چهار نمایش جدید در رادیو نمایش ورود «ریسه» به بازار اسباب‌بازی | محصولی نو از کانون پرورش فکری راهیابی ۴۲ رمان و داستان کوتاه به فهرست بلند جایزه «مهرگان ادب» خبرهایی از ساخت سری جدید سریال «پایتخت» «کلوزآپ» و «باد ما را خواهد برد» در جشنواره افق‌های جدید لهستان فناوری اطلاعات؛ شریان حیاتی روابط عمومی در عصر تحول دیجیتال یعقوب صباحی، بازیگر باسابقه تلویزیون و تئاتر به کما رفت + علت دوبله فیلم «سرآغاز» برای پخش از تلویزیون + خلاصه داستان «میراث باد» اثر فیلم‌ساز مشهدی، بهترین فیلم انسان‌شناسی جشنواره ایتالیایی شد انتشار رایگان قطعات موسیقی «هشت سال و این روزها» بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پرطرفدارترین بازیگران ایرانی در اینستاگرام ۲۰ بازیگر پرفروش سینمای جهان را بشناسید رویداد سینمایی مسکو، ۲ جایزه به فیلم «در آغوش درخت» داد ویدئو | ماجرای فیلم لو رفته عروسی زیبا بروفه از زبان خودش کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت
سرخط خبرها

درباره مستند «فالکن» | روایت حضور نظامی آمریکا در عراق و ترور سردار سلیمانی

  • کد خبر: ۸۱۲۳۲
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
درباره مستند «فالکن» | روایت حضور نظامی آمریکا در عراق و ترور سردار سلیمانی
مستند سینمایی «فالکن» به کارگردانی سید محمدمهدی پوریزدان‌پرست درباره یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق است و به اتفاقی که به خروج نیروهای آمریکایی از عراق منجر شد می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز  - مستند «فالکن» که ماجرای سرگذشت پادگانی به نام «فالکن» در جنوب بغداد را روایت می‌کند امروز یکشنبه ۲۸ شهریور ساعت ۲۰ از شبکه افق پخش می‌شود.

در مستند «فالکن» تشکیل نیروهای مقاومت در عراق و خروج آمریکا از عراق بررسی می‌شود. این کار در قالب داستان و سرگذشت پادگانی به نام «فالکن» در جنوب بغداد صورت می‌گیرد. 

فالکن بزرگ‌ترین پادگان آمریکا در دوران اشغال عراق بود که نیروهای مقاومت مردمی عراق آن را هدف قرار دادند. در این پادگان انبار مهماتی وجود داشت که باعث انفجاری شد که ۲۳ ساعت ادامه پیدا کرد. آمریکا همان زمان اعلام کرد هیچ کشته‌ای در جریان این حمله نداشته اما چهار روز بعد خبرنگاری گفت که این حادثه ۳۰۰ کشته و ۲۰۰ زخمی برجای گذاشته است. بعد از این اتفاق حضور آمریکا در عراق به عقب‌نشینی در سال ۲۰۱۱ منتهی می‌شود.

این مستند دو بخش دارد: بررسی حمله آمریکا به عراق و ساخت چندین پادگان در این کشور، شکل‌گیری نیروهای مقاومت مردمی و مقابله با اشغال‌گران آمریکایی و در نهایت عقب‌نشینی آمریکایی‌ها از عراق. داستان مستند «فالکن» در بخش دوم به زمان حال می‌آید و به ترور سردار سلیمانی می‌رسد که پس از آن ایران پایگاه هوایی عین الاسد را هدف قرار داد و آمریکا این‌بار هم اعلام کرد هیچ کشته‌ای نداشته‌اند با همان ادبیات چند سال قبل!

«فالکن» به تهیه‌کنندگی مهدی مطهر تولید خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که همزمان با پخش تلویزیونی در سامانه‌های وی‌اودی نیز در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

مستند «فالکن» سال گذشته برای اولین بار در یازدهمین جشنواره فیلم عمار اکران و با استقبال مخاطبان در میان آثار پرمخاطب این جشنوره قرار گرفت و قرار است روز یکشنبه ۲۸ شهریور ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه افق برود.

 

 
تیزر مستند «فالکن»
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->