والیبال با صدرنشینی برزیل
والیبالیست‌های ایرانی در لیگ جهانی در جایگاه دوازدهم ایستادند، نتیجه‌ای که قطعا مناسب نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم‌های مدعی لهستان و روسیه در روز سوم لیگ ملت‌های والیبال‌۲۰۲۱ تن به شکست دادند و شاگردان آلکنو هم با ایستادن در رده دوازدهم به امید روز‌های آینده هستند. تیم ملی والیبال لهستان در روز سوم لیگ ملت‌های‌۲۰۲۱ در غیاب ویلفردو لئون و بارتوژ کورک به‌مصاف اسلوونی رفت و با نتیجه ۳‌بر ۱ شکست خورد. اسلوونی در حمله و سرویس، تیم برتر میدان بود و نخستین شکست لهستان در VNL ۲۰۲۱ را به نام خود ثبت کرد. در دیدار دیگر این هفته، تیم ملی روسیه با بازیکنان اصلی خود به‌مصاف ژاپن رفت و در دفاع و سرویس، کاملا برتر از حریف بود؛ اما قدرت حملات این تیم به پای ژاپن نرسید و در‌نهایت با نتیجه ۳‌بر‌۲ مغلوب حریف آسیایی شد.

 

ماکسیم میخایلوف ۲۳‌امتیاز برای روسیه و ایتاکه ایسی ۲۵‌امتیاز برای ژاپن کسب کردند تا ژاپنی‌ها به قدرت‌نمایی خود ادامه دهند. ۴ تیم اول به مرحله نیمه‌نهایی صعود می‌کنند. ملاک جدول رده‌بندی، تعداد پیروزی یک تیم است. تیم ملی ایران در بازی بعدی خود از ساعت‌۱۴:۳۰ روز پنجشنبه ۱۳‌خرداد به‌مصاف کانادا می‌رود.


یک خبر از تیم ملی اینکه با طبیعی شدن دمای بدن و برطرف‌شدن گلو‌درد میلاد عبادی‌پور و رضا عابدینی، این ۲ ملی‌پوش به تمرینات تیم ملی در ریمینی برگشتند و غروب یکشنبه (به وقت ایتالیا) همراه با دیگر‌بازیکنان در سالن بدن‌سازی تمرین کردند. عابدینی از ابتدای ست دوم بازی اول ایران در لیگ ملت‌ها (مقابل ژاپن) با تب ۳۸‌درجه به اتاق ایزوله رفت و اگرچه نتیجه PCR او نیز منفی بود، ولی به‌دلیل داشتن علائم چند روز در اتاق ایزوله باقی ماند. میلاد عبادی‌پور نیز تب ۳۷.۵‌درجه و کمی احساس گلودرد داشت که به‌همین‌دلیل در بازی مقابل هلند به او استراحت داده شد. سیامک افروزی، پزشک و تراپیست تیم ملی، با اعلام بهبودی حال این ۲ بازیکن و بازگشتشان به تمرینات تیم ملی، درباره آخرین وضعیت امیر غفور نیز گفت: درد شانه او کمتر شده و در حال طی کردن دوره درمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->