سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

ماسک‌های اهدایی به سفارت کُره پس داده شد + عکس

  • کد خبر: ۸۶۵۹۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
ماسک‌های اهدایی به سفارت کُره پس داده شد + عکس
جهادگران کانون خدمت‌رسانی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، در واکنش به اقدام تامل‌انگیز سفارت کُره در اهدای ۲ هزار ماسک به یک بیمارستان تهرانی ۲ هزار ماسک به سفارت کره‌جنوبی هدیه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عجیب ترین تصویری که سفارت کره جنوبی در تهران از خود در صفحه رسمی توئیترش به نمایش گذاشت یک جعبه ماسک مهروموم شده است که پرچم دو کشور رویش نقش بسته و آن را «کمک به مردم ایران برای غلبه بر کووید19» بیان کرده است.

ضمن اینکه برای همه ما ایرانی ها «شادی و سلامتی» آرزو کردند. حالا این دیدار و این اظهار دوستی و محبت برای کدام هدیه گران بهاست؟ دوهزارتا (نه دوهزار جعبه که دوهزار عدد!) ماسکِ کی اف94 که آقای سفیر منت گذاشتند و شخصا آن را به بیمارستان آتیه تهران بردند و ضمن بازدید، آن را تقدیم مدیران بیمارستان کردند و گزارش کارشان را هم به صورت توئیتی غرورآمیز به سمع و نظر عموم مردم ایران رساندند.

آقای سفیر احتمالا با خودش فکر کرده پول های بلوکه شده ایرانی ها را که نمی توانیم بدهیم، یعنی هنوز اجازه اش را از طرف آمریکایی، از کدخدا، نگرفته اند، ولی برای شروع می توانیم حُسن نیت خودمان را نشان بدهیم و دوهزار ماسک ببریم بیمارستان و بگوییم یک جور کمک به «مردم ایران» است. بعدش هم خیال کنیم وضع طوری پیش می رود که بعد از انتشار این خبر غرورآمیز همه ما ایرانی ها برایشان سرودست می شکنیم و هورا می کشیم و از این همه لطف و محبت تا کمر خم می شویم و ازشان می خواهیم بیشتر برایمان سریال کره ای بفرستند.

اما اگر اقدام آن ها را عامدانه ندانیم دست کم باید به قدرت تحلیل و شناخت مردم ایران به وسیله سفیر و مشاورانش در سفارت کره جنوبی شک کرد. حجم و محتوای اظهارنظرهای پایین این توئیت سفارت همه چیز را آشکار می کند و کاربران ایرانی توئیتر به خوبی از خجالت دوستان کره ای درآمدند. مثلا یکی از کاربران نوشته: «با توجه به اینکه بیش از 9میلیارد دلار از حجم دارایی های ایران را مسدود کردید، می شود گفت هر ماسک را 4.6 میلیارد دلار حساب کردید.»

پس از این اظهارنظرها، سفارت کره خیلی زود واکنش نشان داد و در توئیت جداگانه ای نوشت: «دوستی ایران و کره ۶۰ سال قدمت دارد. کره برای حمایت از ایران در امور پناهندگان افغان به ایران معادل ۲۷ میلیون دلار کمک کرد و همچنین با کمک حدود ۸ میلیون دلار، از ایران در مبارزه با کووید حمایت کرد که شامل یک میلیون واکسن آسترازنکا، یک میلیون ماسک و کیت های پی سی آر می باشد.» البته خیلی ها هم یادآوری کردند که هر بسته صد عددی ماسک کی اف ۹۴ بین ۱۲ هزار تا ۱۵ هزار وون کره یعنی ۱۰ تا ۱۳ دلار است که ۲ هزار ماسک حدود ۲۰۰ تا ۲۶۰ دلار می شود. به نظر می رسد هزینه پذیرایی از سفیر کره جنوبی بیش از این مبلغ شده باشد.
در ادامه خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم به این هدیه سفارت کره جنوبی واکنش نشان داد و گفت: «این را فعلا در حد طنز نگه می داریم. مردم کره جنوبی در جاهای مختلف نشان دادند با آنچه دولت کره در قبال ایران نشان داده، شاید به نوعی نارضایتی دارند و این را در موضوع های مختلف احساس می کنیم.»

ماسک‌های اهدایی به سفارت کُره پس داده شد + عکس

حالا جهادگران کانون خدمت‌رسانی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، در واکنش به اقدام تامل‌انگیز سفارت کُره در اهدای ۲ هزار ماسک به یک بیمارستان تهرانی ۲ هزار ماسک به سفارت کره‌جنوبی هدیه کردند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->