یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده
سرخط خبرها

ماجرای فروش سوالات کنکور ۱۴۰۰ | سوالات و پاسخنامه یک میلیارد تومان!

  • کد خبر: ۷۲۶۷۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
  • ۲
ماجرای فروش سوالات کنکور ۱۴۰۰ | سوالات و پاسخنامه یک میلیارد تومان!
پلیس فتا بار‌ها در این مورد هشدار داده که فروشندگان سوالات کنکور کلاهبرداری می‌کنند، اما برخی از فروشندگان می‌گویند: «همان سوالات کنکور است و فقط چیدمان سوالات فرق می‌کند، برای اصل بودن سوالات تضمین هم می‌دهیم.»

به گزارش شهرآرانیوز، یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ نفر داوطلب در چهار روز آینده درگیر کنکور کارشناسی دانشگاه‌ها هستند. کنکور در سال‌های گذشته برای دانش‌آموزان و خانواده آنها نگرانی و استرس داشته و برای موسسات و دلالان، پول زیاد.

اقتصاد کنکور، یک اقتصاد پررونق است. از برنامه درسی و کتاب‌های آموزشی گرفته تا آموزش شیو‌ه‌ها و متدهای خاص قبولی در کنکور. در این میان برخی هم ادعا می‌کنند که به هیچ کدام از این کارها نیازی نیست و افراد می‌توانند خیلی راحت سوالات کنکور را بخرند.

پلیس فتا بارها در این مورد هشدار داده که فروشندگان سوالات کنکور کلاهبرداری می‌کنند اما برخی از فروشندگان می‌گویند: «همان سوالات کنکور است و فقط چیدمان سوالات فرق می‌کند، برای اصل بودن سوالات تضمین هم می‌دهیم.!» پیدا کردن فروشندگان هم چندان کار سختی نیست. با یک جست‌و جوی ساده در سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی، فروشندگان را پیدا می‌کنید.

 

سوالات هر رشته کنکوری چند؟

یکی از این فروشندگان می‌گوید: «۲۵ میلیون تومان پیش‌پرداخت می‌گیرم و سوالات کنکور ۱۴۰۰ در هر رشته‌ای را که بخواهید، تحویل می‌دهم. قیمت‌ها هم بستگی به رشته دارد. ریاضی ۷۰ میلیون تومان، ادبیات ۸۰ میلیون تومان.»

اما تجربی به دلیل رشته پزشکی کمی گران‌تر از باقی است، ۱۰۰ میلیون تومان! اما فروشنده می‌گوید شما کمی دیر آمده‌اید. این قیمت‌های چند روز قبل بود. چون از امروز کنکور شروع شده، قیمت‌ها چند برابر می‌شود، سوالات کنکور تجربی یک میلیارد تومان، انسانی ۸۰۰ میلیون تومان و ریاضی ۷۰۰ میلیون تومان!

شاید برایتان سوال باشد که با این اوصاف همه می‌توانند سوال را بخرند و همه یک رتبه را می‌گیرند؟ پاسخ یکی از فروشنده‌های سوالات کنکور این است: «برای هر رشته فقط ۱۰۰ نفر ظرفیت فروش داریم. سال‌های گذشته ۷ الی ۱۰ ظرفیت داشته ولی امسال ظرفیت‌ها را بیشتر کرده‌اند. سوالات را هم از منابع محرمانه می‌گیریم و سهم آنها را هم پرداخت می‌کنیم.»

آنطور که فروشندگان این مجموعه می‌گویند چندین سال است که کارشان فروش سوالات کنکور است. حتی در کانالشان یک نظرسنجی با این پیام گذاشته‌اند: «دوستانی که سال‌های گذشته از ما خرید داشته‌اند و امسال در کانال هستند آیا از ما در سال‌های قبل راضی بودند؟»

این فروشنده در کانال خود نوشته: «به هر کسی هم سوال نمی‌فروشند. این مجموعه فقط برای افراد خاص کار می‌کند.» و در پرانتز اضافه کرده برای «ژن‌های خوب!»

 

احراز هویت خریداران سوالات کنکور

به گفته فروشندگان، تعداد خریداران محدود است و آنها باید احراز هویت شوند. به این صورت که مدارک هویتی متقاضی شرکت در کنکور دریافت می‌شود و بعد از بررسی‌های تیم فروش، فرد وارد مرحله بعد می‌شود، مرحله مصاحبه تصویری.

سوالات ۲۴ ساعت قبل از آزمون به دست فرد متقاضی می‌رسد. پاسخنامه هم ارسال می‌شود.

تنها یک نفر و یک مجموعه سوالات کنکور سراسری را نمی‌فروشند. فروشندگان دیگری هم هستند که دست به کار شده‌اند اما برخی از فروشندگان برای کار خود تضمین نمی‌دهند. یکی رسمی‌تر و با مجموعه حرفه‌ای و آن یکی معلوم است فقط تلاشش را می‌کند تا از آب گل‌آلود ماهی بگیرد!

البته پلیس فتا بارها درباره این فروشندگان هشدار داده‌ و گفته: «افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است.»

 

احراز هویت خریداران سوالات کنکور

به گفته فروشندگان، تعداد خریداران محدود است و آنها باید احراز هویت شوند. به این صورت که مدارک هویتی متقاضی شرکت در کنکور دریافت می‌شود و بعد از بررسی‌های تیم فروش، فرد وارد مرحله بعد می‌شود، مرحله مصاحبه تصویری.

سوالات ۲۴ ساعت قبل از آزمون به دست فرد متقاضی می‌رسد. پاسخنامه هم ارسال می‌شود.

تنها یک نفر و یک مجموعه سوالات کنکور سراسری را نمی‌فروشند. فروشندگان دیگری هم هستند که دست به کار شده‌اند اما برخی از فروشندگان برای کار خود تضمین نمی‌دهند. یکی رسمی‌تر و با مجموعه حرفه‌ای و آن یکی معلوم است فقط تلاشش را می‌کند تا از آب گل‌آلود ماهی بگیرد!

البته پلیس فتا بارها درباره این فروشندگان هشدار داده‌ و گفته: «افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است.»

 

برای سوالات کنکور تضمینی وجود دارد؟

اما از کجا معلوم که سوالات اصل است؟ یکی از این فروشندگان می‌گوید: «ما از یک واسطه سوالات را می‌خریم و بخشی از سود کار را به او می‌دهیم. اما در مقابل از او تضمین می‌گیریم. از او شناسنامه، سند خانه، کارت سنجش و چک سفید امضا می‌گیریم تا بداند چه مسئولیتی به گردن دارد. کارت سنجش و مشخصات کامل او را هم به خریداران می‌دهیم. اگر دروغ بود می‌توانید شکایت کنید.»

اما مساله این است که افراد باید همان ابتدا حداقل ۲۵ میلیون تومان به این موسسات فروش سوالات کنکور بدهند و اگر همه چیز تقلبی باشد، این پول کلا از دست رفته.

بازار کنکور تنها به فروش سوالات کنکور ختم نمی‌شود. موضوع فروش صندلی دانشگاه‌ها نیز بارها مطرح شده است. سال ۹۸ هم بعد از شناسایی یک دانشجوی تقلبی دندانپزشکی شهید بهشتی، جهانپور، رئیس وقت روابط عمومی وزارت بهداشت در این مورد گفته بود: «این فرد و امثالهم در این تخلفات قطعا تنها نیستند و حلقه‌ای از یک زنجیره کلاهبرداری است که متاسفانه در سال‌های اخیر در حوزه کنکور به سواستفاده از تمایل دانش‌آموزان و خانواده‌ها به موفقیت در این آزمون، مشغولند و سالانه صدها میلیارد تومان از این راه کسب می‌کنند.»

در این میان برخی از پانسیون‌های مطالعاتی کنکور نیز با هزینه‌های کلان وعده قبولی کنکور را به داوطلبان می‌دهند. برخی از موسسات تا ۶۰۰ میلیون تومان هم از داوطلبان پول می‌گیرند و می‌گویند آنها تضمینی قبول می‌شوند.

اما نکته قابل توجه این است که قیمت‌هایی که برای فروش سوالات کنکور می‌دهند ارزان‌تر از فروش صندلی دانشگاه‌ها و نیز قیمت‌هایی است که پانسیون‌ها از داوطلبان می‌گیرند. صندلی‌هایی که ۶۰۰ میلیون تومان و بیشتر فروخته می‌شود. به عبارتی گویا خرید صندلی ارزان‌تر و مطمئن‌تر از خرید سوالات کنکور است.

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۴
0
1
مهم اینه که حق میلیون‌ها داوطلب کنکور ضایع شده و میشه ، داریم درمورد داوطلبانی حرف میزنیم که آینده ‌شون به کنکور بستگی داره.
اکبر
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
0
0
عجب صبری خدا دارد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->