هشدار پلیس: مراقب کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری» باشید اجرای حکم قصاص ۶ قاتل شهیدان صفری و رفیعی‌نسب (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پژمان‌فر: مرکز تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأسیس شد بازدید از آرامگاه حافظ فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) رایگان است تهران درگیر شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر! جزئیات جدید از معافیت فرزندان بازنشستگان از خدمت سربازی اعلام شد شست و شوی دهان، پس از مصرف تمامی اسپری‌های دهانی ضروری است کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت
سرخط خبرها

بارش پراکنده باران در برخی مناطق کشور از هفته آینده

  • کد خبر: ۷۵۸۷۷
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۹
بارش پراکنده باران در برخی مناطق کشور از هفته آینده
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش پراکنده باران در برخی مناطق کشور در هفته آینده گفت: طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور به جز استان‌های واقع در نوار شمالی و مناطقی از شمال غرب کشور، آسمان صاف و جو پایدار است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش پراکنده باران در برخی مناطق کشور در هفته آینده گفت: طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور به جز استان‌های واقع در نوار شمالی و مناطقی از شمال غرب کشور، آسمان صاف و جو پایدار است.

صادق ضیائیان، با اشاره به پیش بینی کلی وضعیت آب و هوا بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری اظهار کرد: طی پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور به جز استان‌های واقع در نوار شمالی و مناطقی از شمال غرب کشور، آسمان صاف و جو پایدار است.

وی افزود: بر این اساس، طی دو روز آینده در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، برخی مناطق آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی، زنجان، خراسان شمالی، دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی واقع در استانهای تهران، البرز، قزوین و سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد. در این مدت دریای خزر مواج و متلاطم است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: روز شنبه (نهم مرداد) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات گلستان و ارتفاعات البرز و یکشنبه (دهم مرداد) در استان‌های واقع در شمال غرب و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و روز دوشنبه (یازدهم مرداد) نیز در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و مناطق شمالی استان کردستان بارش پراکنده باران و گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد خواهد بود.

ضیائیان با بیان اینکه در پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد، خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد، اظهار کرد: در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل و شرق خراسان جنوبی احتمال رخداد توفان گردوخاک و کاهش دید افقی و کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

وی اضافه کرد: امروز، پنج شنبه (هفتم مرداد) نیمه شمالی خلیج فارس به ویژه مناطق ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر و فردا شرق تنگه هرمز و طی پنج روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی به پیش بینی وضعیت آب و هوایی پایتخت نیز پرداخت و گفت: امروز، پنج شنبه (هفتم مرداد) دمای هوای تهران در کمترین و بیشترین حالت خود بین ۳۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد، در روز جمعه (هشتم مرداد) بین ۳۶ و ۲۸ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (نهم مرداد) بین ۳۷ و ۲۹ درجه سانتیگراد متغیر است.

ضیائیان ادامه داد: همچنین آسمان تهران امروز قسمتی ابری به تدریج نیمه ابری و در بعدازظهر با وزش باد و در شب نیمه ابری گاهی با وزش باد شدید و احتمال رگبار باران همراه خواهد بود. فردا نیز آسمان تهران نیمه ابری تا ابری، گاهی وزش باد شدید و رگبار باران با احتمال رعدوبرق و در شب نیز نیمه ابری گاهی وزش باد با احتمال رگبار باران پیش بینی می‌شود. در روز شنبه نیز آسمان نیمه ابری همراه با وزش باد و احتمال بارش پراکنده خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->