توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی بی سی» در پی یک رسوایی بزرک مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: طرح صیانت برای توسعه کسب و کارهای دیجیتالی است

  • کد خبر: ۸۵۰۷۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵
یک نماینده مجلس: طرح صیانت برای توسعه کسب و کارهای دیجیتالی است
نماینده خمینی شهر در مجلس با بیان اینکه نمایندگان بنا دارند که از ایجاد شغل‌ در فضای مجازی پشتیبانی کرده حامی فعالیت شاغلین این حوزه باشند، اظهار داشت طرح صیانت از فضای مجازی برای توسعه کسب و کارهای دیجیتال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدتقی نقدعلی» به توسعه کسب و کار دیجیتال در دو سال اخیر و در شرایط کرونایی کشور اشاره کرده و گفت: «ثروت عظیم و ظرفیت بسیار بالایی پیش‌روی کشورمان با کسب و کارهای دیجیتال و اینترنتی وجود دارد که اگر از آن استفاده نکنیم مصداق فرصت‌سوزی است و از گردش مالی اقتصاد دیجیتال دنیا فاصله خواهیم گرفت. کسب و کار دیجیتال و اینترنتی در زمینه توسعه اشتغال در کشور می‌تواند نقش بسیار بزرگی را ایفا کند و اگر بخواهیم برای همه بیکارانی که شغل مناسبی ندارند اشتغال لازم را ایجاد کنیم کسب و کارهای دیجیتال و اینترنتی فضای بسیار خوبی است.»

او با تاکید بر اینکه کسب و کارهای دیجیتال برای ایجاد شغل سرمایه کمتری نسبت به شغل‌های جدید ایجاد شده دارند، اظهار داشت با توسعه روزافزون این موضوع در کشور، شفافیت فعالان این حوزه بیشتر شده و دولت هم بهتر می‌تواند در روند امورات و اقدامات آنها نظاره‌گر باشد.

نقدعلی نقش دولت و وزارت ارتباطات در توسعه کسب و کارهای دیجیتال را مهیا کردن و آماده کردن زمینه‌های بیشتر برای ظهور و بروز فعالیت‌های این حوزه دانست و گفت: «در دو سال اخیر و به بهانه کرونا کسب و کارهای اینترنتی در کشور توسعه کمی و کیفی زیادی را پیدا کرده‌اند. مردم هم از این موضوع استقبال زیادی داشته‌اند.»

وی در ادامه با اشاره به طرح صیانت آن را طرحی حمایتی برای توسعه کسب و کارهای دیجیتال و اینترنتی عنوان کرد که از فعالیت‌های شاغلین این حوزه حمایت کرده و از ایجاد شغل‌های در آن پشتیبانی می‌کند: «این در حالی است که نگاه برخی مخالفان به این موضوع نگاهی منفی است ولی مجلس یازدهم و وزارت ارتباطات دولت سیزدهم از کسب و کارهای دیجیتالی حمایت بالایی خواهد کرد.»

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس با بیان اینکه مجلس پیگیر توسعه کسب و کارهای اینترنتی و فروشگاه‌های آنلاین و حل مشکلات آن‌ها است، تاکید کرد مجلس اجازه نخواهد داد که ترمزی برای کسب و کارهای دیجیتال و اینترنتی به وجود آید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->