رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دیدار فرمانده کل سپاه با وزیر دفاع

  • کد خبر: ۷۹۴۷۸
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
دیدار فرمانده کل سپاه با وزیر دفاع
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در وزارت دفاع با امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر جدید دفاع دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت دفاع، در این دیدار سرلشکر حسین سلامی با اظهار خرسندی از انتخاب شایسته امیر آشتیانی به سمت وزیر دفاع و تاکید بر تلاش‌ ارزنده نیروهای مسلح بر تولید قدرت و ارتقاء بنیه دفاعی کشور گفت: دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران از هیچ حربه و ترفندی برای فشار بر نظام اسلامی و ملت ایران فروگذار نکرده اند و به رغم ناتوانی‌های خود در طول 4 دهه اخیر، همچنان بر دشمنی و کینه توزی های خود اصرار دارند و هر روز این دشمنی های عمیق را با پیچیدگی‌ها و ترفندهای خاص رونمایی می‌کنند که ضروری است با هوشمندی و بصیرت کامل با آن مقابله شود.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز ‌در این دیدار با تاکید بر تلاش‌های همه‌جانبه وزارت دفاع در پشتیبانی از نیروهای مسلح ‌گفت: بر این باوریم که با رویکرد جهادی و انقلابی در امتداد تلاش‌های تأثیرگذار گذشته، تمام همت و ظرفیت‌های تعیین‌کننده خود را برای تعمیق و توسعه توانمندی‌های دفاعی و رفع نیازمندی‌های نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه سامانه‌ها و تجهیزات مدرن و راهبردی به کار خواهیم گرفت.

 

امیر آشتیانی تصریح کرد: به کوری چشم دشمنان نظام اسلامی با هم افزایی، همگرایی و هماهنگی کامل ، شرایط اطمینان بخشی را در تامین نیازهای راهبردی نیروهای مسلح و تقویت بنیه دفاعی کشور فراهم و ایجاد خواهیم کرد.

 

وزیر دفاع از صنعت دفاعی به عنوان حوزه‌ای که می‌تواند جدی‌ترین و معنادارترین پاسخ‌ها را به دشمنان دهد یاد کرد و با تأکید بر اینکه منویات و تدابیر رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا در عرصه ارتقای توان بازدارندگی، راهگشا و نجات بخش است تصریح کرد: ظرفیت‌سازی دفاعی روزآمد و متناسب با تهدیدات آینده و تحولات پیش‌رو، راهبرد نیروهای مسلح بوده و به فضل الهی باشتاب روزافزون تداوم خواهد یافت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->