روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

حقوق برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری‌بگیران بدون اطلاع قطع می‌شود؟ چرا؟

  • کد خبر: ۷۲۶۴۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
  • ۱
حقوق برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری‌بگیران بدون اطلاع قطع می‌شود؟ چرا؟
سازمان تامین اجتماعی حقوق برخی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران را بدون اطلاع قطع می‌کند، وقتی هم که بازنشسته در این شرایط کرونایی مراجعه حضوری می‌کند با این جمله مواجه می‌شوند: «ما فکر کردیم شما مُردید»

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان تامین اجتماعی بیش از سه میلیون نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر دارد، کسانی که دیگر توان کار کردن ندارند و چشم امیدشان به حقوقی است که ماهانه می‌گیرند.

واریز حقوق‌ها طی چند سال اخیر حواشی بسیاری داشته، بازنشسته‌های تامین اجتماعی چندین مرتبه اعتراض و تجمع کردند تا طرح همسان‌سازی حقوقشان با حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری اجرا شود. در نهایت نیز این طرح کامل اجرا نشد و حداقل حقوق‌ها تغییر چندانی نکرد.

اما قطع حقوق بازنشسته‌ها و مستمری‌بگیران بدون دلیل ابهام برانگیز است. پس از واریز حقوق خرداد، یکی از بازنشستگان تامین اجتماعی که حقوق خود را دریافت نکرده به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه می‌کند تا علت را بداند. کارمند این شعبه می‌گوید: «فکر کردیم شما فوت کردی!»

کاربران توئیتر نیز از تجربه‌های مشابهی در این رابطه می‌گویند که به نظر می‌رسد این دست اقدامات سازمان تامین اجتماعی در سال‌های اخیر نیز سابقه داشته است.

قطع حقوق بازنشستگان با حدس و گمان مرگ

«مامان من وقت سونوگرافی داشت، تو درمانگاه متوجه شده بود که بیمه نیست. رفته بود پیگیری، گفته بودن فکر کردیم فوت کردید. یعنی فوت می‌کنی حساب بانکی بسته میشه، اما سیستمی نیست به تامین اجتماعی خبر بده»

«پارسال حقوق بازنشستگی پدر من رو هم با همین دلیل قطع کردن.»

«دقیقا این اتفاق واسه خاله‌ی منم افتاد چند سال پیش، الانم باید چند وقت یک بار بره ثابت کنه که ازدواج نکرده!»

«مادرم عمه خیلییییی پیر داشت که قدیم معلم بود. هر چند سال یکبار یه نفر از اداره میومد خونه اش چک میکرد ببینه هنوز زنده است یا نه»

«اگه دو ماه از کارتش برداشت نکنه به حساب فوت می‌گذارند!»

«ماهی بیش از ده تومن حقوق میگیرن که با حدس و گمان کار کنن؟»

«برای مادر همسرم را قطع کرده بودند، رفت پیگیری کرد گفتن فکر کردیم شوهر کردی! باید هر سال شناسنامه اتو بیاری ببینیم که ..»

سوال این جاست که مگر برای قطع حقوق ماهانه، امور درمانی و بیمه‌ای و امور بانکی به اطلاعات ثبت احوال نیاز نیست؟ چطور سازمان تامین اجتماعی با حدس و گمان دست به اقدامات این چنینی می‌زند؟

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
یک باز نشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
کارمندان تامین اجتماعی جیره خوار مدیران نا لایق دولت هستند ،برای بنده هم چند وقت پیش قطع عائله مندی پیش آمد؟ قابل توجه مدیران نالایق ومفت خور کار نا بلد،،،البته برای بازنشستگان مظلوم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->