هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

متهمان «باغ وحشت» در مشهد دستگیر شدند + عکس و جزئیات

  • کد خبر: ۸۰۷۶۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
متهمان «باغ وحشت» در مشهد دستگیر شدند + عکس و جزئیات
باند مخوف زورگیری، آدم ربایی و آزار و اذیت زنان در باغی در جاده روستای گنبدواز توسط پلیس مشهد متلاشی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اعضای یک باند مخوف زورگیری و گوشی قاپی که با تهدید چاقو دو زن جوان را به «باغ وحشت» کشانده بودند در حالی با تلاش پلیس مشهد و صدور دستورات ویژه قضایی دستگیر شدند که راز تبهکاری‌های هولناک آنان با حضور مال باختگان و شاکیان دیگری در کلانتری سپاد فاش شد.

صبح دوشنبه گذشته، مرد جوانی هراسان و سراسیمه وارد کلانتری سپاد مشهد شد و نفس زنان راز هولناکی را فاش کرد. او به نیرو‌های انتظامی گفت: شب گذشته در حالی که نگران بودم چرا خواهرم به منزل مراجعه نکرده است، به جست وجوی او برآمدم، اما حدود ساعت یک بامداد بود که جوانی به نام «م-س» گوشی تلفن خواهرم را به در منزل مان آورد و مشخص شد که او و همدستش خواهرم را با تهدید و ارعاب ربوده و به مکان نامعلومی منتقل کرده اند، ولی او دقایقی بعد تماس گرفت و ادعا کرد اگر در پرونده‌ای که از ما شکایت کرده اید، رضایت ندهید بلای وحشتناکی بر سر خواهرتان می‌آوریم!

اگرچه با این تهدید می‌ترسیدم ماجرا را به پلیس گزارش بدهم، ولی در نهایت تصمیم گرفتم به قانون پناه بیاورم چرا که «م-س» فردی خطرناک است!

در پی اعلام این گزارش، بلافاصله گروه مشترکی از نیرو‌ها و افسران کارآزموده دایره تجسس و اطلاعات با هدایت مستقیم سرگرد جعفر عامری (رئیس کلانتری سپاد) وارد عمل شدند و به تحقیق در این باره پرداختند. بررسی‌های مقدماتی آنان نشان می‌داد: «ع» (زن جوان) به همراه یکی از دوستانش به نام «ش» شب هنگام درحال رفتن به منزل بودند که توسط سرنشینان یک دستگاه موتورسیکلت و با تهدید چاقو ربوده شده اند.

این گونه بود که ماموران انتظامی بی درنگ مراتب را به قاضی «فرهمندنیا» اطلاع دادند و او را در جریان باند مخوف آدم ربایی قرار دادند. مقام قضایی نیز با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، دستورات ویژه‌ای را برای دستگیری متهمان به آدم ربایی در حالی صادر کرد که احتمال می‌رفت پلیس با یک باند تبهکاری خطرناک روبه رو شود.

با این حال عملیات ردیابی با یک قرار صوری بین شاکی و یکی از افراد تحت تعقیب در خیابان شقایق آغاز شد و گروهی از نیرو‌های انتظامی نیز محل قرار را به محاصره درآوردند، اما جوانی سوار بر موتورسیکلت در حالی وارد خیابان شقایق شد که اوضاع را مشکوک دید و بلافاصله با فشردن گاز موتورسیکلت از محل گریخت.

اگرچه ماموران برای جلوگیری از فرار او چند تیر هوایی شلیک کردند، ولی شلوغی خیابان و حفاظت از جان رهگذران وعابران موجب شد پلیس از شلیک‌های مستقیم خودداری کند.

با فرار این موتورسوار ناشناس، دامنه تحقیقات پلیس با راهنمایی و دستورات محرمانه سرهنگ حسین دهقان پور (فرمانده انتظامی مشهد) گسترده‌تر شد و نیرو‌های انتظامی با استفاده از شگرد‌های تخصصی و رصد‌های اطلاعاتی به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد: «م-س» باغی در جاده روستای گنبدواز دارد که از آن به عنوان مخفیگاه و مکان تبهکاری هایش استفاده می‌کند بنابراین افسران ویژه عملیاتی با کسب مجوز‌های قضایی و بهره گیری از راهنمایی‌های قاضی «فرهمندنیا» عملیات ضربتی و غافلگیرانه‌ای را برای دستگیری متهمان تحت تعقیب در دستور کار قرار دادند.

 

متهمان «باغ وحشت» در مشهد دستگیر شدند + عکس و جزئیات



وقتی نیرو‌های انتظامی باغ مذکور را به محاصره درآوردند، مشخص شد باغ دو در برای ورود و خروج دارد به همین دلیل نیرو‌های عملیاتی به دو گروه تقسیم شدند تا همه راه‌های گریز بسته شود، اما هنگامی که عملیات دستگیری آغاز شد، دوتن از متهمان سوار بر موتورسیکلت قصد فرار از باغ را داشتند که با اقدام به موقع ماموران کنترل موتورسیکلت را از دست دادند و در چنگ قانون گرفتار شدند.

از سوی دیگر ماموران انتظامی دو زن جوان را در حالی داخل باغ پیدا کردند که با مشاهده ماموران بغض شان ترکید و اشک ریزان از «م- س» و «ح- ت» شکایت کردند. آنان به پلیس گفتند: دو متهم دستگیر شده، آنان را در مسیر حرکت به سوی خانه تعقیب کرده بودند و در یک لحظه با تهدید به مرگ سوار موتورسیکلت کرده و به باغ مذکور انتقال داده اند!

براساس این گزارش، متهمان مذکور در حالی به کلانتری سپاد مشهد هدایت شدند که در بازرسی از «باغ وحشت» مقادیری مشروبات الکلی و دیگر وسایل ارتکاب جرم نیز کشف و ضبط شد.

در همین حال دو زن جوان، از آزار و اذیت‌های هولناک در «باغ وحشت» پرده برداشتند و در اظهاراتی تکان دهنده از کتک کاری و تهدید به مرگ نیز سخن گفتند. «ع» (یکی از زنان ربوده شده) در اظهارات خود به پلیس گفت: وقتی من و دوستم را به آن باغ ترسناک بردند «م- س» به طرز وحشیانه‌ای به آزار و اذیت من پرداخت و به التماس هایم نیز توجهی نکرد. او که چندین بار مزاحم من شده و شیشه‌های منزل پدرم را نیز تخریب کرده بود، ادعا می‌کرد که اگر خانواده ام از شکایت تخریب و تهدید صرف نظر نکنند، مرا خواهد کشت!

«ش» (زن جوان دیگر) نیز گفت: آن‌ها من و دوستم را به زور سوار موتورسیکلت کردند و به باغی بردند که نمی‌دانستیم در کجا قرار دارد. آن‌ها مرا آزار دادند و سپس با کتک کاری پول هایم را هم گرفتند و.

با توجه به حساسیت ماجرا، بررسی‌های غیرمحسوس توسط گروه مشترک نیرو‌های دایره اطلاعات و تجسس کلانتری سپاد، درباره سوابق اخلاقی و اجتماعی متهمان وارد مرحله جدیدی شد، اما بررسی‌ها بیانگر آن بود که آنان باند مخوفی از زورگیری و گوشی قاپی را اداره می‌کنند و سال گذشته نیز در یک پرونده مشترک زورگیری دستگیر شده اند.

با به دست آمدن این اطلاعات، دامنه تحقیقات با دستورات قاضی «فرهمندنیا» گسترده‌تر شد و بررسی‌های ماموران انتظامی درباره دیگر جرایم آنان ادامه یافت. در همین هنگام چندین نفر از مال باختگان و طعمه‌های این باند مخوف با حضور در کلانتری سپاد، آن‌ها را شناسایی کردند.

«احسان» (یکی از شاکیان این باند خطرناک) گفت: در اطراف میدان فهمیده و با خودروی تاکسی اینترنتی (اسنپ) مشغول خدمت رسانی به مردم بودم که ناگهان همین دو نفر (م- س و ح- ت) جلوی مرا گرفتند و پس از فحاشی و کتک کاری با تیغه قمه ضربه‌ای به پیشانی ام زدند که ابرویم شکافته شد و سپس با سرقت گوشی تلفنم از محل فرار کردند.

یکی دیگر از شاکیان هم گفت: من و دوستم سوار بر دوچرخه در کنار گذر پارک پردیس بودیم که یکی از متهمان دستگیر شده با مشت به صورتم کوبید و در حالی که دوستانش نیز به او ملحق شدند، تلفن همراهم را با فحاشی و توهین ربود و بعد هم دوچرخه دوستم را سرقت کردند.

درحالی که تحقیقات پلیس درباره جرایم ارتکابی این باند مخوف ادامه داشت، دختر جوان دیگری نیز با شناسایی آن‌ها گفت: روز شنبه گذشته حدود ساعت ۱۸:۳۰ در اطراف میدان معراج به سمت میدان فهمیده در حرکت بودم که «ح- ت» سوار بر موتورسیکلت برایم ایجاد مزاحمت کرد و سپس با همدستش «م-س» گوشی مرا از دستم گرفتند و به زور سوار موتورسیکلت کردند چرا که مدعی بودند مامور هستند و من باید با آن‌ها همراه شوم.

آن‌ها به سمت جاده فردوسی و روستای «قلعه سیاه» رفتند، اما وقتی به من پیشنهاد رابطه دادند تازه فهمیدم که آن‌ها خلافکار هستند به همین دلیل خودم را از روی موتورسیکلت پایین انداختم که اهالی متوجه ماجرا شدند و آن‌ها نیز از آن جا گریختند.

با افزایش شاکیان پرونده که از دستگیری اعضای این باند خطرناک مطلع شده بودند، روند تحقیقات نیز برای شناسایی اعضای دیگر این باند تغییر کرد و پای فرد دیگری به نام «ن- و» به میان آمد که متهم به سرقت از داخل خودرو‌ها و گوشی قاپی بود. ماموران انتظامی این جوان را نیز با هماهنگی‌های قضایی در حالی دستگیر کردند که داخل خودروی پراید مشغول استعمال مواد مخدر بود.

وی نیز در بازجویی‌ها اعتراف کرد: چند بار به همراه «ح- ت» در خیابان شریعتی و اندیشه منطقه قاسم آباد، گوشی قاپی کرده ام و از چند شب قبل هم با فرد دیگری به نام «م- م» به اموال داخل خودرو‌ها دستبرد می‌زنم و.

در پی اعترافات وی، «م-م» نیز در یک عملیات هماهنگ و ضربتی دستگیر شد و به سرقت‌های داخل خودرو اعتراف کرد. همچنین بررسی سوابق سرکردگان این باند مخوف بیانگر آن است که این نوقداره بندها، سال گذشته هم در یک نزاع دسته جمعی در روستای کشف مشهد اقدام به تیراندازی کرده اند که تحقیقات درباره جرایم آنان همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->