حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین امسال آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند ۳۲ شهید در حملات اسرائیل به غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای جلوگیری از اسنپ بک تردیدی نداریم | آژانس بگوید پروتکل بازرسی از تاسیسات هسته‌ای بمباران شده چیست؟ لاریجانی: رهبر انقلاب موازنه را در جنگ آمریکا و اسرائیل بر هم زد | امکان عادی‌سازی روابط با سوریه وجود دارد اوکراین مدعی سقوط جنگنده سوخو ۳۰ روسیه شد ارمنستان: منافع حیاتی ایران همواره مدنظر ماست واکنش دیده‌بان حقوق‌بشر به حمله اسرائیل به زندان اوین نقض مجدد آتش‌بس با حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) انهدام یک تانک ارتش اسرائیل در غزه توسط «القسام» عارف وارد قرقیزستان شد تلاش‌های ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل شروع شد | تماس ترامپ با وزیر دارایی نروژ ترامپ: فکر می‌کنم «پوتین» می‌خواهد به توافق صلح در اوکراین دست یابد سردار رادان: ۷۵ درصد زوار اربعین حسینی به کشور بازگشتند سخنگوی وزارت خارجه: بمباران اتمی ژاپن از جنایات تاریخی است رهبر انصارالله یمن: اسرائیل در ظلم، شکنجه، بی‌عدالتی و جنایت مهارت دارد دیدار وزیر خارجه ایران با مسئولان تولیت حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) + عکس مصر میانجی ایران و آژانس شد؟
سرخط خبرها

رئیسی: لغو روادید برای اتباع دو کشور خبر خوب آقای نخست وزیر بود

  • کد خبر: ۸۰۴۴۲
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
رئیسی: لغو روادید برای اتباع دو کشور خبر خوب آقای نخست وزیر بود
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: اراده ایران و عراق برای توسعه ریلی و تسریع احداث راه آهن شلمچه _ بصره نیز از اقدامات خوبی است که امیدواریم با دستور ایشان و پیگیری وزرای مربوطه به سرعت انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز: رئیس جمهور در نشست خبری با نخست وزیر عراق گفت: مسائل پولی و بانکی نیز از مباحثی بود که مقرر شد پیگیری شود.

 

اینجا ببینید:

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->