پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴) حشد شعبی: از تهدید‌ها هراسی نداریم شیخ نعیم قاسم: راه شهید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت | از سلاح مقاومت دست نخواهیم کشید زلنسکی: سامانه موشکی پاتریوت اسرائیل در اوکراین مستقر شده است حماس دریافت پیشنهاد جدید برای آتش‌بس در غزه را رد کرد وزارت امور خارجه: شهید نصرالله نقشی تعیین‌کننده در ارتقای اقتدار لبنان ایفا کرد محسن رضایی: پیش‌بینی اسرائیل، جنگ یک هفته‌ای بود و پیش‌بینی ما دو ماهه | نامه‌ای نوشتم که جنگ به سمت ایران می‌آید اردوغان: نتانیاهو در سازمان ملل گوش شنوایی برای دروغ‌ها و تهدیدات خود پیدا نکرد پزشکیان: به داشتن سلاح هسته‌ای متهم شویم، اجازه بازدید از مراکز هسته‌ای نمی‌دهیم عظیمی‌راد: «قرص توییت» نمایندگان، ابزار اطلاع‌رسانی و پیگیری مطالبات مردم است! ظریف: پرونده هسته ای ایران همچنان با دیپلماسی قابل حل است پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت مادر حدّاد عادل وزارت بهداشت غزه: آمار شهدا به ۶۶ هزار نفر رسید حکم بازداشت غیابی بشار اسد صادر شد ابتکار جمهوری اسلامی در تصویب طرح حفاظت از محیط زیست در برابر تحریم‌ها نماینده مجلس: ایران بزرگ قابل تهدید نیست دریادار ایرانی: اقتدار و عزت ایران اسلامی ادامه‌دار است سخنگوی وزارت دفاع: هیچ قدرتی حق دخالت در توان موشکی ایران را ندارد تکذیب ارسال سلاح از ایران به لبنان توسط لاریجانی | لزومی ندارد آمریکا خود را قیم مردم لبنان بداند + فیلم نایب رئیس مجلس: غنی‌سازی اورانیوم در کشور پُرقدرت ادامه خواهد یافت پژمان‌فر: مکانیسم ماشه، توپ صوتی اروپا بود و اثر چندانی بر ما ندارد | به فعالیت هسته‌ای غیرنظامی ادامه خواهیم داد پزشکیان: پیشنهاد غیرقابل‌قبول آمریکا را رد کردیم | بین خواسته‌های غیرمنطقی و اسنپ‌بک، دومی را برمی‌گزینیم آیت‌الله علم‌الهدی: انتخابات دروازه مردم‌سالاری دینی است | فرهنگ دفاع مقدس، رمز اقتدار انقلاب مأموریت الکس، پسر ویتکاف، در قطر چیست؟
سرخط خبرها

اعلام آمادگی چین و روسیه برای کمک به پیشبرد مذاکرات احیای توافق هسته‌ای

  • کد خبر: ۸۶۶۱۷
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
اعلام آمادگی چین و روسیه برای کمک به پیشبرد مذاکرات احیای توافق هسته‌ای
وزارت امور خارجه چین در بیانیه ای از گفت و گوی تلفنی معاون وزیر امور خارجه این کشور با همتای روسی اش خبر داد و گفت که آن ها تاکید کرده اند از حل و فصل سیاسی موضوع هسته ای ایران مشترکا حمایت خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری تاس در این باره نوشت، وزارت امور خارجه چین امروز پنج شنبه اعلام کرد که این کشور به پیشبرد مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین کمک خواهند کرد.

طبق گزارشی که وزارت خارجه چین از مکالمه تلفنی ما ژائو معاون وزیر امور خارجه این کشور با سرگئی ریابکوف همتای روسی اش در این باره ارائه داده است، چین و روسیه آماده ادامه دادن تعامل استراتژیک با یکدیگر هستند و به طور مشترک به پیشبرد حل و فصل سیاسی مسئله هسته ای ایران کمک خواهند کرد.

وزارت خارجه چین اعلام کرد: این دو دیپلمات چینی و روسی در این مکالمه تلفنی درباره طیف گسترده ای از مسائل اتفاق نظر داشته اند.

بیانیه وزارت امور خارجه چین همچین تاکید کرد که بازگشت به برجام [توافق هسته ای] باید با در نظر داشتن منافع تمامی طرف های ذی نفع در توافق و بر اساس احترام دوجانبه انجام شود.

گفت‌وگوی طرف های روسی و چینی در پی این مطرح می شود که علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیروز در پیامی توییتری نوشته بود: در تماس تلفنی با آقای انریکه مورا، آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذر ماه [۲۹ نوامبر] در وین مورد موافقت قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->