بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
سرخط خبرها

رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۷۲۵۲۹
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
  • ۱
رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش: در نشستی با رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام شد مشکلی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان وجود ندارد و هر بودجه‌ای در این زمینه نیاز باشد تامین خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم احمدی لاشکی شبانگاه سه شنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان از موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رتبه بندی معلمان خبر داد.


وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس به صورت حضوری اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است اظهار داشت: در صورتی که معلمان واکسینه شوند مدارس برای سال تحصیلی آینده به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی خواهند شد.


احمدی لاشکی تصریح کرد: بازگشایی مدارس بهترین تصمیم برای سال تحصیلی آینده در راستای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.


معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید در مدارس انسان‌هایی در طراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم گفت: سپهبد شهید سلیمانی تربیت یافته مدارس و معلمان است و استعداد ذاتی، والدین، جامعه و دوستان نیز نقش موثری در موفقیت و سربلندی این بزرگوار داشتند.


وی با بیان اینکه مستندسازی املاک آموزش و پرورش یکی از مهمترین راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش است اظهار داشت: خوشبختانه تعامل خوبی بین ثبت و اسناد و بنیاد مسکن برای تحقق این مهم صورت گرفته و اگر ما در ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تلاش نکنیم مدیون هستیم.


وی به ساماندهی ۸۸ هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش کشور به استناد تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس اشاره کرد و افزود: با جدیت دغدغه‌های استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی، نیرو‌های قرآنی و پیش دبستانی را پیگیری می‌کنیم.


احمدی لاشکی از اقدامات موثر و ماندگار انجام شده در آموزش و پرورش استان کرمان در چند سال اخیر تقدیر کرد و گفت: ساخت مدارس و اقدامات اثربخش آموزشی و پرورشی در این استان مصداق عینی مدیریت جهادی است.


وی تعامل و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آموزش و پرورش این استان را در کشور بی نظیر دانست و بیان کرد: کرمان یکی از استانی‌هایی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دغدغه‌ها و مشکلات آموزش با جدیت پیگیر‌ی می‌کنند این تعامل و همکاری نقش موثری در کاهش چالش‌ها و آسیب‌ها داشته و دارد.


احمدی لاشکی گفت: در مجموع آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی رشد قابل توجهی داشته و زحمات همکاری فرهنگی این استان پهناور قابل تقدیر است.

منبع: ایرنا


اینجا بخوانید: نحوه محاسبه دقیق مبلغ فوق العاده ویژه معلمان در سال ۱۴۰۰ + جدول

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
0
0
رتبه بندی شامل هیچ کدام از معلمان نمی شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->