جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: تأمین آب؛ مهم‌ترین اولویت استان

  • کد خبر: ۷۴۵۳۹
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
استاندار خراسان‌رضوی: تأمین آب؛ مهم‌ترین اولویت استان
محمدصادق معتمدیان در جریان بیست‌ویکمین سفر شهرستانی خود به شهرستان خواف و شهر‌های محروم جنوب خراسان‌رضوی گفت: تأمین آب در بخش‌های مختلف کشاورزی، شرب و صنعت، مهم‌ترین اولویت استان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از روابط‌عمومی استانداری، استاندار خراسان‌رضوی تأمین آب را مهم‌ترین اولویت استان برشمرد.


محمدصادق معتمدیان که در جریان بیست‌ویکمین سفر شهرستانی خود به شهرستان خواف و شهر‌های محروم جنوب خراسان‌رضوی سفر کرده بود، در جمع اهالی روستا‌های شعبه و سعدآباد شهرستان رشتخوار با تأکید بر اینکه بسیاری از دشت‌های استان در وضعیت بحران آب قرار دارند، افزود: بنابراین تأمین آب در بخش‌های مختلف کشاورزی، شرب و صنعت، مهم‌ترین اولویت استان است.
او ا دامه داد: همچنین نهضت گازرسانی با سرعت در حال انجام است و تا پایان سال آینده همه روستا‌های بیش از ۲۰ خانوار در خراسان رضوی از نعمت گاز برخوردار می‌شوند.


معتمدیان همچنین در جلسه جمع‌بندی سفر به شهرستان خواف، اظهار کرد: هرجا به مردم رجوع کردیم، در انجام برنامه‌ها قطعا موفق بودیم و هرجا بدون استفاده از نظر مردم طرح‌ها و برنامه‌ها را در پشت در‌های بسته تدوین کردیم، ناموفق بودیم.


وی با اشاره به اینکه سفر‌های شهرستانی یک مدل عملیاتی است، اظهار کرد: دبیرخانه پیگیری مصوبات سفر در استانداری ایجاد شده است که به‌صورت مداوم اقدامات را پیگیری و گزارشی همراه با درصد پیشرفت مصوبات به ما ارائه می‌کند.


۷۸ مصوبه برای توسعه خواف

وی خطاب به مدیران استان درباره ره‌آورد سفر به شهرستان خواف گفت: ۷۸مصوبه‌ای که نتیجه سفر دوروزه ما به خواف بوده است، باید اولویت دستگاه‌های اجرایی استان باشد.


معتمدیان با بیان اینکه درحال نهادینه‌کردن فرهنگ مطالبه‌گری در استان هستیم، گفت: مردم در شرایط سختی قرار دارند و وظیفه شرعی و قانونی ما این است که به‌عنوان خدمتگزاران در کنار مردم باشیم.


استاندار خراسان‌رضوی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان خواف خاطرنشان کرد: شهرستان خواف شهرستانی بزرگ و مرزی است؛ مردم این منطقه جمعیت مولدی هستند و این شهرستان در بخش دامداری از قطب‌های استان است.


وی تأکید کرد: در بحث نهاده‌های دامی، دستوراتی گرفته‌ایم و سهمیه‌ای هم به‌شکل ویژه برای شهرستان خواف تخصیص می‌دهیم.


معتمدیان همچنین خواستار توجه به بحث آبخیزداری و آبخوان‌داری در شهرستان خواف و توجه به مبحث مسئولیت‌های اجتماعی شد.


استاندار خراسان‌رضوی در ادامه سفر به شهرستان خواف، با حضور در جمع مردم شهر قاسم‌آباد شهرستان خواف، به بررسی مشکلات اهالی این شهرستان پرداخت. همچنین بازدید از چند روستای شهرستان خواف ازجمله روستای محروم گوریاب و دیدار چهره‌به‌چهره با مردم و بررسی مشکلات آن‌ها و بازدید از ۲ شهر تاریخی و مرزی نشتیفان و سنگان از دیگر برنامه‌های معتمدیان در سفر به خواف بود.


همچنین در روز دوم این سفر، استاندار خراسان‌رضوی وارد شهرستان رشتخوار شد و پس از حضور در مزار شهدای گمنام این شهرستان و ادای احترام به مقام والای شهیدان، به برخی شهر‌ها و روستا‌های این شهرستان نیز سر زد.
دیدار با خانواده شهدا، حضور در نمازجمعه، تشکیل ستاد تسهیل در راستای پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید، دیدار چهره‌به‌چهره با مردم و برگزاری نشست بررسی مشکلات شهرستان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی از دیگر برنامه‌های سفر استاندار به شهرستان رشتخوار بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->