حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا

  • کد خبر: ۸۷۳۶۶
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا
تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ احتمالا بعد از جنگ جهانی دوم، حادثه دیگری را پیدا نکنید که به اندازه ویروس کرونا زندگی نسل بشر را دستخوش تغییرات کرده باشد. تغییراتی که در جای جای زندگی ما مشهود است و اصول فراوانی را زیرورو کرده است.

سنگین‌ترین برف‌های زمستانی، کل زورشان تعطیل کردن دو، سه روزه مدارس بود؛ اما امروز کرونا، این بیماری نفرین شده نامرئی، ۲ سال است که درِ مراکز آموزشی و تحصیلی را تخته کرده است. حالا اینترنت، ما را از جای جای شهر گرد هم جمع می‌کند و گوشی‌های همراه جایگزین کلاس درس شده اند.

با لپ تاپ از راه دور امتحان می‌دهیم و با روشن کردن میکروفن و وب کم هویتمان را به اثبات می‌رسانیم. همه چیز شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و در این میان تقلب کردن هم وارد مرحله دیگری شده است. اگر محصل باشید این حرف ر ا بیش از هر کس دیگری درک می‌کنید و اگر در خانه محصل داشته باشید، حتما متوجه کار‌های عجیب و غریبی شده اید که حین امتحان هایشان رخ می‌دهد.

تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد؛ میزان ولوم صدایش را برای رسیدن به بغل دستی و نرسیدن به مراقب دقیق تنظیم کرده باشد و ده‌ها ترفند دیگر که هرکدام آن‌ها بازی مرگ و زندگی برای یک دانش آموز بود. چند ساعت پیش، تصویری در تلگرام توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، یک دانش آموز برگه تقلبی را روی گوشی همراه خود نصب کرده و دقیق مکان دوربین‌ها را پانچ کرده بود.

روشی که می‌توان با به کار بردن آن، توی چشم‌های معلم خیره شد و هم زمان و بدون هیچ گونه گردش اضافه چشم، پرونده درسی را بست و کنار گذاشت. در خبر دیگری آمده بود که با بازگشایی مدارس در هندوستان، پلیس باندی را دستگیر کرده است که با فروش کفش و دمپایی‌های مجهز به بلوتوث کسب درآمده کرده و محصلان زیادی هم برای انجام تقلب این کالا را با جان و دل خریداری می‌کرده اند؛ اما تمام این‌ها تنها گوشه‌ای از خلاقیت دانش آموزان امروزی است!

کافی است برای دقایقی گوگل را باز کنید و سری به پلتفرم‌های متنوع ویدئویی را بزنید. از یوتیوب و آپارات گرفته تا اینستاگرام و تیک تاک. پلتفرم‌هایی که محصلان روش‌های سری خود را در قالب صدا، ویدئو و تصویر با دیگران به اشتراک می‌گذارند و تولید محتوا می‌کنند: «۱۰ ترفند تقلب که آرزو می‌کردید زودتر آن‌ها را یاد می‌گرفتید»، «چگونه در امتحانات مجازی تقلب کنیم» و «۲۴ روش دور زدن امتحان» و بسیار عنوان‌های دیگر که برایشان نقطه پایانی وجود ندارد و به نظر می‌رسد برای رهایی از این شیوه‌های عجیب و غریب سیستم آموزشی باید تدابیر ویژه‌ای بیندیشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->