زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) دستگیری سارقان موزه لوور | ارزش اقلام سرقت شده بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بود مأمور قلابی حین اخاذی از شهروندان تهرانی دستگیر شد | کشف ۱۵۸ کیلوگرم ماده روانگردان در عملیات مشترک با پلیس مشهد قاتل مأمور پلیس قصاص شد (۴ آبان ۱۴۰۴) اعمال قانون بیش از ۲۴ هزار خودروی دودزا در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ افراد را با صدای بلند از خواب بیدار نکنید! ۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ آبان ۱۴۰۴) کاهش ۹۹ درصدی بارندگی در مشهد و خراسان رضوی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ | زمستانی گرم‌تر و کم‌برف در راه است بهره‌گیری از روش‌های نوین جنگل‌داری برای احیای زاگرس کاهش زمین‌لرزه‌ها در مهر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته | ثبت ۵۳۴ زلزله در کشور ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ آغاز شد (۴ آبان ۱۴۰۴) | چند نکته مهم درباره ثبت‌نام انفجار در میدان نفتی الزبیر در بصره عراق + فیلم طرح خرید ارز از گردشگران خارجی در فرودگاه‌ها اجرایی می‌شود + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در ارتفاعات  افزایش نگران‌کننده مسمومیت‌ها در آستانه فصل سرما هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس
سرخط خبرها

آیا ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط لغو شد؟

  • کد خبر: ۷۴۲۲۲
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۰
آیا ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط لغو شد؟
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هیچ مصوبه‌ای در خصوص ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط لغو نشده است.
به گزارش شهرآرانیوز، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره لغو مصوبه ممنوعیت پذیرش دانشجویان ارشد از رشته‌های غیرمرتبط اظهار کرد: هیچ مصوبه‌ای در این خصوص لغو نشده است، بلکه مصوبه‌ای در شورای سنجش و پذیرش سال ۹۷ وجود دارد که در آن نوشته «دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط کارشناسی می‌توانند در کارشناسی ارشد» شرکت کنند.

او افزود: تعیین ارتباط بین رشته‌ها و بین موضوعات یک کار تخصصی بوده و نیاز به کارشناسی دقیق دارد که در حوزه کاری مدیریت دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درج شده است.

خاکی صدیق تصریح کرد: نامه‌ای که مدیر کل دفتر آموزش عالی برای کارگروه‌های تخصصی ارسال کرده بود دقیقا به منظور بررسی ارتباط میان رشته‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده است و به اینصورت از سوی مدیرکل برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم به معاونان آموزشی دانشگاه‌ها نامه‌ای ارسال شده تا آن‌ها هم بتوانند روی این موضوع اظهار نظر‌های تخصصی داشته باشند و به این صورت ارتباط میان رشته‌ها را بسنجند.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: این موضوع در حال حاضر برای کار کارشناسی به دانشگاه‌ها ارسال شده بود و به این صورت در خود مصوبه سنجش و پذیرش هم اعلام نشده بود که از سال ۱۴۰۰ باید اجرایی شود که حالا بخواهیم آن را لغو کنیم.

خاک صدیق اضافه کرد: مصوبه ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط قرار نبود که از امسال اجرایی شود که حال بخواهیم آن را لغو کنیم، یعنی نامه ارسال شده به کارگروه‌های تخصصی حرفی از اجرایی شدن نزده است، بلکه کار کارشناسی روی این موضوع را ملاک قرار داده است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در نامه‌ای که از سوی وزارت علوم به کارگروه‌های تخصصی ارسال شده سخن از کار کارشناسی دارد و بایستی نظرات آنها، صاحب‌نظران برنامه‌ریزی‌های آموزشی و معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردآوری شود تا بتوانیم آن‌ها را تحلیل کنیم و نتیجه را در آینده به شورای ذی‌ربط منعکس کنیم.

احتمال لغو مصوبه ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط وجود دارد
خاکی صدیق بیان کرد: جایی که می‌تواند با شرایط سخنان متخصصان مصوبه را لغو یا اجرایی کند، شورای ذی‌ربطی یا شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی است که مصوبه را تصویب کرده؛ بنابراین این مصوبه نباید دغدغه داوطلبان کنکور آینده و ورودی‌های مهر ۱۴۰۰ ایجاد کند.

او گفت: در حال حاضر مشکلی در این زمینه وجود ندارد و طبق روال در حال انجام است و این موضوع یک کار کارشناسانه است که در سیستم وزارت علوم انجام می‌شود.

خاکی صدیق بیان کرد: مصوبه ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط نیازمند سنجش ارتباط بین‌رشته‌ای است. در واقع این موضوع یک کار کاملا تخصصی است و احتمال دارد که مصوبه بعد از بررسی‌های پیش رو لغو شود و همانند روال گذشته ادامه یابد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->