صادقی با پرسپولیس تمرین کرد هافبک استقلالی به فجرسپاسی پیوست تعریف و تمجید رسانه‌های یونانی از مهدی طارمی اوسمار فعلاً نمی‌تواند روی نیمکت پرسپولیس بنشیند! اتهام به یک المپیکی به خاطر جرائم مالی عالیشاه بازی پرسپولیس را از دست داد همراهی وریا غفوری با کاروان استقلال در بازی الوحدات اردن بارسلونا گلزن‌ترین تیم فصل اروپا فلیک: باید به پیشرفت ادامه دهیم غایبان استقلال برابر الوحدات اردن مشخص شدند اوسمار در پی ترکیب جادویی برابر استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و بورنموث (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت سیتیزن‌ها به تنظیمات کارخانه تکذیب شایعه عجیب در مورد هاشمیان مهاجمان برزیلی به اوسمار معرفی شدند ادعای دوباره هوادار متمول: خداحافظ پرسپولیس سیدجلال بیاید، کریم باقری از پرسپولیس می‌رود بیفوما در آستانه خروج از پرسپولیس واکنش هاشمی‌طبا به پرونده پژمان جمشیدی اخراج خطیبی خواسته هواداران مس رفسنجان خراسان رضوی قهرمان مسابقات والیبال پیشکسوتان شرق کشور شد
سرخط خبرها

بازگشت نورافکن به استقلال منتفی است| امید در کنار زاینده رود و سپاهان

  • کد خبر: ۷۶۵۱۸
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
بازگشت نورافکن به استقلال منتفی است| امید در کنار زاینده رود و سپاهان
امید نورافکن، یکی از بهترین‌های فوتبال ایران در پست دفاع-هافبک چپ قصد ندارد حالا، حالا‌ها از تیم سپاهان جدا شود. نورافکن علاقه‌ای برای بازگشت به استقلال از خود نشان نداده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، امید نورافکن، ستاره این روز‌های سپاهان قصدی برای جدایی از این تیم ندارد. در حالی که استقلال به شدت نیازمند این بازیکن است، اما امید به دنبال تداوم حضور در باشگاه سپاهان است. نورافکن درباره آینده کاری خود چنین گفته است: «یکی دو پیشنهاد داشتم، ولی من به قراردادم پایبندم. یکی دو پیشنهاد از خارج داشتم که اصلا هم دوست ندارم به آن بپردازم. ولی پیشنهادی از خارج داشتم که با باشگاه صحبت کردم و به این نتیجه رسیدیم که به کارمان ادامه بدهیم. من هم اصلا صحبتی در موردش نکردم. اطاعت کردم. به قراردادم پایبندم. برنامه ۲ ساله‌ای دارم. در سپاهان می‌مانم و دوست دارم همینطور به پیشرفت تیمی و فردی و آرامشی که دارم، ادامه می‌دهم تا بتوانم هم به امید خدا در تیم ملی داشته باشم و هم نتیجه خوبی در لیگ برتر و جام باشگاه‌های آسیا داشته باشم. اصلا هم رویاپردازی‌های بزرگ ندارم و دوست ندارم زیاد به جا‌های خیلی بزرگ فکر کنم. در پیرامون خودم دوست دارم زندگی کنم. در ۲ سال آینده اگر شرایطش باشد و پیشنهاد خارجی خیلی خوب داشته باشم، بد نمی‌بینم که یکبار دیگر لژیونر شدن را با شرایط بهتر و بیشتر بازی کردن در خارج از کشور تجربه کنم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->