ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بیشترین فوتی‌های ناشی از حوادث، مردان هستند

  • کد خبر: ۸۶۳۰۲
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
بیشترین فوتی‌های ناشی از حوادث، مردان هستند
براساس آمار پزشکی قانونی خراسان رضوی، بیشترین فوتی‌های ناشی از حوادث مردان هستند و در ۶ ماه اول امسال بیش از ۱۲۰ مرد در استان جانشان را در اثر حوادثی مانند گازگرفتگی، برق‌گرفتگی و سوختگی از دست داده‌اند.

جانقربان | شهرآرانیوز- براساس آمار پزشکی قانونی خراسان رضوی، بیشترین فوتی‌های ناشی از حوادث مردان هستند و در ۶ ماه اول امسال بیش از ۱۲۰ مرد در استان جانشان را در اثر حوادثی مانند گازگرفتگی، برق‌گرفتگی و سوختگی از دست داده‌اند.

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان رضوی درباره آمار معاینات نزاع جسمانی در استان گفت: امسال ۳۰ هزار و ۱۷۱ معاینه نزاع جسمانی در ۶ ماه نخست سال در استان ثبت شده است که ۱۸ هزار و ۲۸۹ معاینه مربوط به آقایان و ۱۰ هزار و ۸۸۲ معاینه مربوط به زنان بوده است.

دکتر سیدآریا حجازی افزود: در سال ۱۳۹۹ نیز ۵۰ هزار و ۶۸۶ معاینه نزاع جسمانی در پزشکی قانونی خراسان رضوی ثبت شده است که ۳۲ هزار و ۲۲۱ مرد و ۱۸ هزار و ۴۶۵ زن بوده‌اند. همچنین ماه‌های خرداد، تیر و مرداد دارای بیشترین آمار ثبتی معاینات نزاع جسمانی هستند که به‌ترتیب تعداد ۵۳۸۱، ۵۴۸۲ و ۵۵۴۳ مراجعه داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: آمار متوفیان ناشی از گازگرفتگی در استان خراسان رضوی در ۶ ماه اول سال نیز ۱۵ نفر بوده است که ۱۰ نفر از این افراد مرد بوده‌اند و بیشترین تعداد متوفیان از این حادثه در فروردین‌ماه بوده است.

این مقام مسئول در ادامه افزود: سال گذشته نیز ۶۹ نفر از هم‌استانی‌های ما بر اثر این حادثه جانشان را از دست داده‌اند که ۵۱ نفر از آن‌ها مرد بوده‌اند و بیشترین حادثه مرگ ناشی از گازگرفتگی در دی‌۱۳۹۹ رخ داده است.

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان رضوی درباره آمار متوفیان ناشی از سوختگی استان خراسان رضوی در سال ۱۳۹۹ گفت: سال گذشته ۱۵۶ نفر از هم‌استانی‌های ما بر اثر سوختگی جانشان را از دست داده‌اند که از این تعداد ۱۰۶ نفر آقا بوده‌اند و بیشترین آمار سوختگی‌ها در بهمن‌ماه ثبت شده است. سال گذشته در شهریورماه نیز کمترین آمار متوفیان ناشی از سوختگی را داشته‌ایم.

دکتر حجازی خاطرنشان کرد: آمار متوفیان ناشی از سوختگی استان خراسان رضوی در ۶ ماه نخست امسال در مجموع ۷۹ نفر بوده است که در این تعداد ۵۶ مرد و ۲۳ زن بوده‌اند و بیشترین تعداد سوختگی‌ها در فروردین‌ماه و کمترین تعداد در تیرماه بوده است.

وی درباره تعداد افرادی که امسال در اثر غرق‌شدگی جانشان را از دست داده‌اند نیز گفت: متأسفانه در استان خراسان رضوی در ۶ ماه نخست امسال ۳۸ نفر بر اثر غرق‌شدگی جانشان را از دست داده‌اند که ۳۳ نفر از این افراد مرد بوده‌اند و در ماه‌های گرم سال یعنی خرداد و تیر بیشترین تعداد متوفیان ثبت شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز تعداد ۴۵ نفر از هم‌استانی‌های ما بر اثر غرق‌شدگی جان داده‌اند که فقط ۴ نفر از آن‌ها زن بوده‌اند و بیشترین تعداد در ماه مرداد بوده است.

دکتر حجازی درباره تعداد متوفیان ناشی از برق‌گرفتگی و متوفیان ناشی از این رخداد گفت: در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۲ نفر از هم‌استانی‌های ما بر اثر برق‌گرفتگی فوت کرده‌اند که ۲۳ نفر از این افراد مرد و ۹ نفر زن بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز ۳۶ نفر در استان به‌دلیل برق‌گرفتگی فوت کرده‌اند که ۲۹ نفر از این افراد مرد بوده‌اند و ماه اسفند نیز تنها ماهی بوده است که در آن هیچ فوتی ناشی از برق‌گرفتگی ثبت نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->