لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن نصرالله مدقالچی از بیمارستان ترخیص شد کدام فیلم پیشتاز اولیه نخل طلاست؟
سرخط خبرها

 زمینه را برای  ایجاد بازار رو به توسعه انیمیشن فراهم سازیم

  • کد خبر: ۸۳۵۹۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
 زمینه را برای  ایجاد بازار رو به توسعه انیمیشن فراهم سازیم
وجود یک نظام برای آموزش و رشد هنرمندان انیمیشن‌سازی، از جمله نیازهای فضای کار انیمیشن در ایران است که به گفته فعالان این عرصه می‌تواند زمینه را برای ایجاد بازار رو به توسعه این حرفه در داخل ایران فراهم آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مصطفی حسینی مدیرعامل و بنیانگذار یکی از شرکت‌های خصوصی انیمیشن در مشهد است که از سال ۸۲ فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه انیمیشن آغاز کرده است.

او از ضرورت وجود یک نظام برای آموزش و رشد هنرمندان انیمیشن‌سازی سخن می‌گوید و معتقد است در این صورت می‌توان زمینه را برای ایجاد بازار رو به توسعه این حرفه در داخل ایران فراهم آورد.

 

 

ببینید:
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->