بازگشت نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه برق سراسری| تولید سالانه هفت میلیون مگاوات برق تورم نقطه به نقطه تولید برق در فروردین ماه به ۶۵.۲ درصد رسید دیوان عدالت اداری: قیمت گذاری خودرو ربطی به وزارت صمت ندارد ایران دوباره در سازمان جهانی «فائو» دارای حق رأی شد تمدید زمان پرداخت مالیات ۱۴۰۳ مشاغل قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | فیدلیتی پرستیژ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اختلاف خودروسازان و دولت منجر به رشد شدید قیمت خودرو‌های داخلی شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تا ۳۰ میلیون تومان چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) چرا ناترازی برق امسال زودتر شروع شد؟ ویدئو | بابک زنجانی و ماجرای تأسیس ۲۰ شرکت و رؤیای سلطه بر اقتصاد ایران سامانه نظارتی پلتفرم‌های آنلاین طلا رونمایی شد فروکش‌کردن هیجان منفی در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) نرخ جدیدی برای نان اعلام نشده است (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | دلار کاهش یافت نگاهی کوتاه بر حال‌وروز فرش ایرانی هم‌زمان با روز جهانی صنایع‌دستی | گسست تاروپود خط‌ونشان خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو رشد قیمت گوشت گوسفندی در مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) واردکنندگان برنج در انتظار تخصیص ارز آغاز برداشت گندم در ۱۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد ارزان شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت رفع ۲ مانع بزرگ پیش روی نهضت ملی مسکن واکنش‌های احتمالی بازار‌های مالی نسبت به آینده مذاکرات ایران و آمریکا چیست؟ | سرمایه گذاران در دو راهی تردید و امید تشریح پروژه‌های متعدد انتقال آب به مشهد | آب صنایع باید با پساب فاضلاب جایگزین شود قیمت طلای جهانی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد معافیت حق بیمه سهم کارفرما مشمول چه کارگاه‌هایی می‌شود؟ + لیست کارگاه‌ها قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ورود انبه با قیمت نجومی به بازار میوه مشهد قیمت زعفران کاهش یافت (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات بیشتر از «پیش‌فروش ارز» اعلام شد شهر کرمان تعطیل شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ درخواست بورسی‌ها از رئیس جمهور آینده

  • کد خبر: ۷۰۹۰۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
۲ درخواست بورسی‌ها از رئیس جمهور آینده
سهام داران بورسی انتظار دارند با روی کار آمدن دولت جدید، این دولت تمام ضرر و زیان‌هایی را که آن‌ها متحمل شده اند، جبران کند و در وهله بعد نیز بتوانند به سوددهی برسند.

به گزارش شهرآرانیوز، بورس بدون شک یکی از موضوعات مهمی است که رئیس جمهور سیزدهم باید آن را در اولویت کاری خود قرار دهد، زیرا سهام داران انتظار دارند با روی کار آمدن دولت جدید، این دولت تمام ضرر و زیان‌هایی را که آن‌ها متحمل شده اند، جبران کند و در وهله بعد نیز بتوانند به سوددهی برسند. به گزارش بورس نیوز، در چنین شرایطی، سهام داران و اهالی بازار سرمایه خواسته‌هایی هم از رئیس جمهور آینده دارند تا او با برطرف کردن این خواسته ها، بتواند اوضاع بورس را سروسامان بدهد و وضعیت بازار را پایدار و متعادل کند.

 

حال باید دید با برگزاری انتخابات و مشخص شدن نتیجه آن، رئیس جمهور آینده چه برنامه‌هایی برای بازگشت رونق به بورس دارد. اولین درخواست در این زمینه حفظ حقوق سرمایه گذاران بورس ازجمله سهام داران خرد بازار است؛ به این معنی که تمام قوانین و مقرراتی که چه در حوزه بازار سرمایه و چه در سایر حوزه‌های اقتصادی وضع می‌شود، نباید به گونه‌ای باشد که حقوق سهام داران شرکت‌های بورسی و فرابورسی را زیر پا بگذارد.

 

قیمت گذاری دستوری برخی کالا‌ها و محصولات که در سال‌های گذشته صورت گرفته، همچون خودرو، فولاد و سیمان، حقوق سرمایه گذاران را نادیده گرفته است و هم باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شده و هم مشکلات اقتصادی زیادی را به بار آورده است. معضلات و مشکلاتی که قیمت گذاری دستوری به بار آورده است، طی سال‌های گذشته در بازار‌های مختلف به خوبی نشان دهنده این است که استفاده از مکانیسم عرضه و تقاضا و ایجاد رقابت در تعیین قیمت محصولات، تنها راهی است که می‌تواند شفافیت اقتصادی ایجادکند.


دومین درخواست اهالی بازار سرمایه از مسئولان دولت جدید، این است که یک نماینده از طرف بازار سرمایه در هیئت دولت حضور داشته باشد؛ رئیس سازمان بورس واوراق بهادار یا شخصی دیگر. در پایان کار دیروز بازار سهام، شاخص کل با افت ۲ هزارو۴۵۸واحدی (۰/۲ درصد) در ارتفاع یک میلیون و۱۴۷هزار واحدی ایستاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->