تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی
سرخط خبرها

تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا

  • کد خبر: ۸۷۳۶۶
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
تقلب؛ پرطرف دارترین درس دنیا
تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ احتمالا بعد از جنگ جهانی دوم، حادثه دیگری را پیدا نکنید که به اندازه ویروس کرونا زندگی نسل بشر را دستخوش تغییرات کرده باشد. تغییراتی که در جای جای زندگی ما مشهود است و اصول فراوانی را زیرورو کرده است.

سنگین‌ترین برف‌های زمستانی، کل زورشان تعطیل کردن دو، سه روزه مدارس بود؛ اما امروز کرونا، این بیماری نفرین شده نامرئی، ۲ سال است که درِ مراکز آموزشی و تحصیلی را تخته کرده است. حالا اینترنت، ما را از جای جای شهر گرد هم جمع می‌کند و گوشی‌های همراه جایگزین کلاس درس شده اند.

با لپ تاپ از راه دور امتحان می‌دهیم و با روشن کردن میکروفن و وب کم هویتمان را به اثبات می‌رسانیم. همه چیز شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و در این میان تقلب کردن هم وارد مرحله دیگری شده است. اگر محصل باشید این حرف ر ا بیش از هر کس دیگری درک می‌کنید و اگر در خانه محصل داشته باشید، حتما متوجه کار‌های عجیب و غریبی شده اید که حین امتحان هایشان رخ می‌دهد.

تقلب کردن در کلاس‌های حضوری کار هر کسی نبود. کسی که از لحظه لحظه غفلت استاد، بهینه‌ترین استفاده را بکند؛ شکارترین موقعیت نشستن را تشخیص بدهد؛ میزان ولوم صدایش را برای رسیدن به بغل دستی و نرسیدن به مراقب دقیق تنظیم کرده باشد و ده‌ها ترفند دیگر که هرکدام آن‌ها بازی مرگ و زندگی برای یک دانش آموز بود. چند ساعت پیش، تصویری در تلگرام توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، یک دانش آموز برگه تقلبی را روی گوشی همراه خود نصب کرده و دقیق مکان دوربین‌ها را پانچ کرده بود.

روشی که می‌توان با به کار بردن آن، توی چشم‌های معلم خیره شد و هم زمان و بدون هیچ گونه گردش اضافه چشم، پرونده درسی را بست و کنار گذاشت. در خبر دیگری آمده بود که با بازگشایی مدارس در هندوستان، پلیس باندی را دستگیر کرده است که با فروش کفش و دمپایی‌های مجهز به بلوتوث کسب درآمده کرده و محصلان زیادی هم برای انجام تقلب این کالا را با جان و دل خریداری می‌کرده اند؛ اما تمام این‌ها تنها گوشه‌ای از خلاقیت دانش آموزان امروزی است!

کافی است برای دقایقی گوگل را باز کنید و سری به پلتفرم‌های متنوع ویدئویی را بزنید. از یوتیوب و آپارات گرفته تا اینستاگرام و تیک تاک. پلتفرم‌هایی که محصلان روش‌های سری خود را در قالب صدا، ویدئو و تصویر با دیگران به اشتراک می‌گذارند و تولید محتوا می‌کنند: «۱۰ ترفند تقلب که آرزو می‌کردید زودتر آن‌ها را یاد می‌گرفتید»، «چگونه در امتحانات مجازی تقلب کنیم» و «۲۴ روش دور زدن امتحان» و بسیار عنوان‌های دیگر که برایشان نقطه پایانی وجود ندارد و به نظر می‌رسد برای رهایی از این شیوه‌های عجیب و غریب سیستم آموزشی باید تدابیر ویژه‌ای بیندیشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->