توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگاهی به تحرکات دیپلماتیک ایران در برابر لفاظی‌های رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۸۴۱۱۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
نگاهی به تحرکات دیپلماتیک ایران در برابر لفاظی‌های رژیم صهیونیستی
پاسخ مقامات دیپلماتیک ایران به لفاظی‌های واهی مقامات رژیم صهونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به تازگی محتوای دیدار خود با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، را رسانه‌ای و تأکید کرده است که به آن‌ها گفته باید علیه ایران اقدام کنند.

بنت بی توجه به ناکامی‌های گذشته این رژیم و آمریکای ترامپ، دیگر بار از همان ابزار‌هایی علیه ایران بهره می‌گیرد که پیش‌تر نتانیاهو استفاده کرده، اما نتیجه نگرفته بود. در ماه‌های اخیر، مقامات تل آویو مصرانه از آمریکا خواسته اند با اعمال تحریم‌های بیشتر، خرابکاری در برنامه هسته‌ای و تهدید مؤثر اقدام نظامی فشار بر ایران را افزایش دهد.

با این اوصاف، مجید تخت روانچی، سفیر ایران در سازمان ملل، با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت درباره هرگونه محاسبه اشتباه و ماجراجویی احتمالی نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران از جمله برنامه هسته‌ای آن هشدار داد. در این نامه آمده است: «طی ماه‌های گذشته، تعداد و شدت تهدیدات تحریک آمیز و ماجراجویانه رژیم صهیونیستی به طور مداوم افزایش یافته و به سطح هشداردهنده‌ای رسیده است.

آخرین مورد آن از سوی رئیس ستاد ارتش این رژیم صورت گرفته که تهدید کرده است طرح‌های عملیاتی علیه برنامه هسته‌ای ایران در حال گسترش است و عملیات برای از بین بردن توانایی‌های ایران در عرصه‌های مختلف و در هر زمان ادامه خواهد یافت. ایران حق ذاتی خود را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد تا در برابر هرگونه تهدید یا اقدام نادرست از سوی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ دهد.»

از سویی موضع گیری‌های مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره اقدامات خرابکارانه و تروریستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران، انتظاری است که باید مدت‌ها قبل برآورده می‌شد. این نهاد باید اقدامات عملی برای جلوگیری از تکرار چنین اقدامات مخربی را در دستورکار قرار دهد. رافائل گروسی، در گفت وگویی با نشریه «انرژی اینتلیجنس» درباره ترور دانشمندان هسته‌ای و خرابکاری در تأسیسات اتمی ایران، در یک موضع گیری دیرهنگام گفته است که هر نوع حمله علیه تأسیسات هسته‌ای باید محکوم شود.

اما مدیرکل آژانس در پاسخ به این سؤال که چرا این قدر درباره ایران صحبت می‌کنید، درحالی که درباره برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی صحبت نمی‌کنید، گفته است: رژیم صهیونیستی عضو ان پی تی نیست و حتی آن را امضا نیز نکرده است، درحالی که ایران عضو معاهده است و تعهدات حقوقی در این زمینه دارد.

کاظم غریب آبادی، سفیر ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین، در واکنش به اظهارات مدیرکل آژانس انرژی اتمی درخصوص دلیل سکوت دربرابر برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی، با انتشار توئیتی نوشت: «فایده عضویت در معاهده عدم اشاعه و اجرای کامل پادمان‌های آژانس چیست؟

چگونه می‌توان آژانس را به عنوان یک نهاد جدی، حرفه‌ای و بی طرف دید، درحالی که اجرای رژیم پادمانی خود را به طور برابر و عادلانه برای تمامی اعضایش دنبال نمی‌کند؟ سکوت و غفلت دربرابر برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی پیام منفی به اعضای ان پی تی می‌فرستد مبنی بر اینکه عضویت در معاهده مساوی است با پذیرش قوی‌ترین راستی آزمایی و نظارت، درحالی که بیرون ماندن از آن به معنای رهایی از هرگونه تعهد و انتقاد و حتی دریافت پاداش است!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->