شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

راه‌های تشخیص مرغ سالم + روش صحیح پخت آن

  • کد خبر: ۸۳۹۸۳
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
راه‌های تشخیص مرغ سالم + روش صحیح پخت آن
تشخیص مرغ سالم از ناسالم بسیار ساده می باشد پس اگر به سلامت خانواده خود اهمیت می دهید روش های تشخیص مرغ سالم و فاسد را یاد بگیرید.

به گزارش شهرآرانیوز، گوشت یکی از مهمترین مواد غذایی در سبد تغذیه‌ای هر خانواده ایرانی است و به مصرف گوشت سفید به دلیل ویژگی‌های خاص خود نسبت به گوشت قرمز توصیه بیشتری می‌شود. گوشت مرغ به دلیل دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان، از نظر غذایی خوشمزه‌تر و مناسب‌تر از سایر گوشت هاست. در هنگام تهیه گوشت مرغ برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف باید نکاتی که در این بخش آورده ایم را رعایت کنید.

چه مرغی را بخریم سالم تره؟

مرغی را بخرید که وزن آن حدود ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم باشد، زیرا این مرغ در بهترین وضعیت سلامت قرار دارد. از خرید مرغ‌های زیر وزن ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم اجتناب کنید، زیرا این مرغ‌ها بیمار بوده و به علت احتمال اختلال در رشد و ساختمان عضلانی نارس، قابل مصرف نیستند.

مرغی را بخرید که استخوان سینه آن بدون شکستگی، بیرون زدگی و ضرب خوردگی باشد.

مرغی را بخرید که پوست آن تازه، درخشنده، بدون تورم و خون مردگی بو چروکیدگی و پارگی اشد.

مرغی را بخرید که ماهیچه‌های ران و ساق و گوشت سینه مرغ برجسته و محکم باشد.

مرغی را بخرید که درهیچ قسمت‌های آن خون مردگی وجود نداشته باشد.

مرغی را بخرید که بوی نامطبوع نداشته باشد، هنگام خرید مرغ قسمت شکمی و زیر بال مرغ را بو کنید تا این قسمت‌ها بوی تعفن و گندیدگی ندهد.

مرغی را بخرید که پوست و بدن آن به رنگ زرد کهربایی باشد.

مرغی را بخرید که درون شکم مرغ آن فاقد از ته روده، تخمدان، مقعد، دل، جگر و طحال باشد. رنگ حفره شکمی باید به رنگ سفید یا متمایل به زرد و شفاف باشد. رنگ حفره شکمی در مرغ کهنه و فاسد متمایل به آبی و سبز است.

علت کبودی قسمت‌هایی از مرغ چیست؟

کبودی قسمت‌هایی از مرغ معمولا هنگام گرفتن مرغ بر اثر ماندن زیر دست و پای کارگران در مرغداری یا ارسال مرغ به کشتارگاه ایجاد می‌شود. برخی اوقات نیز دلیل خون مردگی در مرغ تنظیم نبودن سرعت خط کشتار، است. این مشکل در کشتارگاه اتفاق می‌افتد. کبودی و یا خون مردگی در هر بخش از گوشت مرغ وجود داشت آن را جدا کنید و سریعا دور بیاندازید.

علت سفید شدن گوشت برخی مرغ‌ها چیست؟

برخی کشتارگاه‌ها برای سفید شدن گوشت مرغ ها، آن‌ها را در آب‌های حاوی درصد بالایی از کلر قرار می‌دهند. بهترین رنگ برای مرغ خام، زرد کهربایی است.

علت طعم و بوی ناخوشایند برخی از مرغ‌ها چیست؟

طعم و بوی ناخوشایند برخی از مرغ‌ها که به صورت قطعه بندی شده یا درسته درون بسته‌های نایلونی عرضه می‌شوند نشانه فساد آن‌ها نیست و ممکن است به این دلیل باشد که مرغ در طول دوره پرورش دارو و برخی مواد را مصرف کرده باشد. یکی از دلایل طعم و بوی ناخوشایند برخی مرغ‌ها این است که آن‌ها در طول دوره پرورش از پودر ماهی استفاده می‌کنند. مرغی که بوی ترشیدگی و آمونیاک دارد مرغی فاسد است.

هنگام استفاده از مرغ این اشتباهات را نکنید:

گوشت در دمای اتاق می‌تواند باکتری‌های مضری را تولید کند و باعث بروز بیماری‌های مرتبط با غذا و مسمومیت‌های غذایی شود بنابراین مرغ را در آشپزخانه رها نکنید و آن را در فریزر نگهداری کنید.

    مرغ را به درستی ذخیره و نگهداری کنید.

    مرغ خام نیازی به شسته شدن ندارد. شستن مرغ باعث می‌شود باکتری‌های روی مرغ پراکنده شود و به سطح محیط اطراف بچسبد پس مرغ را نشویید و به طور مستقیم بپزید.

    مرغ را پس از طعم دار نمودن روی کانتر آشپزخانه برای مدت زمان طولانی رها نکنید. محیط گرم سبب رشد باکتری‌ها می‌شود. مرغ طعم دار شده را در ظرفی قرار داده و آن را در یخچال بگذارید.

    همه وسایلی که برای آماده سازی مرغ مورد استفاده قرار می‌دهید را خوب شستشو دهید و سپس از آن‌ها استفاده کنید.

    مرغ خام را نزدیک سایر مواد غذایی قرار ندهید.

    بعد از اینکه مرغ خام را آماده کردید چیزی را لمس نکنید و دست خود را بشویید.

مصرف جگر و پای مرغ و مرغ سالم با پوست مانعی ندارد؟

به علت استفاده‌ی بی رویه از واکسن‌ها و آنتی بیوتیک‌ها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده‌ی دارویی آن‌ها در کبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمی‌شود.

پوست مرغ نیز منبعی برای مواد دارویی است، بنابراین هنگام مصرف، ابتدا پوست مرغ را کنده و سپس آن را طبخ کنید. اگر از بهداشت، سلامت و ارگانیک بودن مرغ اطمینان دارید، پوست آن هم آلوده نیست و پخته شدنش همراه گوشت ضرری ندارد. در پوست مرغ چربی‌هایی وجود دارد که محل تجمع آلودگی است.

پای مرغ منبع غنی پروتئین، کلسیم و فسفر است و مصرف آن توصیه می‌شود.

چند بار در هفته مرغ بخوریم؟

افرادی که گوشت مرغ را خیلی دوست دارند و با ذائقه شان جور است، بهتر است در هفته حداکثر سه تا چهار بار بیشتر مرغ نخورند و از منابع دیگر پروتئینی مانند انواع حبوبات و سویا و... استفاده کنند.

روش صحیح پخت مرغ

کبابی کردن، سرخ کردن، بخارپز و آبپز کردن روش‌های مختلف برای پخت گوشت مرغ است. بهتر است گوشت مرغ را آبپز یا بخارپز کنید و از کبابی کردن مرغ روی سوخت‌های فسیلی مانند زغال بپرهیزید، زیرا چربی‌هایی که در گوشت و پوست مرغ وجود دارد، می‌سوزد و ترکیبات سرطان زا تولید می‌کند.

گوشت مرغ حداقل ۲۰ دقیقه در دمای حدود ۱۰۰ درجه بپزید. گوشت مرغ را در روغن سرخ نکنید. برای پخت گوشت از مایکروفر استفاده کنید، این روش پخت از روش‌های کبابی و سرخ کردن بسیار بهتر و سالم‌تر است.

 منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->