استاندار خراسان رضوی: پیش‌نویس اساسنامه باشگاه ورزشی استان آماده شده است ساپینتو: برای ساختن تیمی قوی به زمان کافی نیاز داریم ویدئو| خلاصه بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا(۲۱ مرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا(۲۱ مرداد ۱۴۰۴) + ویدئو گل‌ها| حیف از کامبک دیرهنگام جدایی مهری از پرسپولیس قطعی شد اخطار سرمربی پرسپولیس به هافبک دفاعی ناآماده! تاکید دوباره هاشمیان: دو بازیکن پرسپولیس قرضی بروند بیرانوند از فردا استارت می‌زند ساپینتو به بازیکنان استقلال: هیچ کس مقصر این باخت نیست چراغ سبز متئو استاماتوف، دفاع چپ بلغاری به پرسپولیس بیانیه استقلال: تراکتور باید محروم شود قهرمانی بارسلونا با هوش مصنوعی استقلال در سید ۲ آسیا استقلال بی خیال قربانی شد امید‌ها به خط شدند خداداد عزیزی: تراکتور متکی به فرد نیست سایه و روشن‌های تابستانی منچستریونایتد سعید مهری جدایی قطعی پرسپولیس ساپینتو استقلال را تعطیل کرد (۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۴) برکناری نظری جویباری کلید خورد
سرخط خبرها

ادبیات خاص آلکنو| سرمربی به بازیکنان تیم ملی والیبال چه می‌گفت؟

  • کد خبر: ۷۲۹۹۶
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
ادبیات خاص آلکنو| سرمربی به بازیکنان تیم ملی والیبال چه می‌گفت؟
گزارش رسانه‌های لهستان از سخنان سرمربی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خطاب به بازیکنان حالا حسابی مطرح و جنجالی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، صحبت‌های آلکنو در لیگ ملت‌های والیبال هنگام وقت استراحت در رسانه‌های مختلف والیبالی بازتاب داشت. سایت ورزشی لهستان در گزارشی به صحبت‌های عجیب سرمربیان والیبال هنگام وقت استراحت پرداخته است که در این فهرست نام ولادیمیر آلکنو، سرمربی والیبال ایران، نیز دیده می‌شود. صحبت‌های آلکنو که هدایت ایران را در لیگ ملت‌های والیبال۲۰۲۱ برعهده داشت، هنگام وقت استراحت سوژه رسانه‌های ایتالیایی و لهستانی شده است. در این گزارش آمده است: سرمربی روس بعد از هدایت تیم‌ملی والیبال ایران گفت می‌خواهم به‌جای پرداختن به پیشرفت جسمی ملی‌پوشان والیبال ایران، روی ذهنیت بازیکنان کار کنم و نگرش آن‌ها را تغییر دهم.


این کار آلکنو در زمان مسابقات لیگ ملت‌ها در ریمینی مشهود بود. آلکنو در وقت‌های استراحت هنگام بازی‌ها، به بازیکنان نکات جالبی را گوشزد می‌کرد. به‌عنوان مثال هنگام وقت استراحت در یک بازی، آلکنو به میثم صالحی که عملکردش خوب نبود، گفت: آیا خسته شده‌ای؟ منم مانند شما با همان هواپیما به این مسابقات آمده‌ام!


در بازی دیگر که ایران مقابل بلغارستان قرار گرفته بود و ملی‌پوشان والیبال چند امتیاز متوالی را از دست دادند، آلکنو با عصبانیت تمام به امیرحسین اسفندیار گفت: شاید بهتر خواهد بود که این مسابقه را از تلویزیون تماشا کنی! پس از این صحبت‌ها، جوان بیست‌ودو‌ساله ایران تحت‌تأثیر قرار گرفت و پس از بازگشت به زمین بازی خوبی ارائه کرد. باتوجه‌به پیروزی ایران و موفقیت کسب‌شده به‌نظر می‌رسید که صحبت‌های آلکنو جواب داده است.

 

در بازی ایران با لهستان و در دست سوم این رقابت درحالی‌که ایران ۲بر ۰ از حریف عقب افتاده بود، ملی‌پوشان توپ‌های پشت سرهم را از دست دادند که این موضوع با واکنش تند آلکنو همراه بود. آلکنو با عصبانیت سر ملی‌پوشان فریاد می‌زد: خجالت نمی‌کشید؟! خانواده‌هایتان این بازی را می‌بینند! در وقت استراحت بعدی این سرمربی روس به یکی از بازیکنان اشاره کرد و گفت که این ملی‌پوش در تیمش ویروس است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->