انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

 تسهیلات ویژه سازمان وظیفه عمومی برای مشمولان فارغ‌التحصیل سال ۹۹ + جزئیات

  • کد خبر: ۸۰۳۸۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
 تسهیلات ویژه سازمان وظیفه عمومی برای مشمولان فارغ‌التحصیل سال ۹۹ + جزئیات
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: به کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع تحصیلی دیپلم و بالاتر که در سال ۱۳۹۹ فارغ‌التحصیل شده و در مراکز دانشگاهی در مقاطع بالاتر پذیرفته شده اند تا پایان مهرماه مهلت داده شده تا نسبت به تعییین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: به دلیل تشدید شیوع ویروس کرونا و تاخیر در اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با اعلام ستاد کل نیرو‌های مسلح به کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع مختلف تحصیلی دیپلم و بالاتر در سال ۱۳۹۹ که می‌بایست تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ نسبت به معرفی خود اقدام می‌کردند تا پایان مهرماه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت داده می‌شود تا در صورت قبولی به هر نحو (با آزمون و بدون آزمون) در نیمسال اول تحصیلی (مهرماه) در هریک از واحد‌های دانشگاهی مجاز ثبت نام کرده و غیبت برای آنان لحاظ نمی‌شود در این خصوص شرایط مربوطه به کلیه رده‌ها ابلاغ شده و خدمات در این راستا ارائه می‌شود.

وی به تشریح شرایط مربوطه در این خصوص پرداخت و گفت: کلیه مشمولان دیپلم فارغ التحصیل خرداد تا شهریور ماه سال ۱۳۹۹ که برابر ضوابط قانونی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مجاز با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ مهلت داده می‌شود تا نسبت به ثبت نام اقدام و یا در صورت عدم تمایل به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف خدمتی خود از طریق دفاتر پلیس+۱۰ اقدام کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا عنوان کرد: کلیه مشمولان فارغ التحصیل خرداد ماه تا شهریورماه سال ۱۳۹۹ مقاطع تحصیلی دانشگاهی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری که برابر ضوابط قانونی در مقاطع تحصیلی بالاتر یعنی کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته، دکترای تخصصی و یا دکترای حرفه‌ای با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مجاز، پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ مهلت داده می‌شود تا نسبت به ثبت نام اقدام کرده و یا درصورت عدم تمایل به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود و دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر پلیس+۱۰ اقدام کنند.

سردار مهری تصریح کرد: کلیه مشمولانی که برابر ضوابط قانونی برای تکمیل ظرفیت و یا نیم سال تحصیلی دوم سال ۱۴۰۰ (بهمن ماه) پذیرفته شده اند نیز صرفا تا پایان مهرماه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت معرفی دارند تا ضمن معرفی خود و تعیین تکلیف خدمتی، در صورت تمایل و با ارائه گواهی قبولی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در بهمن ماه پس از دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر مذکور از تسهیلات تمدید تاریخ اعزام تا زمان لازم بهره‌مند شوند.

براساس گزارش سایت پلیس، وی در ادامه تاکید کرد: مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نبوده و برای مشمولانی که به هردلیلی از این تسهیلات استفاده نکرده و در موعد مقرر وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف نکنند غیبت لحاظ شده و مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->