به گزارش شهرآرانیوز، شهرآرانیوز؛ پیتزا غذایی بینالمللی با اصالت ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران بسیاری دارد. مواد مخلوطی که بنا به سلیقههای مختلف روی پیتزا بهکار برده میشود نوع آن را مشخص میکند. باهمه اینها پیتزای گوشت و قارچ از همه محبوبتر و پرطرفدارتر است. برای همین، امروز میخواهیم دستور پخت این پیتزای خوشمزه را آموزش بدهیم.
تعداد: ٩عدد
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه پیتزای گوشت و قارچ:
گوشت گوسفندی: ٣٠٠ گرم
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: مقدار کمی
قارچ: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
سوسیس: ۳ عدد
خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
سس کچاپ، ادویه پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
-گوشت ومرغ را ادویه بزنید و همراه با یک عدد پیاز بپزید. سپس آنها را ریشریش کنید و همراه با پیاز خردشده دیگری داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت، کمی تفت بدهید.
-قارچ، سوسیس و فلفل دلمهای خردشده را همراه با ادویه به مواد قبلی اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. بعد هم از روی حرارت بردارید. کف سینی فر را چرب، خمیر را پهن و با چنگالی سطح آن را سوراخسوراخ کنید.
-سس کچاپ را به طور یکنواخت روی سطح خمیر بمالید. پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزا را روی پنیر پهن کنید. بعد هم دوباره روی مواد، پنیر بریزید. حالا خمیر آماده را حدود ٢٠ دقیقه با شعله پایین درون فر بگذارید تا بپزد.
نکتهها:
برای طلایی شدن روی پیتزا گریل را روشن کنید.
استفاده از شعله پایین سبب میشود خمیر پیتزا خوب بپزد و ترد شود.