بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

از این به بعد بلیت سفر به فضا فروخته می‌شود

  • کد خبر: ۷۴۱۰۶
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
از این به بعد بلیت سفر به فضا فروخته می‌شود
در حالی‌که رسانه‌ها مدت‌هاست از سفر برنامه‌ریزی شده گردشگری جف بزوس به عنوان تنها دستاورد شرکت فضایی ثروتمندترین انسان کره زمین می‌گفتند، میلیاردری دیگر زودتر از او اولین سفر سیاحتی به فضای خارج از اتمسفر زمین را انجام داد. ریچارد برانسون با هوانورد اختصاصی خودش که مجهز به راکت و ساخت شرکت فضایی خودش بود، به همراه دخترش و ۴ نفر دیگر به لبه فضا رفت.

محمدرضا ضیاء | شهرآرانیوز - در حالی‌که رسانه‌ها مدت‌هاست از سفر برنامه‌ریزی شده گردشگری جف بزوس به عنوان تنها دستاورد شرکت فضایی ثروتمندترین انسان کره زمین می‌گفتند، میلیاردری دیگر زودتر از او اولین سفر سیاحتی به فضای خارج از اتمسفر زمین را انجام داد. ریچارد برانسون با هوانورد اختصاصی خودش که مجهز به راکت و ساخت شرکت فضایی خودش بود، به همراه دخترش و ۴ نفر دیگر به لبه فضا رفت.

 


 

اولین سفر توریستی به فضا با موفقیت انجام شد + تصاویر و جزئیات

 


 

او یکشنبه‌ای که گذشت دو و نیم بعدازظهر به وقت گرینویچ به سمت نقطه‌ای که آسمان در آن سیاه می‌شود پرواز کرد و ماجراجویی فضایی‌اش روی آسمان نیومکزیکو آمریکا را یک ساعت و نیم بعد به پایان رساند. برانسون ۷۱ ساله رؤیای سفر توریستی به فضا را از سال ۲۰۰۳ در سرش دارد. او ابتدا قصد داشت سال ۲۰۰۷ اولین سفر را انجام دهد، اما در آزمایش‌های این اقدام، سوانح مرگباری، این سفر را به عقب انداخت. این میلیاردر بریتانیایی که نامش در بین ثروتمندترین انسان‌های دنیا در فهرست مجله فوربز هم دیده می‌شود، می‌خواهد از سال دیگر برای سفر به فضا بلیت بفروشد.

 


 

رقابت ۲میلیاردر برای سفر به فضا | درباره سفر به فضا چه می‌دانیم؟

 


او می‌گوید سفر به فضا رؤیای کودکی‌اش بوده و بی‌شک کودکان و انسان‌های زیادی چنین رؤیایی دارند. او گفته می‌خواهد در صد سال آینده صد‌ها هزار نفر را به این رؤیا برساند. نام فضاپیمای برانسون، یونیتی است. این فضاپیما بر یک هوانورد بسیار بزرگ‌تر سوار است که آن را تا ارتفاع ۱۵ کیلومتری بالا می‌برد و رها می‌کند. پس از آن موتور راکتی که در پشت یونیتی نصب شده فعال می‌شود و آن را به سوی فضا پرتاب می‌کند. بیشترین ارتفاع پرواز یونیتی حدود ۹۰ کیلومتر است و در نقطه اوج پرواز مسافران به مدت چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه خواهند کرد و با رها شدن در فضای کابین از پنجره‌ها نمای بیرون را تماشا می‌کنند.


 

نگاهی به فهرست ثروتمندترین افراد جهان در مجله فوربز | بیلیونر‌ها

 


 

نکته درخور توجه و جالب در رسانه‌ای شدن این خبر زمانی بود که برانسون عکسی در کنار ایلان ماسک، مرد شماره یک فضایی دنیا منتشر کرد که نشان می‌دهد او رابطه خوبی با ماسک دارد. این اتفاق یک بار دیگر باعث شکست فضایی جف بزوس شد. میلیاردری که ماه‌هاست روی پروژه سفر گردشگری فضایی‌اش مانور تبلیغاتی می‌کند. بزوس پیش از این اعلام کرده بود که سه‌شنبه ۲۹ تیرماه با فضاپیمای ساخت شرکت فضایی خودش (بلواورجین) به فضا سفر خواهد کرد. تا کنون تنها ۵۸۳ نفر و اغلب فضانوردان شرکت‌های بزرگ فضایی دنیا و با اهداف علمی از فاصله ۵۰ مایلی زمین دورتر شده‌اند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->