مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

۲ مرکز واکسیناسیون شبانه‌روزی در مشهد راه‌اندازی می‌شود | آیا محدودیت‌های شبانه در مشهد لغو شده است؟

  • کد خبر: ۸۰۴۳۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
۲ مرکز واکسیناسیون شبانه‌روزی در مشهد راه‌اندازی می‌شود | آیا محدودیت‌های شبانه در مشهد لغو شده است؟
مدیر روابط عمومی علوم‌پزشکی مشهد اعلام کرد: در ۲۴ساعت آینده ۲ مرکز واکسیناسیون شبانه‌روزی کرونا در مشهد معرفی می‌شود.

طنین همتی|شهرآرانیوز، دکتر حمید رضا رحیمی اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده است در ۲۴ساعت آینده مرکزی که شهرداری مشهد در اختیار ما قرار می‌دهد و‌ یک مرکز دیگر را به واکسیناسیون شبانه‌روزی اختصاص دهیم.

وی اضافه کرد: بعد از تعیین این مراکز، ستاد اطلاع‌رسانی کرونای استان برای لغو‌ محدودیت‌های شبانه‌روزی تصمیم‌گیری می‌کند.

 

محدودیت تردد شبانه در مشهد هنوز لغو نشده است

رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور خراسان رضوی نیز در گفتگو با ایسنا گفته است: تا این لحظه خبری مبنی بر لغو محدودیت تردد شبانه در مشهد به ما اعلام نشده است.

علیرضا رحیمی  اظهار کرد: در خصوص لغو یا تداوم قانون محدودیت تردد شبانه تابع ستاد ملی کرونا هستیم. پلیس راهور این قانون را به صورت خودمختار ایجاد نکرده است و بنابراین تصمیم‌گیری در خصوص لغو آن نیز در اختیار ستاد کرونا است و بعد به ما ابلاغ می‌شود.

وی ضمن اشاره به اینکه تا این لحظه خبری مبنی بر لغو این محدودیت ابلاغ نشده است، گفت: نسبت به ماه قبل حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد تردد‌های شبانه کاهش پیدا کرده است.

 

رحیمی در پاسخ به این سوال که شبانه چه میزان خودرو جریمه می‌شوند، گفت: برخی از افراد که در ساعات منع تردد، رفت‌وآمد می‌کنند، مجاز به تردد هستند؛ از جمله آژانس‌ها، پرستاران، پزشکان، ماشین‌های امدادی و.... برای این افراد نیز پیامک هشدار ارسال می‌شود، بعدا طبق لیستی که ادارات مربوطه به پلیس ارائه می‌دهند، نام این افراد از سیستم حذف می‌شود و جریمه نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: به همین دلیل آمار دقیقی در زمینه اینکه تردد چه میزان خودرو منجر به جریمه شده است، در حال حاضر وجود ندارد.

 

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از لغو محدودیت‌های تردد شبانه در شهرهایی که واکسیناسیون شبانه روزی دارند، خبر داد.

دکتر علیرضا رئیسی، گفت: هر محدودیتی که ایجاد می‌شود برای حفظ سلامتی مردم است و اگر منع تردد شبانه ایجاد شده بود برای این بود که دورهمی‌ها و به دنبال آن انتشار بیماری صورت نگیرد. الان با توجه به بحث مهم واکسیناسیون و سرعت آن و راه اندازی مراکز شبانه روزی، ممنوعیت تردد برداشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->