انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

موتورسواران، جان‌باختگان ۴۱ درصد از تصادفات خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۳۷۸۷
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
موتورسواران، جان‌باختگان ۴۱ درصد از تصادفات خراسان رضوی
رئیس پلیس راهور خراسان‌رضوی: در استان ۴۱ درصد از جان‌باختگان تصادفات موتورسیکلت‌سواران و ۴۸ درصد عابران پیاده هستند.

ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ رئیس پلیس راهور خراسان‌رضوی عابران پیاده، موتورسیکلت‌سواران و دوچرخه‌سواران را ۳ کاربر آسیب‌پذیر بیان کرد و افزود: در استان ۴۱ درصد از جان‌باختگان تصادفات موتورسیکلت‌سواران و ۴۸ درصد عابران پیاده هستند. امیدواریم با استمرار طرح کلان‌پروژه حق‌تقدم عابرپیاده، شاهد طرح‌هایی ویژه برای موتورسیکلت‌سواران نیز باشیم.

سرهنگ حمیدرضا دهنوی در همایش تجلیل از نمونه‌های ترافیکی و طلایه‌داران ترافیک، آموزش و رزمایش موتورسیکلت‌سواران حرفه‌ای (پیک‌های موتوری) که در هفته ناجا برگزار شد، با بیان اینکه باید در مناطق کم‌برخوردار شهر کلاه‌ایمنی به موتورسیکلت‌سواران هدیه بدهیم، افزود: اگر می‌خواهیم شهر ایمن داشته باشیم، باید مردم‌محور و مشارکت‌پذیر باشد و به سمت حمل‌ونقل پایدار و ایمن برویم.

وی ادامه داد: ارتقای فرهنگ ترافیکی نیازمند جلب مشارکت عمومی است و این امر می‌تواند به‌دنبال اهداف پلیس به کاهش آسیب‌دیدگان و جان‌باختگان، انضباط ترافیکی، ارتقای ایمنی عبورومرور، استفاده از سیستم‌های نوین (هوشمندسازی) و افزایش فرهنگ ترافیک کمک کند.

۳۰ درصد از تلفات جاده‌ای برای عابران و موتورسیکلت‌سواران

رئیس پلیس‌راه خراسان‌رضوی نیز در این مراسم با بیان این مطلب که ۲۱ هزار کیلومتر راه جاده‌ای در استان داریم که ۱۴ هزار کیلومتر آن راه‌های روستایی است، افزود: تلفات جاده‌ای در ۶ ماه نخست امسال ۳۰۰ نفر بوده که سهم راه‌های روستایی از این رقم ۱۰۰ نفر بوده است. سرهنگ حسین میش‌مست افزود: ۳۰ درصد از تلفات جاده‌ای را عابران پیاده و موتورسیکلت‌سواران تشکیل می‌دهند. از این رو دهیاران باید موضوع آموزش در روستا‌ها را جدی بگیرند.

مأموریت روزانه پلیس رفع گره‌های ترافیکی است

در ادامه این مراسم، جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان‌رضوی گفت: یکی از مأموریت‌های روزانه پلیس نظم‌دهی و رفع گره‌های ترافیکی است.

سردار ابراهیم قربان‌زاده افزود: در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ شاهد کاهش روند تصادفات بوده‌ایم و در همین بازه زمانی فوتی‌های سوانح رانندگی ۱۰ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: محدودیت‌های تردد شبانه در ایام کرونا مأموریتی بود که بر عهده پلیس گذاشته شده بود. درست است که در بحث اجرائیات کار سخت بود، اما، چون خودمان را خادم‌الرضا (ع) می‌دانستیم، به بهترین شکل ممکن تردد درون‌شهری و بین‌شهری را مدیریت کردیم.

در پایان این مراسم از دهیاران نمونه، رانندگان ادارات دولتی و سازمان‌های امدادی و انتظامی و موتورسیکلت‌سواران تقدیر شد و رزمایش رژه موتورسیکلت‌سواران از بولوار قرنی آغاز شد و تا میدان فردوسی ادامه پیدا کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->