کشف یک تن مواد مخدر در شرق کرمان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش ۴۳ درصدی ورودی سد‌های کشور نسبت به سال گذشته بازدید سرزده از بیمارستان شهید کامیاب مشهد (امدادی) | امدادی که به امداد نیاز دارد صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رأی محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند ضرورت تأمین مصوبات مالی مرتبط با تأمین اجتماعی توسط دولت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در استان اعتراف به قتل پس از ۲۴ ساعت | شوهرم را  کشتم، دوش گرفتم و  خوابیدم! خانه سالمندان، سرای گرانی | نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در خراسان رضوی اعلام زمان ارسال نتایج ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان به سازمان سنجش ۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟
سرخط خبرها

آمار عجیب و غریب از سوانح پراید | در هر حادثه ۳.۲ نفر می‌میرند یا مجروح می‌شوند!

  • کد خبر: ۸۳۸۹۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰
آمار عجیب و غریب از سوانح پراید | در هر حادثه ۳.۲ نفر می‌میرند یا مجروح می‌شوند!
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: پراید به هرچیزی از آدم گرفته تا درخت و گاردریل و .... برخورد کند، سه و دو دهم نفر در آن می‌ میرند یا مجروح می شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهر امروز مراسم تجلیل از کروکی‌های برتر کشور با حضور سردار هادیان فر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی راهور ناجا و جمعی از مدیران شورای عالی تصادفات برگزار شد.

سردار هادیان فر در این مراسم گفت: آسیب تصادفات کمتر از کرونا نیست. کرونا بالاخره از بین می رود اما تصادف همواره وجود دارد.به ازای فوت هر نفر در اثر تصادف کشور ۵,۳ میلیارد به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کشور خسارت وارد می شود.

او ادامه داد: در هر ساعت نزدیک به دو نفر در تصادف فوت می کنند.۴۰ درصد از این تصادفات را موتورسیکلت ها شامل می شوند و نقش مدیریت در این حوزه یک نقش اصلی است و به تنهایی نمی توانیم این کار را مدیریت کنیم.

سردار هادیان فر گفت: رئیس جمهور باید جلسه بگذارد و تعیین تکلیف کند.
او با بیان اینکه بعد از نقش مدیریت نقش راه ها در مسأله تصادفات مطرح است گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از فوتی های تصادفات هنوز در نقاط حادثه خیز اتفاق می افتد. در کشور ۵ هزار و ۳۰۰ نقطه حادثه خیز داریم که سه هزار و ۲۰۰ مورد برون شهری و دو هزار حادثه درون شهری هستند.

سردار هادیان فر گفت: ۳۵ میلیون وسیله نقلیه در کشور داریم و ۶۰ تا ۶۵ درصد ناوگان عمومی ما فرسوده است  که هزینه های زیادی به بیمه تحمیل خواهد کرد.

او ادامه داد: پراید و ۴۰۵ را چطور از رده خارج کردیم؟ پراید به هرچیزی برخورد می‌کند ۳ و دو دهم نفر در آن یا می‌ میرند و یا مجروح می شوند؛  به هرچیزی که برخورد می کند از آدم گرفته تا درخت و گاردریل و غیره.
سردار هادیانفر با تاکید بر اینکه جرائمی که امروز برای خودروها وجود دارد مطلقا بازدارنده نیست گفت: چرا که الزامی به پرداخت برای راننده وجود ندارد. در اروپا از دارایی فرد کسر می کنند که تخلف نکند و جریمه برای پول گرفتن نیست، برای تخلف نکردن است.قانون احتیاج به اصلاح و بازنگری دارد.

او با تاکید بر اینکه باید توسعه انضباط ترافیکی در کشور انجام شود گفت: ما به عنوان دستگاه نظامی، ناظر بر نظم و انضباط هستیم. کاهش تصادفات مسأله بسیار جدی است که باید به آن توجه شود.

سردار هادیان فر گفت: ۵ عامل اصلی در حوزه کنترل خسارت ها دخیل هستند که یکی از آنها بحث مدیریت است. ما ۱۱ هزار عنوان قانونی در کشور داریم و صد و ۱۱ شورای عالی در کشور داریم.در مدیریت کلان برای اینکه بتوانیم این دو کار مهم را انجام دهیم باید دولت دخیل باشد و ماده ۱۰۷ صراحت دارد که شورای عالی ایمنی مدیریت ترافیک با حضور شخص رئیس جمهور باید تشکیل شود. در دولت یازدهم و دوازدهم مکرراً با دولت مکاتبه کردیم و یک جلسه هم برای برگزاری شورا با حضور رئیس جمهور موفق نشدیم.

او گفت: در مدیریت کلان وزرای راه، کشور، صدا و سیما، همه نقش دارند و مدیریت باید محور هماهنگی را انجام دهد که تا امروز چنین توفیقی حاصل نشده است.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سالیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تصادف در کشور رخ می‌دهد، گفت: باید شرایطی به وجود بیاوریم تا تصادفات را به حداقل برسانیم.

او با اشاره به کروکی الکترونیک گفت: در سال ۱۳۹۸ بر ای اولین بار بحث کروکی الکترونیک مطرح شد و در سال ۱۳۹۹ این کار شکل گرفت و نرم‌افزار آن طراحی شد و به صورت آزمایشی در استان قم شروع به فعالیت کرد.

سردار هادیانفر همچنین گفت: طبق توافق صورت گرفته تا دو ماهه آینده در سراسر کشور ۹ هزار تبلت و سه هزار دست افزار سپهر توزیع خواهد شد و کروکی تصادفات در سراسر کشور الکترونیک خواهد شد.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: با توافق‌ صورت گرفته برای کروکی‌های  الکترونیکی صحیح حق الزحمه عملیاتی پرداخت خواهد شد.

در این مراسم از کروکی های برتر کاغذی و الکترونیک تجلیل شد.در همین رابطه سرهنگ قاسمیان معاون عملیات پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه ثبت کروکی‌های الکترونیک به صورت آزمایشی در استان قم آغاز شده است،  گفت: ۵۲۳ کروکی به این جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۲۳ کروکی برای داوری پذیرفته شد.  طی شش ماه و از دی ماه ۱۳۹۹ تا تیر ۱۴۰۰، ۲۹۶ هزار کروکی به صورت کاغذی و سه هزار و ۸۱۲ فقره کروکی الکترونیک ثبت شد.

سرهنگ قاسمیان اضافه کرد: در این جشنواره از سه کروکی تصادفات درون شهری، سه کروکی تصادف برون شهری، سه اثر کروکی برتر الکترونیک درون شهری و چهار اثر الکترونیک برون شهری تجلیل خواهد شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->