زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

ماجرای گم شدن محمدطاها در جنگل‌های رامیان از زبان پدرش + عکس

  • کد خبر: ۶۹۴۱۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
ماجرای گم شدن محمدطاها در جنگل‌های رامیان از زبان پدرش + عکس
محمدطا‌های ۶ ساله همراه خانواده‌اش یکشنبه ۹ خرداد امسال برای تفریح به جنگل‌های سنگستان، از توابع شهرستان رامیان استان گلستان رفته بود که ناپدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از ۴۸ ساعت از این ماجرا، سه‌شنبه مرد غریبه‌ای به خانواده او تلفنی اطلاع داد بچه را در جنگل سفیدچشمه دلند یافته‌است. خانواده پسربچه همراه ماموران به آنجا رفتند و کودک را تحویل گرفتند و پسربچه را به دلیل ضعف جسمانی به بیمارستان انتقال دادند.

علی غلامی، مسؤول امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان آزادشهر گفت: ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه نهم خرداد امسال موضوع ناپدید شدن این کودک در جنگل‌های سنگستان، از توابع شهرستان رامیان به هلال‌احمر گزارش شد. همراه ۱۴ نفر از نیرو‌های امدادی هلال‌احمر به آنجا رفتیم. دایی کودک هم در این امدادرسانی با ما بود. تا ساعت ۳ صبح دوشنبه عملیات ادامه داشت. بعد تیم ۱۵ نفره هلال‌احمر با تیم جدید جابه‌جا شد تا این‌که ظهر سه‌شنبه و بعد از ۴۸ ساعت جست‌وجو، دو نفر پسربچه را در جنگل سفیدچشمه دلند یافته و عملیات ما هم پایان یافت.

 

ماجرای گم شدن محمدطاها در جنگل‌های رامیان از زبان پدرش + عکس


خبر خوش برای خانواده کودک گمشده در جنگل‌های رامیان

مادر محمدطا‌ها پسرش را بغل کرده و از شدت شوق گریه می‌کند می‌گوید: دختری ۹ ساله دارم و پسرم محمدطا‌ها شش‌ساله است. من و خانواده در سیستان‌وبلوچستان زندگی می‌کنیم، اما والدینم و بقیه خانواده‌ام ساکن یکی از روستا‌های رامیان استان گلستان هستند. سه سال می‌شد خانواده‌ام را ندیده بودم.

بیست‌وهشتم اردیبهشت امسال با شوهر و دو بچه‌ام به رامیان آمدیم. پیش از ظهر نهم خرداد امسال برای تفریح به جنگل سنگستان رفتیم. چهار زن و سه مرد بودیم و چهار بچه همراه‌مان بود. آن‌ها در برکه آب‌بازی کردند. ناگهان پسربچه‌ام ناپدید شد. اطراف را جست‌وجو کردیم، اما اثری از پسرم نبود.

موضوع را به پلیس و هلال‌احمر خبر دادیم. برادرم با نیرو‌های امدادی جنگل را جست‌وجو می‌کردند. عکس‌هایش را در فضای مجازی منتشر کردیم، چند نفری زنگ زدند و اطلاعات نادرست و امید واهی به ما می‌دادند.

وی ادامه داد: دو شبانه‌روز تلخ را من و خانواده‌ام گذراندیم. ظهر سه‌شنبه نماز خواندم، کلی گریه کردم و از خدا خواستم به من رحم کند و بچه‌ام را دوباره به من برساند. نیم‌ساعت بعد فردی به ما زنگ زد و اطلاع داد با دوستش با موتور می‌رفتند که در جنگل سفیدچشمه کودکی را سرگردان یافتند که شبیه تصویری بود که در فضای مجازی دیده‌اند. سراسیمه با پلیس آنجا رفتیم که معلوم شد ماجرا صحت دارد و بچه‌ام پیدا شده است. پسرم دو روز بی‌آب و غذا مانده بود که او را به بیمارستان انتقال دادیم و الان حالش خوب است.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->