شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی پرسپولیس وارد لیگ کشتی می‌شود؟ شرط عجیب مدیران استقلال برای مربیان پایه این تیم وعده پرسپولیس تو خالی از آب در آمد بازگشت لیموچی به تمرینات سپاهان اتهام کلاهبرداری ۳۰ میلیون یورویی به بارتومئو
سرخط خبرها

چرا صدرنشین لیگ فقط یک نماینده درتیم ملی دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۰۳۶
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
  • ۱
چرا صدرنشین لیگ فقط یک نماینده درتیم ملی دارد؟
استقلال به عنوان صدرنشین لیگ برتر فقط یک نماینده در تیم ملی دارد. سیاوش یزدانی گزینه استقلالی تیم ملی است که شانس بازی در ترکیب اصلی را هم ندارد!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال در تیم ملی فقط یک نماینده دارد و از میان انبوهی از بازیکنان این تیم فقط سیاوش یزدانی به تازه‌ترین اردوی تیم ملی فراخوانده شده است. این وضعیت نشان می‌دهد آبی‌ها از لحاظ تاکتیکی آنچنان تیم چشمگیری نبوده‌اند که سرمربی تیم ملی را مجاب به دعوت بازیکنان بیشتری از جمع آبی‌پوشان به تیم ملی کند. هرچند که سلیقه نیز نقش انکارناپذیری در دعوت از بازیکنان به اردوی ملی دارد و گاه این موضوع موجب دوری برخی شایسته‌ها می‌شود، اما وقتی به ترکیب استقلال در همین بازی آخر مقابل فجر نگاهی گذرا می‌اندازیم به این باور می‌رسیم که در برهه کنونی شایسته‌های آنچنانی از استقلال برای حضور در تیم ملی وجود ندارد. البته در دو اردوی قبل بازیکنان قابل توجهی از استقلال در اردوی تیم ملی حضور داشتند که این حضور مربوط به پیش از شروع لیگ برتر و در اوج نقل و انتقالات پیش‌فصل بود. در آن برهه زبیر نیک‌نفس، جعفر سلمانی و عارف آقاسی و حتی فرشید اسماعیلی به تیم ملی فراخوانده می‌شدند، اما اکنون فقط یزدانی است که به عنوان بازیکن استقلال در فهرست نهایی تیم ملی دیده می‌شود که این بازیکن هم شانس آنچنانی برای ورود به ترکیب اصلی تیم ملی ندارد. یزدانی حتی در بازی آخر تیم ملی مقابل کره جنوبی از لیست اصلی نیز کنار گذاشته شد و در میان بازیکنان سکونشین قرار داشت تا اثرگذاری استقلال در تیم ملی کنونی به حداقل ممکن برسد. ناگفته نماند که اغلب بازیکنان فوتبال ایران اکنون لژیونر هستند و اگر بخواهیم حساب استقلالی‌های لژیونر را هم بکنیم باید مهدی قایدی یا سیدمجید حسینی را هم در این میان قرار دهیم، اما به هر حال استقلال اکنون در وضعیتی است که از جمع خود فقط یک بازیکن را به طور رسمی در تیم ملی می‌بیند که فرهاد مجیدی در قامت سرمربی استقلال باید توجه ویژه‌ای به این موضوع کند و عیار تیمش را به درستی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.

بدون شک هرچه بازیکنان استقلال رشد کنند، سرمربی تیم ملی نیز در مقابل دعوت از استقلالی‌ها از خود بی‌میلی نشان نخواهد داد. در حال حاضر بازیکنانی همچون حسین‌زاده، مهدی‌پور و حتی سلمانی که پیش‌تر هم در اردوی تیم ملی حضور داشت می‌توانند با قدری تحرک به فهرست نهایی تیم ملی وارد شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
0
0
چون این صدر نشینی مشقیه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->