بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گزارشی از جزئیات آخرین تغییرات نرخ طلا و سکه در بازار

  • کد خبر: ۷۱۸۸۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
گزارشی از جزئیات آخرین تغییرات نرخ طلا و سکه در بازار
در اولین هفته تیرماه با مشخص شدن انتخابات ریاست جمهوری نرخ ارز و سکه در بازار با افزایش ناچیزی همراه بود و شاخص بورس چند روز متوالی رشد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین هفته تیر که با مشخص شدن نتیجه آرای ریاست جمهوری آغاز شد بورس از این اتفاق مهم تاثیر گرفت و در این هفته تا پایان معاملات روند شاخص رو به افزایش بود البته این رویداد مهم سیاسی بر بازار ارز و سکه بی تاثیر نبود و نرخ ارز و سکه در بازره‌ای محدود به میزان کم روند صعودی داشت.

در ادامه این گزارش به جزئیات تغییرات نرخ ارز و سکه پرداخته ایم و میزان نوسان شاخص بازار سرمایه را بررسی کرده ایم.

ارز نوسان شدید قیمتی نداشت

در این هفته نرخ ارز به میزان اندکی افزایش یافت و دلار در صرافی ملی از قیمت ۲۳ هزار و ۸۲۵ تومان به مبلغ ۲۳ هزار و ۸۴۴ تومان رسید یورو نیز همسو با نرخ دلار از قیمت ۲۸ هزار و ۶۳۸ تومان به ۲۸ هزار و ۱۷۹ تومان رسید.

نرخ سکه در کانال ۱۰ میلیون تومانی باقی ماند

قیمت سکه همسو با نرخ ارز از روند صعودی با شیب ملایم برخوردار بود وطبق اعلام اتحادیه طلا و جواهر سکه از قیمت ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به مبلغ ۱۰ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار از قیمت یک میلیون و ۳۳ هزار تومان به مبلغ یک میلیون و ۴۸ هزار تومان رسید.
رشد چشمگیر بورس بعد از انتخابات ریاست جمهوری

در اولین هفته تیر در حالی که روند بورس رو به رشد بود شاخص در اولین روز کاری با رشد ۶ هزار واحدی روی پله یک میلیون و ۱۵۴ هزار واحدی قرار گرفت که نماد‌های فارس، وبملت و وتجارت بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های فملی، خودرو و خپارس بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در آخرین ساعات معاملات بورس در این هفته با رشد بیش از ۲۶ هزار واحدی در پله یک میلیون و ۲۱۳ هزار واحدی رسید.

سکه در بازه‌ای محدود نوسان خواهد داشت

محمد کشتی آرای نائب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر  درباره وضعیت قیمت سکه و طلا در اولین هفته تیر ۱۴۰۰ گفت: در این هفته پس از مشخص شدن نتیجه آرای ریاست جمهوری، قیمت اونس جهانی حدود ۱۰ دلار تغییر کرد و به طور متوسط در طی این هفته ۱۲ دلار افزایش قیمت را تجربه کرده است و با توجه به رویداد‌های سیاسی مهمی که پشت سر گذاشته ایم نرخ دلار بین کانال ۲۳ و ۲۴ هزار تومان در نوسان بود.

او افزود: ۲ عامل اصلی افزایش نرخ ارز و اونس جهانی در افزایش قیمت طلا و سکه روند صعودی داشت وبا توجه به نتیحه انتخابات معاملات در این هفته با احتیاط انجام می‌شد و می‌توان گفت میزان عرضه و تقاضا تقریبا یکسان بود چرا که حباب سکه با افزایش یا کاهش همراه نبود و داد و ستد‌ها در حد معمول بود. انتظار می‌رفت که بعد از انتخابات بازار رونق بگیرد و سطح داد و ستد‌ها افزایش یابد، اما در این هفته شاهد چنین اتفاقی نبودیم و با توجه به اینکه در روز‌های آینده آزمون کنکور سراسری را در پیش رو داریم طبق تجربه در سال‌های گذشته در این مقطع از زمان بازار با افت داد و ستد همراه است.

کشتی آرای تصریح کرد: در این هفته به طور متوسط قیمت سکه طرح قدیم حدود ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت. سکه طرح جدید نیز همانند سکه طرح قدیم ۱۰۰ هزار تومان در این هفته گران شد. نیم سکه ۱۱۰ هزار تومان در این هفته به ارزش آن افزوده شد هم چنین ربع سکه و سکه‌های یک گرمی با افزایش ۵۰ هزار تومانی همراه بودند.

او بیان کرد: در آخرین روز معاملات این هفته هر مثقال طلا به مبلغ ۴ میلیون و ۴۶۵ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود ۱۰ هزار تومان گران شد و به دلیل کاهش تقاضا و داد ستد‌ها حباب سکه حدود ۱۰ هزار تومان کاهش یافت و به رقم ۲۲۰ هزار تومان رسید.

کشتی آرای گفت: به نظر می‌رسد با توجه به روندی که در این هفته داشتیم در حال حاضر اونس جهانی متاثر از رمز ارز‌ها است و نرخ ارز در بازار داخلی در سطح فعلی باقی خواهد ماند و معتقدم در هفته آینده قیمت طلا و سکه در محدوده ۱/۵+ و ۱/۵- در نوسان خواهد بود، ولی شوک قیمتی نخواهیم داشت و هفته آرامی را پیش بینی می‌کنم.

قیمت دلار و یورو در بازار متشکل ارزی چقدر تغییر کرد؟

مهدی گوهررستمی مدیر ارتباطات بازار متشکل ارز ایران ، درباره آخرین نرخ‌های کشف شده دلار و یورو در بازار متشکل ارز ایران در پنجشنبه سوم تیرماه ۱۴۰۰ گفت: در آخرین روز کاری هفته (۳ تیرماه ۱۴۰۰) میانگین موزون قیمت دلار در بازار متشکل ارز ایران ۲۳ هزار و ۶۱۲ تومان و میانگین نرخ معاملاتی یورو ۲۸ هزار و ۷۳ تومان بوده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: نرخ میانگین روزانه دلار در روز معاملاتی پنجشنبه، ۰/۰۶ درصد نسبت به روز چهارشنبه (۲ تیر) رشد داشته و همچنین میانگین موزون نرخ یورو با افزایش ۰/۰۱ درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل همراه بوده است.

گوهررستمی افزود: روز پنجشنبه (۳ تیر) حجم معاملات نماد معاملاتی دلار در بازار متشکل ارزی، ۲ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۶۰۰ دلار و حجم معاملات یورویی به رقم ۲۶۱ هزار و ۱۰۰ یورو رسیده است.

او ادامه داد: در جلسه معاملاتی آخرین روز هفته کمترین و بیشترین نرخ معاملاتی دلار به ترتیب ۲۳ هزار و ۵۶۰ تومان و ۲۳ هزار و ۷۳۵ تومان بوده است. همچنین در نماد معاملاتی یورو نیز کمینه قیمت معاملاتی ۲۷ هزار و ۹۵۰ تومان و بالاترین نرخ آن ۲۸ هزار و ۳۵۰ تومان بوده است.

گوهررستمی در پایان افزود: میانگین نرخ معاملاتی دلار و یورو طی هفته گذشته در سطح بازار متشکل ارز ایران به ترتیب ۲۳ هزار و ۵۱۲ تومان و ۲۷ هزار ۹۵۹ تومان بوده است.

کاهش عدم اطمینان در بازار با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری

علی قلی پور کارشناس بازار سرمایه ، درباره روند شاخص بازار سرمایه در اولین هفته تیر ۱۴۰۰ گفت: هفته اول بعد از انتخابات ریاست جمهوری معمولا همیشه بازار مثبت بوده است و دلیل مشخصی دارد و آن هم کاهش عدم اطمینان در بازار با مشخص شدن نتایج انتخابات است. تحولات بازار ارز و اظهارنظر‌های رئیس جمهور منتخب هم بر رشد بازار بی تاثیر نبود.

او افزود: این هفته برای اولین باز از ابتدای سال جاری به خالص خروج پول حقیقی نزدیک به صفر که رقم دقیق‌تر آن ۱۱ میلیارد تومان با میانگین روزانه ۲ میلیارد است رسیده ایم، به بیان دیگر برای اولین بار پولی طی هفته از بورس خارج نشده است، در حالی که از ابتدای سال روزانه ۳۲۱ میلیارد تومان از بورس خارج شده بود و این رقم برای ماه و هفته قبل‌تر به ترتیب ۲۸۹ و ۲۷۲ میلیارد تومان بود. همچنین ارزش معاملات خرد در بازار بورس و فرابورس رشد ۴۶ درصدی نسبت به هفته قبل انتخابات داشت و به میانگین روزانه ۴۵۸۰ میلیارد تومان رسید و در مقایسه با میانگین از اول سال یعنی ۲۶۵۴ میلیارد تومان رشد ۷۳ درصدی را نشان می‌دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بازار طی هفته بر مدار شرکت‌های بزرگ بود به نحوی که شاخص کل ۵.۷ درصد رشد کرد، ولی شاخص هم وزن ۱.۷ درصد و دلیل آن رشد مناسب در شرکت‌های با وزن زیاد شاخص ساز بود و شاخص ۳۰ شرکت بزرگ بورس رشد ۷.۱۳ درصدی را تجربه کردند. صنعت فنی مهندسی بازدهی رویایی ۱۲.۸ درصدی طی هفته داشت و بخشی از زیان‌های این صنعت از اول سال را جبران نمود. صنعت حفاری نفت نیز با رشد ۱۲ درصدی طی هفته مافات افت‌های بسیار بد دو ماه اول سال را جبران کرد.

او بیان کرد: از صنایع بزرگ چندرشته‌ای صنعتی با ۱۰.۳%، بانک‌ها و مخابرات با ۸ درصد، شیمیایی و کانی‌های فلزی با ۷ درصد و فلزات اساسی با ۵ درصد از صنایع پیشرو بازار بودند. از طرف دیگر صنعت کوچک محصولات شیمیایی زیان ۱۶ درصدی را عاید سرمایه گذاران نمود و منسوجات و قند و شکر هم با افت بیش از ۸ درصد عملکرد ناامید کننده‌ای داشتند. از نظر اقبال نقدینگی و توجه سرمایه گذاران، فلزات اساسی با ۲۲۵ میلیارد تومان بیشترین پول حقیقی‌ها را جذب کرده و باید شاهد تحولات بیشتر در این صنعت طی هفته‌های آتی باشیم.

قلی پور اظهار کرد: محصولات شیمیایی و چندرشته‌ای صنعتی هم نزدیک به ۲۰۰ میلیارد پول حقیقی‌ها را جذب کردند و این سه صنعت در کل بیش از ۹۰ درصد نقدینگی بازار را به خود اختصاص دادند. از طرف دیگر بانک‌ها ۱۹۵ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها را از دست دادند و پالایشی‌ها و املاک و مستغلات و خودرویی‌ها نیز بیش از ۵۰ میلیارد تومان شاهد خروج نقدینگی حقیقی بودند. صنعت بیمه هم برای دومین هفته متوالی شاهد خروج سهامداران حقیقی بود.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: معتقدم هفته آتی هفته‌ای تعادلی باشد و باید منتظر اخبار مربوط به کابینه دولت، برجام و قیمت‌های جهانی باشیم گزارشات سه ماهه شرکت‌ها هم در حال انتشار است و روند بازار را متاثر خواهد نمود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->