تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد
سرخط خبرها

علائم ابتلا به کرونا در شرایط فعلی چیست؟

  • کد خبر: ۸۴۲۷۸
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۳
علائم ابتلا به کرونا در شرایط فعلی چیست؟
عضو کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کرونا ضمن ارائه توضیحاتی درباره شرایط فعلی کرونا در کشور تاکید کرد: در صورتیکه افراد پیش از تزریق واکسن کووید۱۹ علائمی مشابه با سرماخوردگی دارند باید از تزریق واکسن خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کرونا ضمن ارائه توضیحاتی درباره شرایط فعلی کرونا در کشور تاکید کرد: در صورتیکه افراد پیش از تزریق واکسن کووید۱۹ علائمی مشابه با سرماخوردگی دارند باید از تزریق واکسن خودداری کنند.

دکتر مهرناز رسولی نژاد، با اشاره به روند تدریجی کاهشی کرونا، گفت: البته در برخی شهر‌ها که همچنان قرمز هستند نگرانی‌هایی وجود دارد، اما تعداد این شهر‌ها کاهش یافته است و وضعیت با حدود دو ماه قبل اصلا قابل مقایسه نیست. هرچند همچنان بیماران به ما مراجعه می‌کنند، اما شرایط بهتر شده است.

او انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دو بازوی اصلی کنترل کرونا دانست و ادامه داد: باید تقاضا برای تزریق واکسن از سوی مردم پیش از استفاده از ابزار‌های حکومتی و منع ارائه خدمات اجتماعی به واکسن نزده‌ها و... افزایش یابد و در عین حال همچنان استفاده از ماسک را جدی گرفت. در عین حال اتخاذ تصمیماتی برای کاهش تجمعات در مجامع و وسایل نقلیه عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: بسیاری از اپیدمیولوژیست‌ها بروز پیک ششم را محتمل دانستند، اما احتمالا با توجه به گسترش واکسیناسیون پیک ششم نسبت به پیک پنجم سبک‌تر باشد.

عضو هیات علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره علائم مبتلایان به کرونا در شرایط فعلی، تصریح کرد: بیماران اکنون بیشتر با علائم سرماخوردگی مراجعه می‌کنند. تب، بدن درد و آبریزش بینی شدید از علائم فعلی است که این علائم حدود پنج ماه پیش خیلی کمتر بود. همچنان افراد چاق، کسانی که زمینه دیابت دارند، مصرف کنندگان دخانیات و بیماران زمینه‌ای فرم‌های شدیدتر بیماری را تجربه می‌کنند. نمیتوان گفت شرایط بیماران بدتر شده است، اما نکته مهم این است که با کاهش مراجعات و بستری‌ها، ارائه خدمت در بیمارستان و رسیدگی به بیماران بهبود یافته است.

او با تاکید بر اهمیت تزریق واکسن کرونا، اظهارکرد: به جرات می‌توان گفت حتی کسانی که در فاصله دریافت دُز یک و دو مبتلا می‌شوند و تنها یک دُز واکسن تزریق کردند، با وجود ابتلا به کووید۱۹ شرایط خیلی بهتری نسبت به واکسن نزده‌ها دارند.

این عضو کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کرونا، بیان کرد: در حال حاضر از همه طیف سنی مراجعه داریم. پیش‌تر افراد بالای ۵۰ و ۶۰ سال بیشتر مراجعه می‌کردند، اما اکنون جوانان هم زیاد مراجعه می‌کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری در جامعه زیاد است دسته‌ای از بیماران هم ممکن است در مواجهه با فرد کرونایی بدون آنکه بدانند مبتلا شده باشند، اما نوع بدون علامت را تجربه کنند یا در فاصله ابتلا تا پیدایش علائم، واکسن تزریق کنند و پس از آن تازه علائم ابتلای قبلی آن‌ها به کووید۱۹ نمایان شود. این همزمانی بروز علائم ابتلا به کرونا و تزریق واکسن به هیچ عنوان به دلیل واکسن زدن نیست بلکه پیش از تزریق هم ویروس در بدن فرد وجود داشته است. در صورتیکه افراد پیش از تزریق واکسن علائمی مشابه با سرماخوردگی دارند باید از تزریق واکسن خودداری کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->