تاخیر در پرواز مشهد-اصفهان شرکت هواپیمایی آتا (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گندمکاران خراسان رضوی ۸۰ درصد از مطالباتشان را دریافت کردند دعوای تعزیرات و ایران‌خودرو بالا گرفت احتمال عرضه بنزین سوپر وارداتی تا یک ماه آینده پیش‌بینی قیمت طلا و سکه با پایان یافتن ماه صفر بیت کوین وارد کانال ۱۲۲ هزار دلاری شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) ۳۶۸ میلیارد دینار ارز اربعین به حدود ۲ میلیون متقاضی فروخته شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) واکنش ایران خودرو به محکوم شدن اعضای هیئت مدیره این شرکت از سوی تعزیرات حکومتی تعزیرات حکومتی: هیئت‌مدیره ایران‌خودرو به دلیل گران‌فروشی میلیاردی محکوم شدند معاملات دلار در روز شنبه با چه قیمتی بازگشایی می‌شود؟ سرنوشت بازار طلا در دست مکانیزم ماشه | پیش‌بینی افزایش قیمت طلا تا محدوده ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان! مخالفت سازمان تعزیرات حکومتی با افزایش قیمت محصولات ایران خودرو (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) بانک‌ها از ابتدای سال تاکنون چقدر وام مسکن پرداخت کرده‌اند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۲۰ میلیونی دیگنیتی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | تارا ۹۳۶ میلیون تومان شد بانک‌ها چقدر وام ودیعه مسکن پرداخت کردند؟ | بررسی سهم وام ازدواج و فرزندآوری از کل تسهیلات بانکی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) رشد ۳۴ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۴ماهه نخست ۱۴۰۴ جزئیات حراج شمش طلا روز یکشنبه آینده (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد بانک مرکزی: ۳۶۰ میلیارد دینار عراق به ۲ میلیون زائر اربعین فروخته شد گزارش بانک مرکزی از کاهش ۴.۱ درصدی ساخت واحد‌های مسکونی توسط بخش خصوصی بورس حمایت مهم ۲.۵ میلیونی را از دست داد | علت ریزش امروز بورس چه بود؟ (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) زمان خداحافظی با کارت سوخت مشخص شد مدیر عامل شرکت گاز خراسان رضوی مطرح کرد: گازرسانی گسترده در استان | صرفه‌جویی میلیاردی در مصرف سوخت مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت چهارم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | اوج گیری طلا و سکه کریدور زنگزور چه تبعاتی بر اقتصاد ایران دارد؟ طلا در مشهد وارد کانال ۷.۵ میلیون تومان شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت سوم نرخ طلای جهانی صعود کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چه کسانی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند؟

  • کد خبر: ۷۰۹۱۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
چه کسانی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند؟
دبیر کانون انجمن‌های صنفی کارگران گفت:کارگرانی که سابقه کار آن‌ها کمتر است متقاضی دریافت بیمه بیکاری نشوند و نگاه پس‌اندازی به آن داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی دبیر کانون انجمن‌های صنفی کارگران  درباره شرایط دریافت بیمه بیکاری اظهار کرد: مطابق قانون هر کارگری طبق جدول کارانه‌ای که دارد می‌تواند در ازای کاری که انجام داده است یک مدت زمانی را از بیمه بیکاری استفاده کند که باتوجه به سابقه کار کارگر تا شصت ماه یعنی ۵۰ سال را هم شامل می‌شود.

وی ادامه داد: بیمه بیکاری شرایط و قوانینی دارد که بعضی از آن‌ها آیین‌نامه‌ای بوده و خیلی قانونی نیست و موجب اعتراض فعالان حوزه کارگری است که البته برخی از آن‌ها مرتفع شده است.

وی افزود: در قوانین گذشته باید یک‌سال از فعالیت کاری کارگر می‌گذشت تا مشمول بیمه بیکاری شود که فعالان کارگری بر این عقیده هستند که کارفرما‌ها قرارداد سه یا شش ماهه عقد می‌کنند و تکلیف کارگر بعد از پایان قرارداد مشخص نیست یا الزام به عقد قرار داد دارند که تعریفی از قرارداد موقت است و مورد اعتراض کارگران که خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر برخی از این قوانین تغییر کردند.

وی تصریح کرد: کارگر در محلی که مشغول به کار است به محض اینکه دارای سابقه‌ای می‌شود حداقل شش ماه یا بیشتر و درصورت سابقه پرداخت بیمه، مشمول دریافت بیمه بیکار خواهد شد منتهی نسبت به ایامی که پرداخت کرده است.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کارگران گفت: این امر مهم است تا کارگران که سابقه کار آن‌ها کمتر است متقاضی دریافت بیمه بیکاری نشوند و نگاه پس اندازی به آن داشته باشند و آن را برای روز مبادا نگهدارند مانند کرونا یا زمانی که سابقه کارشان بیش از بیست سال شده است.

وی خاطرنشان کرد: تغییر شغل مداوم و استفاده از بیمه بیکاری سبب می‌شود تا کارگر مهارت لازم در آن حوزه را از دست دهد و صندوق بیمه بیکاری هم دچار بحران شود البته که قانون صندوق را موظف به پرداخت کرده است، اما داشتن نگاه پس اندازی به آن نشان داده است که در سنین بالاتر یا مواقع بحرانی این بیمه بیشتر به درد کارگر می‌آید.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->