به گزارش شهرآرانیوز، اطلاع از فواید آب انار میتواند انگیزهای برای استفاده از این نوشیدنی در رژیم غذایی باشد.
براساس مقاله منتشر شده در مجله «کشاورزی و شیمی مواد غذایی»، آب انار حاوی مقادیر بالایی از مواد آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدانهای آب انار سه برابر بیشتر از آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز است.
براساس مقاله «حفظ تعادل اکسیژن در مغز شم» از انستیتوی فرانکلین، آنتی اکسیدانها مانع از آسیب رسانی رادیکالهای آزاد به سلولهای مغز میشوند. آنتی اکسیدانها همچنین به طور غیر مستقیم با محافظت از قلب در برابر رادیکالهای آزاد، به حفظ عملکرد مغز کمک میکنند. مغز نیز برای عملکرد طبیعی به سیستم قلب و عروق وابسته بوده، به طوری که قلب سالم با حافظهای قویتر همراه است.
براساس مجله «نوروبیولوژی بیماری» آب انار ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر شود. این مطالعه با خوراندن آب انار به موشهایی با نشانههایی از بیماری آلزایمر صورت گرفت. براساس نتایج این مطالعه، آب انار به دلیل آنتی اکسیدانهای بالا در یادگیری بهتر نیز تاثیر دارد.
براساس مطالعه انجام شده در مجله «تحقیقات بیماریهای کودکان» آب انار میتواند در صورت محرومیت اکسیژن از مغز جنین در زمان قبل از تولد محافظت کند. این مطالعه با خوراندن آب انار به موشهای باردار در ۳ ماه آخر بارداری و در زمان تغذیه موشهای تازه متولد شده از موشهای مادر صورت گرفت. براساس یافتههای این مطالعه، آب انار در زمان بارداری میتواند محافظ مغز جنین باشد.
انار نیز همانند سایر میوهها، حاوی میزان بالایی گلوکز است. بر اساس وبسایت انجمن تغذیه ایالات متحده، بدن برای تولید انرژی، بیشتر از سایر موادمغذی از گلوکز استفاده میکند. بدن گلوکز را سریعتر به انرژی تبدیل کرده، بنابراین میتوان گفت آب انار در افزایش سطح انرژی در زمان صبح موثر است.
منبع: همشهری آنلاین