قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

کنکور سال ۱۴۰۲ قطعاً تغییر خواهد کرد

  • کد خبر: ۷۶۱۸۳
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳
کنکور سال ۱۴۰۲ قطعاً تغییر خواهد کرد
دبیر ستاد جامع علمی کشور از تغییر قطعی کنکور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری منصور کبگانیان دبیر ستاد جامع علمی کشور امروز ۱۰ مرداد در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. در این نشست دبیر ستاد جامع علمی کشور گفت: امروز خبر‌های خوبی برای جامعه علمی کشور داریم. مجلس و نهاد‌های آموزشی به دنبال ساماندهی جدی بودند که خوشبختانه اقدامات انجام شده است.

وی با تشکر از اعضای شورای انقلاب فرهنگی، روسای قوا افزود: در ۱۰ سال اخیر اقدامات فراوان انجام شد و در شرایط کنونی وحدت نظر ایجاد شد.

کبگانیان خطاب به دانش‌آموزان خواستار شرکت در کنکور ۱۴۰۲ گفت: شکایت‌های فراوانی از پدیده کنکور می‌شد، چون افراد عمیق درس نمی‌خواندند و به دنبال تکنیک تست‌زنی بودند.

وی افزود: داوطلبان عمیق درس بخوانند، تست‌زنی ۴۰ درصد در کنکور ۱۴۰۲ نقش دارد. باید مسائل تدریجی حل شود. در کنکور‌های قبل، آینده یک دانش‌آموز چندساعته رقم می‌خورد، اما با تصمیمات جدید امتحانات نهایی در دوران ۲۵ روزه انجام می‌شود. کنکور در حدود ۳۰ روز و با فاصله زمانی مناسب انجام می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور ادامه داد: به برکت فضای مجازی از امنیت امتحانات نهایی مطمئن و از تصحیح عادلانه برگه‌های امتحانی مطمئن هستیم. در تصحیح اوراق اعمال‌نظر نمی‌شود.

کبگانیان ادامه داد: برای مثال به برکت فضای مجازی مشکل تصحیح مجازی برطرف شده و مطالب تشریحی بررسی می‌شود. هدف از این اقدام تحقق عدالت آموزشی است. برای مثال اگر یک دانش‌آموز توانایی خرج و مخارج کنکور را نداشته باشد فقط با مطالعه دروس می‌تواند در کنکور موفق شود.

وی گفت: تب کنکور فروکش نمی‌کند، اما یادگیری عمیق انجام می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور خطاب به دستگاه‌های مسئول همچون آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت و...  تأکید کرد: سازمان‌های مربوطه باید در این شرایط آماده‌باش باشند و حتی برخی بر این باورند که مصوبه نیازمند زیرساخت‌ها است، اما مصوبه قطعاً در سال ۱۴۰۲ انجام می‌شود. آموزش‌وپرورش زیرساخت‌ها را محیا کند هم‌اکنون توجه به کتاب و کتب درسی از اهمیت برخوردار است.

به گفته وی هدف از این مصوبه تحقق عدالت آموزشی است. وی افزود: دستگاه‌های امنیتی کمک کنند اطمینان موجود زیر سؤال نرود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور خطاب به کلاس‌های کنکور تأکید کرد: شیوه‌ها عوض شده و این مؤسسات بجای تکنیک‌های تست‌زنی به عمق یادگیری توجه کنند. مؤسسات کنکور برای فعالیت از وزارت آموزش‌وپرورش مجوز اخذ کرده کار‌ها را در راستای عمق یادگیری انجام دهند.

دبیر ستاد جامع علمی کشور ادامه داد: اگر در راستای توسعه علمی مؤسسات کنکور فعالیت کنند تعطیل نمی‌شوند.

دبیر ستاد جامع علمی کشور با بیان اینکه جهت گیری در این شورا با دولت‌ها تغییر نمیکند گفت: نگاه سیاسی به این شورا نباید داشت.

کبگانیان افزود: در شورای عالی انقلاب فرهنگی نخبگان فعالیت می‌کنند.

به گفته او سهمیه‌ها باید سیاست گذاری جدایی می‌شد تا سیاست گذاری‌ها انجام می‌شد. سهمیه بندی مناطق از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی از اهمین برخوردار است.

کبگانیان درباره پذیرش ۳۰ درصدی از سوی وزارت بهداشت گفت: هنوز این سهمیه نگهداشته شده و در دست بررسی است، چون ورودی پزشکی از ۲۰ سال قبل تا کنون به یک میزان است.

به گفته او سهمیه بندی مناطق در اولویت است و در حال تعامل هستم و سیاست‌های آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود.

دبیر ستاد جامع علمی کشور گفت: دانش آموزان روستایی و تهرانی باید بدانند که فقط باید کتب درسی را مطالعه کنند. کلاس‌های کنکور‌های موجود رتبه‌ها را تغییر می‌دهد.

او درباره حد نصاب دانشگاه‌ها ادامه داد: دانشگاه‌ها باید حدنصاب در رشته خاص را اعلام کنند. دانشگاه‌ها در حد نصاب افراط نکنند و باید واقع بینانه اقدام کنند. باید به دانشگاه‌ها هم حد نصاب را یجاد کرد.

او افزود: برخی موسسات تاجر مسلک هستند و باید مجوز اخذ کنند.

ظرفیت پذیرش پزشکی در سال ۶۷، حدود ۴هزار و ۶۹۰ نفر و در سال ۹۰ هم پذیرش به در همین حد است در حالی که با فرسایش جمعیت و تخت‌های بیمارستانی مواجه بودیم. باید تغییرات مناسب در رشته پزشکی اعمال شود.

کبگانیان گفت: دیوان عدالت به مصوبات علمی دانشگاه از لحاظ شکلی می‌تواند ورود پیدا کند نه محتوایی.

به گفته او مصوبات شورای عالی قابل نقض نیست.

دبیر ستاد جامع علمی کشور درباره تحقق عدالت آموزشی برای منطق محروم گفت: هم اکنون برای دانش آموز در مناطق محروم فرصت بهتری در اختیارش قرار میگیرد و وضعیت موجود مناسبتر از قبل است.

او درباره رشته‌های متقاضی افزود: افراد در سال دوبار امکان شرکت در کنکور را دارند. حتما زیر ساخت این کار را فراهم کنند تا با هدایت تحصیلی فرد نسبت به رشته تحصیلی خود به شکل مناسب به بررسی بپردازد.

به گفته او سهمیه مناطق به جای خود باقی است.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->