۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد
سرخط خبرها

افزایش ماموریت‌های اورژانس مشهد به دلیل گرمازدگی

  • کد خبر: ۶۹۳۱۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
افزایش ماموریت‌های اورژانس مشهد به دلیل گرمازدگی
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در روز‌های اخیر، درخواست مشاوره از طریق کارشناسان اورژانس و درخواست ماموریت اورژانسی درخصوص گرمازدگی افزایش داشته، اما تاکنون موردی که منجر به فوت شود، نبوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی یزدانی، مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در اوج پیک گرما به خصوص در ساعت‌های ۱۲ تا ۱۶ بعدازظهر، تماس‌های فراوانی با اورژانس در خصوص گرمازدگی و مشکلات ناشی از آن گرفته می‌شود، گفت: آمار افرادی که به عارضه گرمازدگی دچار می‌شوند نیز افزایش پیدا کرده است، اما تاکنون هیچ مورد منجر به فوت به دلیل گرمازدگی در مشهد رخ نداده است.

وی در خصوص افزایش گرمازدگی اظهار کرد: در اوج پیک گرما به خصوص در ساعت‌های ۱۲ تا ۱۶ بعدازظهر، تماس‌های فراوانی با اورژانس در خصوص گرمازدگی و مشکلات ناشی از آن گرفته می‌شود. تاکنون گرمازدگی منجر به حادثه خاصی در مشهد نشده است.

وی افزود: در روز‌های گرم اخیر، درخواست‌ها و مراجعه به درمانگاه‌ها و مراکز درمانی به دلیل گرمازدگی افزایش پیدا کرده است. باتوجه به اینکه دمای هوا این روز‌ها نسبت به روز‌های مشابه به خود در سال گذشته افزایش داشته، آمار افرادی که به عارضه گرمازدگی دچار می‌شوند نیز افزایش پیدا کرده است.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در روز‌های اخیر، درخواست مشاوره از طریق کارشناسان اورژانس و درخواست ماموریت اورژانسی درخصوص گرمازدگی افزایش داشته، اما تاکنون موردی که منجر به فوت شود، نبوده است.

یزدانی با بیان اینکه گرمازدگی عارضه شایعی است که به سبب گرمی تابستان یا گرمای شدید ایجاد می‌شود، عنوان کرد: این مسئله به خصوص در افراد مسن و افراد دارای بیماری زمینه‌ای بیشتر است. این افراد باید در زمان عطش از مایعات فراوانی مصرف کنند. وقتی در طول روز فعالیت فیزیکی انجام می‌دهند و یا حتی وقتی که تشنه نیستند نیز باید آب بنوشند.

وی با اشاره به اینکه جوانان نیز در این روز‌ها حداقل هشت لیوان آب را باید مصرف کنند، ادامه داد: بیشترین عارضه‌ای که گرمازدگی ایجاد می‌کند، کم‌آبی است. افراد مسن، خانم‌های باردار و کودکان بیشتر در معرض گرمازدگی هستند. مردم باید از رفت و آمد غیر ضروری در روز‌های گرم و به خصوص اوج گرما اجتناب کنند. در صورتی که فرد مجبور است در این هوا رفت و آمد کند، حتما از کلاه و عینک آفتابی استفاده کرده و آب نیز همیشه به همراه داشته باشد.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کرونا ضعف و بی اشتهایی برای فرد مبتلا ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: کسانی که به کرونا مبتلا هستند از رفت و آمد در طول روز و اوج گرما خودداری کنند.

یزدانی با بیان اینکه اگر فرد دچار عارضه گرمازدگی شود، فشار او پایین خواهد آمد، گفت: افراد از مایعاتی باید مصرف کنند که این مایعات خود عوارض دیگری برای آنان ایجاد نکند. منظور از مایعات سالم‌ترین آن‌هاست. بهترین مایعات آب است. به هیچ‌عنوان نوشابه و یا مایعات شیرین غیر طبیعی توصیه نمی‌شود.

وی تاکید کرد: کسانی که به ناچار باید در اوج گرما تردد کنند و در معرض نور مستقیم هستند، حتما مایعات خنک به همراه داشته باشند تا در صورتی که احساس عطش داشتند آن را مصرف کنند. توصیه می‌شود حتی اگر فرد احساس عطش نیز نداشت، مایعات را به صورت مرتب بنوشند تا دچار گرمازدگی نشوند چرا که باید آب به بدن رسانده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->